• Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ !!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54608  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 15, 2011 4:26 pm
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι πριν 10 λεπτά έφτασε το νανοβιονικό γιλέκο. Η επιβεβαίωση παραγγελίας μίλαγε για παράδοση σε 3-5 ημέρες και αφίχθη μετά από 3 μήνες. Το παρέλαβα, το πλήρωσα 300 ευρώ και δε μπορεί, κάποιος με δείχνει αυτή τη στιγμή και λέει "ΜΠΡΑΒΟ Μ@Λ@Κ@"
 #54610  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 4:49 pm
Γιάννης έγραψε:Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι πριν 10 λεπτά έφτασε το νανοβιονικό γιλέκο. Η επιβεβαίωση παραγγελίας μίλαγε για παράδοση σε 3-5 ημέρες και αφίχθη μετά από 3 μήνες. Το παρέλαβα, το πλήρωσα 300 ευρώ και δε μπορεί, κάποιος με δείχνει αυτή τη στιγμή και λέει "ΜΠΡΑΒΟ Μ@Λ@Κ@"
:doh: :doh: :doh: ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ 'Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ??? :think: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΑΝ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ??? :think: ......το γιλεκααακι που φορειειεις......!!! :banana-dreads:
 #54620  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 15, 2011 5:51 pm
Μη γελάς καθόλου Άννα
Έφυγα τρέχοντας από την Πεντέλη και σε 15 λεπτά έφτασα στο Σύνταγμα, πλάκωσα 3 μπάτσους (μιλάμε για πολύ ξύλο) και πριν από 5 λεπτά επέστρεψα. Είμαι βέβαια λίγο κουρασμένος αλλά θα κάνω το betaferon μου και το βράδυ θα ξανακατέβω.
 #54621  από elenipir
 Τετ Ιουν 15, 2011 6:00 pm
Τοσα λιγα εκανες ??? :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #54622  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 15, 2011 6:03 pm
Εσύ πρόσεχε τι λες γιατί το Σάββατο στο Mall θα το φοράω και θα σε πάρω στο κυνήγι :animals-dogrun:
 #54623  από elenipir
 Τετ Ιουν 15, 2011 6:06 pm
:pray: οχι μη μου κανεις κακο .... :teasing-neener: :teasing-neener:
 #54624  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 6:18 pm
Γιάννης έγραψε:Μη γελάς καθόλου Άννα
Έφυγα τρέχοντας από την Πεντέλη και σε 15 λεπτά έφτασα στο Σύνταγμα, πλάκωσα 3 μπάτσους (μιλάμε για πολύ ξύλο) και πριν από 5 λεπτά επέστρεψα. Είμαι βέβαια λίγο κουρασμένος αλλά θα κάνω το betaferon μου και το βράδυ θα ξανακατέβω.
ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ 300αρι ! ΤΩΡΑ ,ΤΡΕΧΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ,τον πρωθυπουργο ντε ,ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ (λες και τωρα δεν συνεργαζονται...αυτα ειναι του :obscene-buttmoon: ...) ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΤΟΥΡΜΠΟ :animals-dogrun: ΤΡΕΧΑ ΓΡΡΡΗΓΟΡΑ ! ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ !!! ΚΑΙ...ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ !!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !!! :laughing-rolling:
 #54625  από billios
 Τετ Ιουν 15, 2011 6:35 pm
μπραβο ρε μορτη εσπασα στο γελιο,ειδες τι κανουνε 300 γιουροπουλα!! τωρα χωρις πλακα τι γινεται,μονο για μοστρα ειναι το ''παλτο''?
 #54631  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 8:32 pm
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ :think: ΜΜΜ...! ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ,ΤΡΕΧΕΙ,ΤΡΕΧΕΙ :animals-dogrun: ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ? :animals-dogrun: ΤΗ ΝΥΧΤΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.......!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ! ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ BETAFERON ,ΣΗΜΕΡΑ ! :doh: :doh: :doh: μηπως να παρω κι εγω το γελεκακι ??? :think: ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ :romance-kisscheek:
 #54633  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 15, 2011 8:46 pm
Τις επόμενες μέρες θα κάνω εμπεριστατωμένη ανάλυση
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7