• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54511  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τρί Ιουν 14, 2011 2:42 pm
Είμαι νέα στο φορουμ και εδώ και κάποιες μέρες δεν μπορώ να κάνω σύνδεση. Συνεχώς μου βγάζει το μήνυμα "λανθασμένο όνομα μέλους". Μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα.
Φταίω εγώ?
Φταίει το φορουμ?
Φταίει ο καιρός? Ο ανάδρομος Ερμής?

Τέλος πάντων καλώς σας ξαναβρήκα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με την τοπική αναισθησία (SOU KAI Π.Μ. εσάς ιδιαιτέρως).
Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Από νεύρα πώς πάμε. Εγώ μονίμως είμαι έξαλλη!! Υπομονή μηδέν. Θυμώνω με το παραμικρό. :violence-uzi:
Με αποτέλεσμα εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, "πετάει" το ένα μου μάτι. Όχι συνέχεια, αλλά κυρίως ώρες που είμαι αγχωμένη και πρεσσαρισμένη ή λίγο πριν κοιμηθώ όταν χαλαρώνω. Μπάς και είναι υποτροπή?

Φιλικά
Αντιγόνη
 #54516  από maestro
 Τρί Ιουν 14, 2011 3:10 pm
Γεια σου καινουρια φίλη μας,
:text-welcomewave:
δεν χρειάζεται να νευριάζεις γιατί, όπως λέει και η υπογραφή μου,
Όλα μια ιδέα είναι...
Όσο λιγότερο άγχος και λιγότερη σημασία σε ο,τι συμβαίνει γύρω μας,
τόσο το καλύτερο -> τόσο πιο ανώδυνα...
Αρκετά μας ταλαιπωρεί η ασθένεια, να έχουμε και παραπανίσια νεύρα,
επιβαρύνεται η κατάσταση..!
Εύχομαι όλα καλά από εδώ και πέρα...
 #54520  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τρί Ιουν 14, 2011 3:16 pm
Μaestro, ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου αλλά είναι δύσκολα εφαρμόσιμη.
Πώς να μην αγχώνεσαι όταν π.χ. δίνεις εξετάσεις? (Στις πανελλήνιες μου έλεγαν όλοι: "μην αγχώνεσαι". Σύμφωνοι, δεν θα αγχωθώ, πώς όμως θα το κάνω?)

Τεχνικές κανείς??
Δεκτά και ματζούνια, ξεματιάσματα, εξορκισμοί κλπ
Οτιδήποτε για βοήθεια.
 #54556  από billios
 Τρί Ιουν 14, 2011 9:51 pm
νευρα λοιπον χμμ! :obscene-smokingpimp: μαντζουνια λοιπον χμμ! :banana-stoner: σε καποιο προηγουμενο θεμα αναφερονται ολων των ειδων τα μαγιοβοτανα και οι κρυφες συνταγες αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο!! :confusion-seeingstars: [ας βοηθησει καποιος που θυμαται!]. σιγα ....σιγα ...φεεεεεεετα κι ολα θα γενουν,οσο για τα νευρα εμενα αν μου βαλεις φωτιτσα στον :obscene-buttmoon: θα φτασω στο νεφελωμα της ανδρομεδας