• Καφεδάκι (και ότι προκύψει) στο Mall;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #54505  από Akatamakata
 Τρί Ιουν 14, 2011 11:52 am
Εγώ είμαι σε ρότα διακοπών, να χαλαρώσω το ταλαιπωρημένο μου κορμάκι.
Το Σκ 18-19 δεν μπορώ.

Καλα να περάσετε!!!
 #54553  από Blacksand
 Τρί Ιουν 14, 2011 9:28 pm
Ατιμο ξενοδοχείο δεν μ'αφήνεις να δώ την παρέα...! :(
Εμένα με βλέπω να έρχομαι πιο Ιούλη μεριά,οπότε ίσως σας πετύχω στον επόμενο καφέ. :-D
Καλά να περάσετε και γράψτε εντυπώσεις.

Blacksand έγραψε:
Πάρη περαστικά και εύχομαι να γυρίσεις γρήγορα και πάλι στην παρέα μας!

Δεν έφυγα ποτέ κρητικό σκουλήκι, απλά πήγα διακοπές. :teasing-neener: :teasing-neener:

Υ.Γ. 1) Κάθαρμα Πάρη τώρα που είσαι καλύτερα θα τα πούμε απο κοντά εμείς οι δύο :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
Πάντα γερός-δυνατός και πάντα σε καφέδες!!

Υ.Γ.2) Κανονίστε να συναντηθείτε όσο περισσότεροι και ειδικά παιδιά που δύσκολα τραβιούντε εκτός σπιτιού.Οσοι χρειάζονται κάποια βοήθεια στη μετακίνηση καλό είναι να το πουν νωρίς ώστε να πέσει σύρμα για συνεννόηση
 #54554  από billios
 Τρί Ιουν 14, 2011 9:36 pm
τι θα γινει θα το κλεισουμε το κολπο? σαββατο στο μολ κατα τις 11.30-12.00? σε ποιο μαγαζι του επανω οροφου? θα κραταω ενα κοκκινο τριανταφυλο!
 #54555  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 14, 2011 9:45 pm
Blacksand έγραψε: Υ.Γ. 1) Κάθαρμα Πάρη τώρα που είσαι καλύτερα θα τα πούμε απο κοντά εμείς οι δύο :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
Πάντα γερός-δυνατός και πάντα σε καφέδες!!
Κρητικό σκουληκάκουλα, αν και δις χειρουργημένος, σε έχω χαλαρά :lol:

Να'σαι καλά αδερφέ, πού θα πάει, θα βρεθούμε τον Ιούλιο πάλι :)

Billios, είχαμε βρεθεί την προηγούμενη φορά, στον 3ο όροφο, στο GBK (Gourmet Burger Kitchen).

http://www.themallathens.gr/index.php?o ... &Itemid=64

Επειδή γενικώς το μαγαζί δε μαζεύει πολύ κόσμο, φαντάζομαι θα είναι ευκολότερο να μαζέψουμε τραπέζια εκεί.

Οπότε θα πρότεινα να βρεθούμε και νωρίτερα απ'τις 14:00 εκεί, πχ στις 11, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε εκεί με κάποιον και να ενώσουμε τραπέζια από πριν να έχουμε καβάντζα.

Άμα είναι σας παρακαλώ, μην αργήσετε (όσο το δυνατόν βέβαια), γιατί θα'ναι και λίγο ξεφτίλα να κρατάμε θέσεις για 20 άτομα και να είμαστε 3 ώρες 3-4 άτομα εκεί.
 #54559  από elenipir
 Τρί Ιουν 14, 2011 10:05 pm
:eusa-dance: και εγω μπορω να ειμαι εκει στις 11 απλα δεν εχω καταλαβει ακομα την μερα :scared-eek: ΣΑΒΒΑΤΟ ή ΚΥΡΙΑΚΗ????????
 #54562  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 14, 2011 10:47 pm
Σάββατο 11 η ώρα στο GBK λεπόν :)
 #54564  από billios
 Τρί Ιουν 14, 2011 11:03 pm
Σαββατο λοιπον εφυγε......θα τα πουμε εκει 11.00. μενω κορυδαλλο αν βολευει καποιον
 #54566  από maria E
 Τρί Ιουν 14, 2011 11:15 pm
Ωραιααααα....
Αντε βρε!Και στην επομενη συναντηση να πουμε κατα τις 9....και στην μεθεπομενη κατα τις 7....αν ηταν Κυριακη θα προλαβαιναμε και την λειτουργια να αναψουμε και κανα κερακι!

Μερικοι ανθρωποι χρειαζονται υπνο λεμεεεεεεε!!!Τελος παντων.......Θα προσπαθησω να ερθω νωρις.....(κατα τις 12....... η 1...........η 2 το πολυ........ :teasing-tease: )
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11