• ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54252  από Κώστας
 Πέμ Ιουν 09, 2011 5:27 pm
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους και σας ζητώ συγνώμη που δεν έχω απαντήσει τόσο καιρό στο καλωσόρισμά σας.
Έχω απορροφηθεί με την παρακολούθηση της συζήτησης που γίνεται στη θεματική ενότητα "έκθεση ιδεών για ομοιοπαθούντες" και το αμέλησα.
Billio, όντως η ασθένεια με "βρήκε" σε σχετικά μεγάλη ηλικία (42), αν και τώρα που ξέρω διαπιστώνω πως την κουβαλούσα αρκετά χρόνια πριν.
Όπως και νάχει το πράγμα πρόλαβα και έζησα κάποια πράγματα στη ζωή μου.
Αυτό που στην αρχή πήγε να με τσακίσει (μετά τούδωσα να καταλάβει) είναι η απογοήτευση που ένοιωσα όταν συνηδητοποίησα πως δεν θα μπορέσω να ξανακάνω πράγματα που αγαπούσα και με γέμιζαν.
Για κάποιο λόγο, είμουν υπερδραστήριο άτομο, κάνοντας πράγματα (στο μέτρο πάντα των ικανοτήτων μου), όπως ψαροντούφεκο, αναρίχηση, τένις, ποδόσφαιρο, enduro και και και...
Η ψύχωσή μου ήταν οι μοτοσυκλέτες. Έτρεχα σε αγώνες, πήγαινα προπονήσεις.
Όλα αυτά σταμάτησαν μαχαίρι μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα κινητικά προβλήματα και η αστάθεια.
Λόγω χαρακτήρα, αναζήτησα αμέσως εναλλακτικές λύσεις.
Δεν μπορώ να καβαλήσω μηχανή, θα πάρω τετράτροχη γουρούνα.
Δεν μπορώ να κάνω αναρίχηση ή ψαροντούφεκο; Θα βρεθώ δίπλα στη φύση που τόσο αγαπώ τραβώντας την φωτογραφίες.
Θέλω να πω, πως για όλα υπάρχουν λύσεις και παραθυράκια διαφυγής.
Βρείτε νέα ενδιαφέροντα.
Μη κάτσετε υπομένοντας (έστω και με γεναιότητα),τις στερήσεις που η ασθένεια μας επιβάλει.
Αντισταθείτε.
Βρείτε νέα ενδιαφέροντα
Ζήστε και εκμεταλευτείτε τη ζωή σας.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα