....εγω εχω και μηχανακι και βαρκα.... 

Όπως είναι τα πράγματα, το σωστό θα ήταν στις 4 η ώρα να μη γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω αλλά να μαρμαρώσουμε. Για πάντα.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
billios έγραψε:ΣΚΕΥΟΡΙΑ ! ΠΛΑΝΗ! ΖΩΑ!! ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΟΙ!!! βασιλακης λεβεντης λοιπον και καπως ετσι μπαινουμε κι εμεις στη φαση του μηπως αυτο μηπως εκεινο και το αλλο μαζι.δυστηχως εχουμε κονομησει μια ασθενεια που για να καταληξουν οτι ειναι αυτη πρεπει δια της ατοπου να αποριψουν ολες τις αλλες.οτι ειναι ευεγερτικο για μενα για σενα μπορει να ειναι για τα μπαζα. ερωτηση 1,γιατι οι ιντερφερονες ανοσοκατασταλτικο φαρμακο εχουν ποσοστο 30-40% επιτυχιας στην καταστολη της νοσου? γιατι στο χαπι που θα κυκλοφορησει το φθινοπωρο δινουν 52% ? γιατι η διανηξη των φλεβων δεν στεφεται με επυτηχια απο την 1 φορα και ισως και τη 2-3-..? γιατι χτυπαει 1 ανδρα, 2 γυναικες? γιατι σου σκαει απο τα 20 ως 40? γιατι και ο κολλητος μου που εχει προβλημα με τις φλεβες δεν εχει ΣΚΠ ? γιατι αφου απο παιδι λιαζομουνα οσαν τη σταφιδα εχω ΣΚΠ? γιατι ενω εκανα προσεγμενη ζωη και δεν εδινα δικαιωμα στον οργανισμο μου αυτος πυροδοτει αρμαγεδωνα? η κοτα εκανε το αυγο? υπαρχει ζωη πλεον του ηλιακου μας συστηματος? Τελικα ηταν παραπανω απο 1 ερωτησεις και φυσικα τιποτε και ολα ισχυουν....σας τη χαλασα παλι ετσιι !!1. Σε μελέτες που έγιναν για το χάπι στη σύγκριση του με ιντερφερόνες το ποσοστό επιτυχίας τους είναι στο 20%. Οπότε από τη μια δεν εμπιστευόμαστε τις μελέτες και τις διαβάζουμε υποψιασμένοι και απ' την άλλη κατανοούμε ότι 30% σημαίνει ότι αντί να πάθω στην επόμενη ώση σε 1 χρόνο θα την πάθω σε 1,5 (χ.στηκε η φοράδα στ' αλώνι δηλαδή). Όσο για τα ανύπαρκτα μακροπροπρόθεσμα αποτελέσματα τους, κουβέντα. Οι παρενέργειες που μπορούν να έχουν είναι γνωστές
sou έγραψε:Μακαρόνια είναι που συνδέονται ανάλογα με το τι κάνεις. Φυσικά και είναι πολύ πολυπλοκότερο από μια απλή μακαρονάδα, αλλά είμαστε ό,τι κάνουμε. Το ΚΝΣ είναι αποτέλεσμα της ύπαρξης και της δραστηριότητας του μυικού.Άρα οι βλάβες στο ΚΝΣ μπορεί να είναι αποτέλεσμα (έμμεσο) κάποιας "βλαμένης" δραστηριότητας του μυικού; Εννοείς κάτι τέτοιο;