• ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ????

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53935  από tzitzifia
 Κυρ Ιουν 05, 2011 1:59 pm
Καλησπέρα σε όλους! Αναρωτιόμουν αν κατέβηκε κάποιος στο Σύνταγμα αυτές τις μέρες..
 #54003  από tzitzifia
 Δευ Ιουν 06, 2011 2:29 pm
ναι κ γω πήγα δυο τρεις φορές κ χθες. Από απλή περιέργια ρώτησα..πιο πολύ επειδή πριν πάω προσπαθούσαν κάποιοι γνωστοί να μου αλλάξουν γνώμη λέγοντάς μου οτί μπορεί να γίνουν επεισόδια κ δεν θα την παλέψω όρθια κ.τ.λ. Τελικά όλα μια χαρά ήταν κ μέχρι τα μωράκια τους στα καρότσια έπαιρναν μαζί. :)
 #54190  από maria E
 Τετ Ιουν 08, 2011 7:53 pm
Χθες φιλοτιμηθηκα επιτελους και κατεβηκα στο Συνταγμα..
Με το που εφτασα στην πλατεια αντικρισα κατι που σχεδον με συγκινησε.Εκτος απο τις σκηνες που ειχαν στησει μερικοι,τους πωλητες με τους ξηρους καρπους,τα κουλουρια και τα σουβλακια(που κι αυτα με συγκινησαν με τον τροπο τους...),υπηρχαν 2,3 κυκλοι ανθρωπων,αγνωστων μεταξυ τους,που απλα συζητουσαν..Επαιρνε τον λογο με τη σειρα του οποιος ηθελε,κατεθετε την αποψη του για τα τεκταινομενα και ακολουθουσε ο επομενος.Ανθρωποι ολων των ηλικιων,ολων των μορφωτικων επιπεδων,ολων των αποψεων μιλουσαν και συζητουσαν.Απλα,με ηρεμια,με διαθεση να ακουσουν και να μαθουν και κατι διαφορετικο ισως απο την δικη τους αποψη.Αν καποιος διεθετε χρονο,θα μπορουσε να κατσει με τις ωρες,ειλικρινα ολοι οσοι μιλουσαν ειχαν και κατι ενδιαφερον να πουν...
Και εκει που εχω μαγευτει απο τη διαδικασια και νομιζω οτι ειμαι στην εκκλησια του δημου,αποφασιζω να ανεβω τα σκαλια της πλατειας για να βρεθω με το πληθος μπροστα στη βουλη.Δεν ξερω τι γινοταν τις προηγουμενες μερες αλλα αυτο που ειδα (η μαλλον ακουσα)με ξενερωσε...Εκτος απο τις γνωστες μουντζες(που δεν ειχα κι εγω προβλημα να ριξω καμια)ακουω ρυθμικα συνθηματα του στυλ.."ελατε εξω να σας μπιπ...,να πατε ολοι να μπιπ"....κτλ,την ωρα που υπαρχουν γυρω μου ηλικιωμενοι ανθρωποι και ακομη χειροτερα μικρα παιδια,μια ατμοσφαιρα τουλαχιστον γηπεδου.Θα μου πειτε...τωρα εσενα αυτο σε πειραξε...?Ε ναι,με πειραξε...
Γιατι πριν ανεβω τα σκαλια της πλατειας ημουν σχεδον πεπεισμενη οτι τελικα ειμαστε τριτοξαδερφα του Σωκρατη,και οταν ανεβηκα στον δρομο καταλαβα οτι ειναι πολυ πιθανοτερο να ειμαστε μπατζανακηδες του Νωντα,του νταη,του καραμπουζουκλη....επιστροφη στην πραγματικοτητα..
Οποιος μπορει παντως και εχει την ορεξη αξιζει να πατε μια βολτα :greetings-waveyellow:
 #54513  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τρί Ιουν 14, 2011 2:48 pm
Αγανακτισμένοι είμαστε όλοι!! Νομίζω ειλικρινά ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μας έχουν βάλει και τρέχουμε γύρω από τον εαυτό μας. και συνεχώς βλέπουμε την πλάτη μας.
Όλες οι χώρες παγκοσμίως είναι υπερχρεωμένες (το 98% αυτών). Μεταξύ αυτών και η Γερμανία.
Τώρα σε ποιούς είναι χρεωμένες ... άλλο καπέλο. (Μεταξύ μας νομίζω ότι μεταξύ των δανειστών - τοκογλύφων των χωρών είναι και μερικές φαρμακευτικές εταιρείες - απ' αυτές που μας δίνουν την υγεία μας :laughing-rolling: ).
Λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει. Αν οι αγανακτισμένοι είναι μία πρώτη κρούση του κοσμάκη, ευχαρίστως είμαι μέσα.
 #54538  από kate2002
 Τρί Ιουν 14, 2011 6:07 pm
ελα μωρε αντιγονη.... :romance-caress:

το θεμα δεν ειναι αν εισαι χρεωμενος η οχι, ουτε καν σε ποιον χρωστας παιζει ρολο! ειναι να ξερεις να διαχειριζεσαι τα χρεη σου! και τι φερνεις, ως παραδειγμα τη γερμανια;;; αυτη ξερει! αυτη καταφερνει και δεν εξοφλει τα δικα της δανεια και χρεη, εδω και τουλαχιστον 60 χρονια! αυτη χρωσταει αποζημιωσεις απο το 40 και δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσει ουτε στον αιωνα τον απαντα! αυτη ουτε το χρυσο του ελληνικου κρατους που πηρε φευγοντας με υπογραφες δεν επεστρεψε ποτε! αυτη καταφερε να αρνηθει τις πληρωμες της κανοντας να αρνηθουν εφαρμογη των αποφασεων διεθνων δικαστηριων τα εθνικα δικαια άλλων χωρων! αυτη καταφερνει να μας κρατα στα ορια της χρεοκοπιας τοσο καιρο τωρα και ως το 2060! αυτη μας δανειζει με το ζορι, για να μην τελειωσει ποτε το ματρυρ...εεεε, η διασωση ηθελα να πω!

απορια Νο1: ποσο χρονο κανεις να "διασωθεις" σε θαλαμο αερίων;;; ειδες; εχει προοδευσει η τεχνικη αλα χιτλερ!!!

απορια Νο2: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΦΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ;;;ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ" ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑς ΣΤΟΥς ΑΙΩΝΕς ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ;

απορια Νο3: το 2060 που θα βγουμε εκτος μνημονιου, συμφωνα με το αισιοδοξο σεναριο, θα ειμαι αισίως, αν ζω ακομη, σχεδον 90 ετων. στα 94 που θα βγω στη συνταξη τοτε, θα δικαιουμαι εφαπαξ;;; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #54540  από kate2002
 Τρί Ιουν 14, 2011 6:14 pm
α, απορια Νο4: πως στο διαολο χτιστηκε η γερμανια μετα την ισοπεδωση και την αποψιλωση της στη ληξη το β παγκοσμιου πολεμου; πως δεν μπορεσε καμια αλλη χωρα στην ευρωπη να κανει το ιδιο, τηρουμενων των αναλογιών;;;;

αγανακτισμενη ειναι ...ήπια περιγραφη
 #54544  από FANTOMAS
 Τρί Ιουν 14, 2011 7:08 pm
ρώτησα τον νευρολόγο μου - τον οποίο και εμπιστεύομαι- και μου είπε να μην πάω .
 #54548  από elenipir
 Τρί Ιουν 14, 2011 8:23 pm
FANTOMAS έγραψε:ρώτησα τον νευρολόγο μου - τον οποίο και εμπιστεύομαι- και μου είπε να μην πάω .
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #54550  από panos59
 Τρί Ιουν 14, 2011 8:51 pm
kate2002 έγραψε:α, απορια Νο4: πως στο διαολο χτιστηκε η γερμανια μετα την ισοπεδωση και την αποψιλωση της στη ληξη το β παγκοσμιου πολεμου; πως δεν μπορεσε καμια αλλη χωρα στην ευρωπη να κανει το ιδιο, τηρουμενων των αναλογιών;;;;
είναι απλό ....
εκείνοι επουλώνανε τις πληγές τους από τον Πόλεμο
ξαναχτίζοντας τη Νέα Γερμανία,
με απαγόρευση ανακατασκευής οπλικών συστημάτων

και όλοι οι υπόλοιποι, οι "Νικητές" (και καλά) του Β' Π.Π.
δεσμευόταν να ξανακάνουν οπλοστάσια,
για να προστατεύσουν εκείνοι (οι Σύμμαχοι) την εδαφική ακεραιότητα της Γερμανίας!

Μη και δεχθεί εισβολή από .... τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Δανία, την Πολωνία ....

οι "ηττημένοι" του Πολέμου (σου λέει μετά) ...... :evil:

για δεκαετίες, ούτε αμυντικές δαπάνες, ούτε καν πολεμικές αποζημειώσεις στα θύματα.....

έτσι βγήκαν σήμερα τα παιδιά και τα εγγόνια του 3ου Ράϊχ,
(το 4ο Ράϊχ δηλαδή)
να ξεχνάνε τα ολοκαυτώματα και το αιματοκύλισμα της Ευρώπης
για να μας κάνουν και μαθήματα "τάξης και ηθικής!"

:angry-cussingblack:
 #54563  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 14, 2011 11:00 pm
panos59 έγραψε:
kate2002 έγραψε:α, απορια Νο4: πως στο διαολο χτιστηκε η γερμανια μετα την ισοπεδωση και την αποψιλωση της στη ληξη το β παγκοσμιου πολεμου; πως δεν μπορεσε καμια αλλη χωρα στην ευρωπη να κανει το ιδιο, τηρουμενων των αναλογιών;;;;
είναι απλό ....
εκείνοι επουλώνανε τις πληγές τους από τον Πόλεμο
ξαναχτίζοντας τη Νέα Γερμανία,
με απαγόρευση ανακατασκευής οπλικών συστημάτων

και όλοι οι υπόλοιποι, οι "Νικητές" (και καλά) του Β' Π.Π.
δεσμευόταν να ξανακάνουν οπλοστάσια,
για να προστατεύσουν εκείνοι (οι Σύμμαχοι) την εδαφική ακεραιότητα της Γερμανίας!

Μη και δεχθεί εισβολή από .... τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Δανία, την Πολωνία ....

οι "ηττημένοι" του Πολέμου (σου λέει μετά) ...... :evil:

για δεκαετίες, ούτε αμυντικές δαπάνες, ούτε καν πολεμικές αποζημειώσεις στα θύματα.....

έτσι βγήκαν σήμερα τα παιδιά και τα εγγόνια του 3ου Ράϊχ,
(το 4ο Ράϊχ δηλαδή)
να ξεχνάνε τα ολοκαυτώματα και το αιματοκύλισμα της Ευρώπης
για να μας κάνουν και μαθήματα "τάξης και ηθικής!"

:angry-cussingblack:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ΒΕΕΕΒΑΙΑ !!! ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ''ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ'' ,ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ! ΟΛΗ Η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'' ΕΥΡΩΠΗ !!! Ο ''ΑΓΙΟΣ'' ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΡΥΨΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ !!! ΚΛΠ...ΚΛΠ...ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΟΙ ''ΣΥΜΜΑΧΟΙ'' ...ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ??? ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ...μεχρι να τους στειλουμε στο :evil: