Και αν η ΣΚΠ μοιάζει περισσότερο με μυωπία παρά με ωτίτιδα; Ξέρει μήπως η ομοιοπαθητικός τι προκαλεί την ΣΚΠ; Λες και δεν απαιτείται κατανόηση του προβλήματος για τη λύση του.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
sou έγραψε:Οι πρακτικές τους είναι πραγματικά εγκληματικές, αλλά οι περισσοτεροι απο εμάς υπάρχουμε χάρις στα προϊόντα τους, π.χ. αντιβιωτικά. Ναι στα πρακτικά χρήσιμα φάρμακα, Όχι στις απάνθρωπες πρακτικές, στις στημένες μελέτες και στις άχρηστες ουσίες.Αυτό σημαίνει αγωνίζομαστε πραγματικά για την σωτηρία μας. Κάνουμε ότι είναι αποδεδειγμένα ή υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι πρακτικά χρήσιμο και πετάμε στα σκουπίδια ότι η λογική και η εμπειρία δείχνουν ότι είναι από άχρηστο έως επιβλαβές.
Κώστας έγραψε:Έχω μια προσωπική εμπειρία, από ένα παιδικό και αδελφικό μου φίλο (αυτό το λέω για να αποκλείσω την πιθανότητα να με δουλεύει), ο οποίος στην οικογένεια του (και στο παιδί του), εφαρμόζει τη μέθοδο της ομοιοπαθητικής.καλησπερα εγο κανω ομοιοπαθητικη και με εχει βοηθησει πολη και πιο πολι στη ψηχολογια μη το καθηστεριτε
Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει αν και μάλλον θάπρεπε.
Αυτός λοιπόν, κάθε φορά που αρρωσταίνει κάποιος στην οικογένειά του, δεν παίρνει ποτέ συμβατικό (συμπεριλαμβανομένων και των αντιβιοτικών) φάρμακο, αλλά κάποιο περίεργο, πάντα φυτικής προέλευσης χαπάκι (μόνο ένα τον αριθμό!!!!) και γίνεται σχεδόν αμέσως (σε λίγα λεπτά) τελείως καλά.
Αυτός λοιπόν, έχει ένα γιο που είναι στην ίδια ηλικία με τον δικό μου. Σε μικρότερες ηλικίες οι γιοι μας (όπως και τα περισσότερα μικρά παιδιά), πάθαιναν συχνότατα ωτίτιδες. Εγώ «πάστωνα» τον δικό μου στην αντιβίωση και μετά από περίπου μια εβδομάδα γινόταν καλά. Εκείνος του έδινε ένα ομοιοπαθητικό χαπάκι που του πρότεινε η γιατρός του και το παιδί του γινόταν επίσης καλά μέσα σε μία ώρα!!!!!
Για λόγους που δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω και ενώ έβλεπα με τα μάτια μου το δικό του παιδί να γίνεται καλά γρηγορότερα από το δικό μου, δεν εφήρμοσα ποτέ τη μέθοδο της ομοιοπαθητικής στην οικογένειά μου, παραμένοντας κολλημένα πιστός στη σιγουριά;!, των αντιβιοτικών.
Προφανώς και υπάρχει η πιθανότητα το ομοιοπαθητικό χάπι να λειτουργεί σαν placebo. Όμως ακόμη και σ΄ ένα πεντάχρονο παιδί!!!!!!
Σε κάποια μικρής διάρκειας τηλεφωνική επαφή που είχα με την ομοιοπαθητικό του, μου είπε πως και για την περίπτωσή μας, υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης μέσω της ομοιοπαθητικής. Βλακωδώς και αδικαιολόγητα δεν το έψαξα περισσότερο.
Αν κανείς έχει κάποια προσωπική εμπειρία ή τεκμηριωμένη άποψη για το θέμα, ας ρίξει λίγο φως στην άγνοια μας.
Παιδιά!, πρέπει να το ψάξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να μην αποκλείουμε τίποτα αν θέλουμε να δούμε σ΄ αυτή τη ζωή «άσπρη μέρα».