• Kate2002?έχω νέα να σου πω.....

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53930  από kate2002
 Κυρ Ιουν 05, 2011 12:29 pm
Εικόνα
σας ευχαριστω πολυ οοολους. ευχαριστω για την παρεα, την κατανοηση, την πλακα, την πληροφοριση, το κουραγιο, τη δυναμη, κλπ.κλπ...
το μονο που θελω ειναι υγεια, για τα παιδια μου και ολα τα παιδια, για ολους μας. και κατι να γινει και...με την κατασταση μας...

ειμαι ανετη με τα χρόνια μου, κι ελπιζω να ζησω πολλααα ακομα, αλλα να φυγω στη σωστη σειρα. πότε ομως εφτασα τοσο, δεν καταλαβα...

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #53938  από geor.gia
 Κυρ Ιουν 05, 2011 4:26 pm
Kate μας!!!!!!!!!!
χιλιες ευχες ολες γλυκες για μια ζωη μονο χαρές!!!!!!

:romance-caress:

να σαι καλα παντα δυνατη και στην ψυχη και στο σωμα ναι παιρνεις και να δινεις χαρα σε ολους οσους αγαπας και σ αγαπανε!!!! :-D
 #53940  από Μαριάννα
 Κυρ Ιουν 05, 2011 5:21 pm
Xρονια σου πολλά Καte οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!
 #53951  από anni
 Κυρ Ιουν 05, 2011 6:55 pm
χρονια πολλα μανα του λοχου..........!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
χρονια καλα........ :happy-cheerleadersmileygirl:

Εικόνα
 #53956  από litsa
 Κυρ Ιουν 05, 2011 7:48 pm
XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο λόχος χαρές που θα κάνει.....

φιλια πολλά!!!!!

:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #53969  από soulla
 Κυρ Ιουν 05, 2011 11:33 pm
ήθελα εγω να σου ευχηθώ πρώτη,εμείς που κοιμηθηκαμε και ενα βραδυ μαζί :laughing-rolling: αλλά δεν πειράζει που η ξανθοπορτοκαλοκοκκινη φιλη μας το αρχισε ...ελπιζω οι γραπτες ευχες να τελιωνουν με το δικο μου ποστ..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ Η ΥΓΕΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΧΟς ΣΟΥ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #53970  από kate2002
 Κυρ Ιουν 05, 2011 11:38 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-adore:
 #53974  από maraki12
 Δευ Ιουν 06, 2011 12:48 am
Χρόνια πολλά και απο μένα!!
Φιλιά και στο λόχο σου, να εισαι πάντα καλά να τους προσέχεις!