• ΓΙΑΤΡΕ, ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΚΑΖΟΖΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53820  από Κώστας
 Σάβ Ιουν 04, 2011 3:46 pm
Τραβώντας από το ψυγείο μου μια γκαζόζα, έκατσα να την απολαύσω στη βεράντα μου.
Τότε, παρατήρησα, πως ένοιωθα μια πραγματική ευεξία, κάθε φορά που πλησίαζα τη μύτη μου πάνω από το ποτήρι και εισέπνεα τις μικροσκοπικές φυσαλίδες ανθρακικού, που προσπαθούσαν να δραπετεύσουν, εκτινασσόμενες από μέσα του.
Κι΄ έτσι συνειρμικά μου μπήκε η ιδέα.
Ρε, λες το όζον να βοηθά σε κάτι;
Μήπως δεν είναι τελείως γραφικοί αυτοί που διαφημίζουν τα θαυματουργά ευεργετήματα του οζονισμένου νερού στην τηλεόραση;

Καταθέστε (αν είναι δυνατόν), τις τεκμηριωμένες απόψεις σας!
 #53825  από FANTOMAS
 Σάβ Ιουν 04, 2011 4:30 pm
Υπάρχει τεράστιο ποσοστό ανθρώπων που έχει δει βελτίωση (δεν μιλώ μόνο για Π.Σ ), πάντως πολλοί απο εμάς έχουμε βάλει το ενεργό οξυγόνο στην ζωή μας.

Απλά είμαι υπέρ , χωρίς περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία.
 #53855  από billios
 Σάβ Ιουν 04, 2011 8:53 pm
που ειναι ο φικιωρης οεο!! πλακα πλακα ομως ειμαι στην φαση για να επιλεξω ενα πραγματικα καλο φιλτρο νερου και γιατι οχι και το μαραφετι του φικιωρη,εχω και μικρα παιδια και τουλαχιστον κακο σιγουρα δεν προκειται να μας κανει
 #53881  από Κώστας
 Κυρ Ιουν 05, 2011 2:14 am
billio, αν πρόκειται να επιλέξεις φίλτρο νερού για τη βρύση πάρε ένα φίλτρο αντίστροφης όσμωσης, κατά προτίμηση 5 σταδίων. Είναι από τα λίγα φίλτρα (γενικά τα αντίστροφης όσμωσης), που κάνουν πραγματική δουλειά και αξίζουν τα λεφτά τους.

Ο καθαρισμός πόσιμου νερού με χρήση αντίστροφης όσμωσης βελτιώνει την γεύση αλλά και την ποιότητα του νερού. Μειώνει μέχρι 99% την περιεκτικότητα του χλωρίου, καθώς επίσης και κάθε μυρωδιά ή ίζημα που μπορεί να περιέχει το νερό.Μειώνει επίσης τους μολυσματικούς παράγοντες του σκληρού νερού που μπορεί να είναι παρόντες στο νερό της βρύσης, όπως: μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθορίδιο, νιτρώδες άλας, νιτρικό άλας, σελήνιο, αργίλιο, αρσενικό, θειικό άλας, ασβέστιο, φωσφορικό άλας, σίδηρος, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, χλωρίδιο, πυριτικό άλας, κυανίδιο, θειικό άλας, βακτηρίδια, κάλιο, νικέλιο, ασήμι, διττανθρακικό άλας, μαγγάνιο, και αμμώνιο.
Τα 5 στάδια του καθαρισμού αφορούν την επεξεργασία του νερού πριν από την κατανάλωσή του.

Ρίξε μια ματιά http://www.ro-man.gr/shop/product_info. ... cts_id/231
 #53923  από βάλια
 Κυρ Ιουν 05, 2011 11:59 am
Προσωπικά πίνω νερό με όζον περίπου 6 μήνες.Δεν κάνει θαύματα αλλά με έχει βοηθήσει σημαντικά στη καθημερινότητά μου.