• Viva Εξαρχεια square!!!!!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53243  από FANTOMAS
 Τετ Μάιος 25, 2011 10:39 pm
geor.gia έγραψε: :? :doh: ξεχασα να πω οτι λιγο πριν τον ιπποκαμπο εχει μια καντινα με σουβλακια (σουβλακερι οπως λεμε :teasing-tease: ) η οποια εχω ακουσει οτι ειναι καλη (περσι γινοταν χαμος). αυτο για την περιπτωση που θελετε να μην πιουμε ουζακι και θελετε κατι αλλο χωρις να μετακινηθουμε μακρυα :-D
:happy-partydance: :happy-partydance: :obscene-drinkingcheers:
 #53291  από elenipir
 Πέμ Μάιος 26, 2011 5:30 pm
Εσεις να πατε για σουβλακια .......
Εγω θελω ουζακι :scared-eek: !!!! πετροσωλινες :scared-eek: !!!! και οτι αλλο υπαρχει θαλασσινο !!!! :teasing-neener:
 #53294  από geor.gia
 Πέμ Μάιος 26, 2011 7:27 pm
elenipir έγραψε:Εσεις να πατε για σουβλακια .......
Εγω θελω ουζακι :scared-eek: !!!! πετροσωλινες :scared-eek: !!!! και οτι αλλο υπαρχει θαλασσινο !!!! :teasing-neener:
:think: :think: χμμμμμμμ οπως π.χ............φυκια ας πουμε??????????????? :think: :think: :think: (με προβληματιζουν τα γουστα σου Ελενη πυρ (και μανια!!!!!! :obscene-smokingpimp: )

:obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
 #53301  από elenipir
 Πέμ Μάιος 26, 2011 9:52 pm
geor.gia έγραψε:
elenipir έγραψε:Εσεις να πατε για σουβλακια .......
:think: :think: χμμμμμμμ οπως π.χ............φυκια ας πουμε??????????????? :think: :think: :think: (με προβληματιζουν τα γουστα σου Ελενη πυρ (και μανια!!!!!! :obscene-smokingpimp: )

:obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
Αγαπητη γεωργια απο τα φυκια κανεις ενα απο τα ωραιοτερα φαγητα !!!!!
Θα σου πω ποια απο κοντα :teasing-neener: :teasing-neener:
 #53308  από panos59
 Παρ Μάιος 27, 2011 8:06 am
Εικόνα
(σοβαρολογώντας)
:character-oldtimer:
να προσέχετε μόνο τον θυρεοειδή σας με τα φύκια, οι λάτρεις του γκουρμέ και του σούσι...
τα φύκια περιέχουν πολύ Ιώδιο .......
 #53604  από geor.gia
 Τετ Ιουν 01, 2011 11:58 am
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ!!!!!!!! Το σαββατο κατα τις 11.30 με 12 εκει που ειπαμε!!!!! να μετρηθουμε λιγακι? :)
 #53611  από panos59
 Τετ Ιουν 01, 2011 2:19 pm
:-D :-D :-D
Συνημμένα
We are many !.JPG
We are many !.JPG (26.53 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
 #53618  από panos59
 Τετ Ιουν 01, 2011 6:36 pm
...και ελπίζω,
αυτή τη φορά,
ο χώρος να είναι υπαίθριος,
ή (έστω) ημιυπαίθριος αλλά καλα αεριζόμενος,
διότι ειδάλλως :violence-minigun: :violence-rapidfire:

ή
:sad-roulette:
Συνημμένα
Lit a candle, not a cigarette.JPG
Lit a candle, not a cigarette.JPG (22.83 KiB) Προβλήθηκε 144 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Ιουν 01, 2011 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #53636  από geor.gia
 Τετ Ιουν 01, 2011 9:37 pm
:o τι παθατε καλε και βλεπετε αστερακια???????????? Γιαννη μου τι σου συμβαινει? :? Πανο μας ο χωρις ειναι και ευαερος και ευηλιος (αλλα με τεντες σαφως) και ειναι φατσα καρτα στη θαλασσα!!!!! το link για να το ξαναδειτε http://www.ippokampos.gr :) σας ενημερωνω οτι θα εχει κοσμο βεβαια αλλα ειναι μεγαλο μαγαζι και εχει ραμπα αν καποιος τη χρειαζεται. :) αντε να σας δω επιτελους ολους μαζι εδω και μην ξεχασετε μαγιω και μπρατσακια!!!! ακους στρατηγε μου ;) :teasing-tease:

φιλια σε ολους :romance-caress:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8