Καλησπέρα σ`όλους!
Ειμαι καινουριο μελος στο site αλλα παλιος στην νοσο (απ`το 1993 περιπου).Ζητω την κατανοηση και τη βοηθεια σας γιατι δεν ξερω πολλα απο ιντερνετ και pc.Ελπιζω να μπορεσω να ανταποκριθω.Πασχω απο δευτεροπαθη προιουσα μορφη πλεον,betaferon +keppra 500mg.Μενω Αθηνα και τωρα δεν εργαζομαι λογω της σχετικης αδυναμιας μου.Θα`θελα να επικοινωνησω μαζι σας ......
Ευχαριστω!

Ειμαι καινουριο μελος στο site αλλα παλιος στην νοσο (απ`το 1993 περιπου).Ζητω την κατανοηση και τη βοηθεια σας γιατι δεν ξερω πολλα απο ιντερνετ και pc.Ελπιζω να μπορεσω να ανταποκριθω.Πασχω απο δευτεροπαθη προιουσα μορφη πλεον,betaferon +keppra 500mg.Μενω Αθηνα και τωρα δεν εργαζομαι λογω της σχετικης αδυναμιας μου.Θα`θελα να επικοινωνησω μαζι σας ......
Ευχαριστω!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ   ΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΓΙΑΤΙ KEPPRA
 ΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΓΙΑΤΙ KEPPRA   

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΙΣΧΥΡΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ(κριμα στα λεφτα)  ,ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙΕΠΙΛΗΠΤΙΚΑ ! ΤΟ ''ΚΕΡΔΟΣ'' ? 20 ΚΙΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΣΠΥΡΙΑ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΦΟΒΕΡΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ,ΖΑΛΗ  κλπ. Ο
 ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΙΣΧΥΡΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ(κριμα στα λεφτα)  ,ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙΕΠΙΛΗΠΤΙΚΑ ! ΤΟ ''ΚΕΡΔΟΣ'' ? 20 ΚΙΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΣΠΥΡΙΑ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΦΟΒΕΡΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ,ΖΑΛΗ  κλπ. Ο   ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ,ΟΜΩΣ,ΓΡΑΦΩ. ΕΝΑΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ,ΙΔΙΩΤΗΣ,ΑΚΡΙΒΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΩΣΗ(περπατουσα σαν να ημουν σε πλοιο με 14μποφωρ...) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 1) δεν εχεις τιποτα.μη θελεις να περπατας σαν μοντελα,περπατα με ανοιχτα τα ποδια
   ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ,ΟΜΩΣ,ΓΡΑΦΩ. ΕΝΑΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ,ΙΔΙΩΤΗΣ,ΑΚΡΙΒΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΩΣΗ(περπατουσα σαν να ημουν σε πλοιο με 14μποφωρ...) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 1) δεν εχεις τιποτα.μη θελεις να περπατας σαν μοντελα,περπατα με ανοιχτα τα ποδια  2)μου εδωσε tegretol  και zoloft 3) επισης, ειπε οτι το NEURONTIN ,ΣΑΝ ΑΝΤΙΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
  2)μου εδωσε tegretol  και zoloft 3) επισης, ειπε οτι το NEURONTIN ,ΣΑΝ ΑΝΤΙΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ