• ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΟΥ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #53235  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μάιος 25, 2011 7:34 pm
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΩ ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ! ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΠΟ 4/3/2003 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΑΝ ΝΑΙ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ! :doh:
 #53236  από litsaM
 Τετ Μάιος 25, 2011 8:57 pm
καλησπερα αννα.περυσι το πασχα επαθα κι εγω το ιδιο.η θεραπεια (lyrica & topamak)με αποτελειωσε.δεν μπορουσα να περπατησω καθολου ,ωση στην ωση κλπ.μονο τους 3 μηνες του καλοκαιριου εκανα πανω απο 9 δοσεις ενδοφλεβιας κορτιζονης.τωρα με εβαλε στο TYSABRI και βλεπουμε.παντως ο γιατρος οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι δεν θα ξαναπαθω νευραλγια.Πινω και ενα χαπι το RIVOTRIL που προστατευει απο τον πονο.παντως εδω κι 1 χρονο δεν με ξαναπιασε.σου ευχομαι να σου περασει τελειως γιατι ξερω πως ειναι!!!!!
 #53237  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μάιος 25, 2011 9:31 pm
LITSA ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ! ΣΤΟ TYSABRI ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ? ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ? αν επιτρεπεται
 #53344  από litsaM
 Σάβ Μάιος 28, 2011 12:13 am
ΣΤΟ TYSABRI ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ REBIF ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΝΙΜΙΤΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
 #53349  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μάιος 28, 2011 7:45 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ LITSA ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :text-thankyoublue: