Καλησπέρα,
Καιρός πολύς πέρασε απ' όταν πρωτοέγραψα. Κατ' αρχάς να πω ότι είμαι καλά,από το καλοκαίρι που μας πέρασε που είχα την πρώτη σοβαρή ώση στο αριστερό αυτί,ευτυχώς δεν είχα κάποιο άλλο σύμπτωμα. Οι ζαλάδες και η κόπωση πάνε κι 'ερχονται αλλά οκ..μαθαίνω να ζω με αυτό.
Από το καλοκαίρι που διαγνώστηκα αν έκανα ένα πράγμα ήταν διατροφή και έρευνα.Έχω πάρει πολλές πληροφορίες,και εδώ θα ήθελα πραγματικά να σας ευχαριστήσω και να πω πόσο βοηθητικό είναι το να διαβάζω το forum, ακόμα κι αν δεν γράφω και πολύ συχνά.
Δεν ξέρω αν η αποφασή μου να μην πάρω φάρμακα ακόμα είναι η καλύτερη/σωστότερη ή όχι,αλλά για την ώρα τουλάχιστον,μού κάνει.
Αυτό το οποίο θελω να κοιτάξω λίγο παραπάνω ακόμα,και εδώ θα χρειαστώ την βοήθειά σας αν γίνεται, είναι στο να βρω έναν γιατρό που να μην είναι εντελώς αρνητικός και σε κάποιες "εναλλακτικές" θεραπείες. Κοινώς,έναν νευρολόγο που να μην ξινίζει τα μούτρα του αν ακούσει για ΧΕΝΦΑ και διατροφή και αγιουβέρδα ή ο,τιδήποτε άλλο. Αν έχετε να προτείνετε κάποιον/κάτι, ο,τιδήποτε, παρακαλώ πολύ,στείλτε μου ένα μηνυματάκι.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων!(πώς γράφεται αυτό;

)
For there is no such thing as independence in nature.
The whole of nature is a unified system of interdependent variables.Each a cause and a reaction. Existing only as a concentrated whole.
Success depends on how well we relate to everything around us.