• Νέα στην παρέα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #5296  από Μαριάννα
 Κυρ Ιουν 07, 2009 4:02 pm
Γεια σε όλους !έψαχνα να βρω ένα φόρουμ σχετικό με την ΣΚΠ και βρήκα αυτό Δεν την έχω εγώ αλλά ο σύζυγός μου Θα ήθελα να μοιραστούμε τις απόψεις μας σχετικά με την κατάσταση με την θεραπεία αν και διαβασα μερικά απο αυτά που γράφετε αλλά διαφορετικά είναι όταν τα συζητάς
Ευχαριστώ και περιμένω!!!
 #5297  από mariak
 Κυρ Ιουν 07, 2009 4:08 pm
Καλώς ήρθες Μαριάννα.Κι εμένα η αδελφή μου έχει ΣΚΠ.Ξέρω πώς είναι να ανησυχείς για κάποιον που αγαπάς!Καλώς ήρθες και πάλι :)
 #5298  από Μαριάννα
 Κυρ Ιουν 07, 2009 4:16 pm
mariak έγραψε:Καλώς ήρθες Μαριάννα.Κι εμένα η αδελφή μου έχει ΣΚΠ.Ξέρω πώς είναι να ανησυχείς για κάποιον που αγαπάς!Καλώς ήρθες και πάλι :)
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Εύχομαι η αδελφή σου όπως και ολοι εδω να είναι καλά !
 #5302  από manos81
 Κυρ Ιουν 07, 2009 8:09 pm
kalos orises!!!oti thes pes to mas na se voithisoume an mporoume se kati! exei ms o antras sou xronia??? ;)
 #5305  από princeofathens2004
 Κυρ Ιουν 07, 2009 8:52 pm
Καλησπέρα Μαριάννα.

Καλώς ήρθατε στην παρέα.
Όλα θα πάνε σίγουρα καλά αφού και τα νέα που έρχονται ανά διαστήματα από το εξωτερικό και αφορούν στην αντιμετώπιση της ασθένειας, είναι αισιόδοξα. Ευτυχώς είναι κάτι, αυτό που έχει ο σύζυγός σου, που αντιμετωπίζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Απλά θα μπείτε, όπως όλοι άλλωστε, στη διαδικασία να ζείτε μ' αυτό, αλλά προσοχή, όχι γι αυτό.

Για ότι χρειαστείς ... θα είμαστε εδώ.
 #5309  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 07, 2009 11:15 pm
Καλώς τους και τους δύο σας! Δεν κάνει κακό να περάσετε και καμιά επιτροπη, αλλά για τα φάρμακα, ο καιρός πλησιάζει, λένε, τουλάχιστον όσο γρήγορα βγουν οι άδειες των τελευταίων φαρμάκων! Καλό σας κουράγιο!
 #5418  από babis
 Τετ Ιουν 10, 2009 1:10 pm
καλωσόρισες στην παρέα μας :) :) ;) ;)
 #5428  από Μαριάννα
 Τετ Ιουν 10, 2009 4:04 pm
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα !Τι γνώμη έχετε για το θεμα που άνοιξα Low Dose Naltrexone
Εσείς τι θεραπεία ακολουθειτε ?Πως τα πάτε?
 #5711  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Ιουν 16, 2009 8:31 pm
Καλώς ήλθατε Μαριάννα!!! Να πάνε όλα καλά από δω και πέρα !
 #5727  από vivi_gia
 Τετ Ιουν 17, 2009 1:12 am
kalos irthes eimai i adelfi tis mariask. kala eimai! min anisixeis den thelei stres ola tha ginoun xalaraaa :D ola einai sto xeri mas kai sto mualo mas. thelisi na uparxei stirikse ton oso mporeis viothaton na niothei kala me ton eauto tou alla prosoxi min tou ferese san moro!! filia oti thes edo eimaste