• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #51300  από Κατερίνα
 Παρ Απρ 15, 2011 6:02 pm
Εμείς θα περιμένουμε τα νέα σου όπως και να'χει!
Καλή επιτυχία Μιμίκα μας! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #51518  από triton
 Δευ Απρ 18, 2011 6:45 pm
καλησπέρα pontiki,

Πολύ ευχάριστα αυτά τα νέα για το ΙΚΑ, μπορείς να μου πεις σε ποιο ΙΚΑ ο αγγειοχειρούργος σου είπε ότι μπορεί να σου γράψει την αξονική?
Αν μπορείς να μας πεις και τον αγγειοχειρούργο, ακόμα καλυτερα,

Σε ευχαριστούμε πολύ
 #51527  από FANTOMAS
 Δευ Απρ 18, 2011 9:07 pm
podiki έγραψε:Σήμερα πήγα στον αγγειοχειρουργό του ΙΚΑ , του έδειξα το dοppler μου και αυτός με ρώτησε αμέσως από πότε έχω το πρόβλημα , του λέω "ποιο απ'όλα " , "τη σκλήρυνση" μου απάντησε. Μου άρεσε που το έπιασε αμέσως , μιλήσαμε λίγο ...............

Αυτό το τρωκτικό χώνεται παντού και δεν μασάει πουθενά :animals-bunnywhite:
 #52617  από FANTOMAS
 Πέμ Μάιος 12, 2011 4:01 pm
Καταρχήν μπράβο για το πνεύμα ανησυχίας που έχεις :techie-reference: (αυτό νομίζω στο έχω ξαναπεί) , νομίζω πάντως οτι δεν πρέπει να περιμένεις και πολλά :romance-caress: απο αυτήν την εξέταση, οι ''φωτογραφίες'' του αξονικού δεν εντοπίζουν τα πιθανά προβλήματα ροής που ψάχνουμε στην ΧΕΝΦΑ...
 #52632  από kate2002
 Πέμ Μάιος 12, 2011 8:58 pm
podiki έγραψε:... πάντως ο τομογράφος ήταν καινούριος , πρόσφατα αγορασμένος ...
ναι... και κατι υποβρυχια καινουρια ακουγονται, προσφατα αγορασμενα, αλλα γερνουν!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

σορυ, αλλα δεν κρατιεμαι μερικες φορες!... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: το εθεσες τοσο...χαριτωμένα! :-D
 #52638  από kate2002
 Πέμ Μάιος 12, 2011 10:45 pm
αγαπη μου, μονο σε μια περιπτωση θα αγοραζε το δημοσιο τομογράφο: αν ηταν μαρκας siemens, σαν υποβρυχιο κι έγερνε... ά, και με ληγμένη τορπίλη, μην εχουμε κανα ατυχημα... και εννοειται οτι αυτα κοστιζουν το 1O-πλάσιο απο τα απλά που πανε ίσια... η κλίση έχει ολη τη χάρη βρε! :handgestures-salute:
 #52780  από pelopidas
 Δευ Μάιος 16, 2011 1:53 pm
ολα θα πανε καλα!
θα δεις, θα γινεις καλα!
 #52799  από billios
 Δευ Μάιος 16, 2011 10:20 pm
Μπραβο mice ευχομαι το ταξιδι στην ιταλια να ειναι και η τελευταια επαφη σου με το κ@λ@πραμα που κουβαλαμε λες και ειναι προικιο,εσυ λοιπον αστο στους ιταλους....για να σε θυμουνται!!
 #52808  από pelopidas
 Τρί Μάιος 17, 2011 8:22 am
για να το σκεφτουμε λιγο
θα επρεπε να μας νοιαζει για το αν τα αγγεια επαναστενωσουν?

προσωπικα δεν με ενδιαφερει, γιατι ξερω οτι μπορω να ξανακανω την διαδικασια
η οποια ειναι και κατι απλο
αρκει να ξερει κανεις τι πρεπει να κανει
καποια στιγμη θα αρχισουν να λυνονται και τεχνικα προβληματα και οι επαναστενωσεις θα ειναι ολο και πιο σπανιες
το μεγαλο βημα ηταν η εντοπιση του προβληματος, κι αυτο εχει γινει εδω και δυο χρονια
 #52813  από Μιμικαμ
 Τρί Μάιος 17, 2011 11:42 am
Ποντικάκι μου,

Σου εύχομαι ολόψυχα, το ταξίδι σου στην Ιταλία, να σημάνει για σένα το τέλος της
περιπέτειάς σου και να επιστρέψεις υγιέστατη και γεμάτη δύναμη!!!!

Πελοπίδα,

Πολύ ωραία ολα αυτά που αναφέρεις και πολύ ενθαρρυντικά για όλους μας,
ομως ποιός θα πληρώσει το μαλλί και την βούρτσα, και απ'οτι γνωρίζω το ποσόν
είναι υπέρογκο, και μάλιστα στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε....

Αν τα κάλυπταν τα ταμεία, τι καλά που θα ήταν, νομίζω οτι αρκετοί απ'εμας δεν έχουν
την οικονομική δυνατότητα να ξεκινήσουν μια τόσο δαπανηρή διαδικασία......
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 41