• ειπα να συστηθω...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #52695  από kath
 Παρ Μάιος 13, 2011 10:34 pm
Καλως ηρθες κ απο μενα Alpha.Σου ευχομαι τα καλυτερα :greetings-waveyellow:
 #52697  από billios
 Παρ Μάιος 13, 2011 11:21 pm
Γεια σου αλφα και απο μενα,ολα καλα και ετσι να μεινουν.θυμισου...να εχεις παντα επιβλητικο και διαπεραστικο βλεμα οταν θα καρφωνεσται στα ματια πρεπει να υποταξεις......τον ιδιο σου τον εαυτο.
 #52743  από tom80
 Κυρ Μάιος 15, 2011 6:37 pm
[quote="Alpha Tough"]Με λένε Alpha. Διαγνώσθηκα το καλοκαίρι του 2010.Είμαι 42.

Καλως ήρθες.

Που σε βρήκε στα 42?

Να εισαι καλά
 #52755  από Alpha Tough
 Δευ Μάιος 16, 2011 10:04 am
Καλημέρα σε όλους.Ευχαριστώ για την υποδοχή.
@Τom80 : με βρήκε στο αριστερό μάτι και με λάβωσε, μέσα στο καλοκαίρι, λίγο πριν τις διακοπές μου, μετά από έναν σκληρό και έντονο Χειμώνα όπου αντιμετώπιζα θέματα υγείας του αγαπημένου μου πατέρα και όπως ήταν φυσικό, έντονο στρες.Μετά από την διάγνωση, ξεκίνησα Copaxone και πάω παρακάτω.
@LL-MM : ήρωες είστε στα μάτια μου γιατί κρατάτε ψηλά το κεφάλι και αντιμετωπίζετε με χιούμορ και ρεαλισμό όλο αυτό το σκοτάδι της ασθένειας.Ήρωας για μένα δεν είναι μόνο αυτός που επιδίδεται σε υπερβατικές πράξεις αλλά κι αυτός που κάνει την υπέρβαση να ζει φυσιολογικά όταν όλα τον οδηγούν στο να καταρεύσει και να πάρει μαζί του και τους γύρω του. Να είστε όλοι όσο καλά μπορείτε...
 #52774  από Μιμικαμ
 Δευ Μάιος 16, 2011 12:55 pm
sou έγραψε:Καλώς ήρθες.

Ο συναισθηματισμός είναι κακός σύμβουλος κατά τη γνώμη μου. Σε εμποδίζει να εκτιμήσεις την πραγματικότητα.

Σχετικά με τον ηρωισμό, διαφωνώ κάθετα. Ούτε έχουμε καμία όρεξη για παράσημα, αλλά ούτε και το επιλέξαμε. Απλά επιβιώνουμε μέχρι να πεθάνουμε, όπως κάνει όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Για μένα οποιαδήποτε συναισθηματικού τύπου διάκριση είναι ρατσιστική, έιτε για καλό είτε για κακό.
Θα διαφωνήσω εν μέρει μαζί σου, σχετικά με τον συναισθηματισμό, δεν αντιλέγω καλό είναι να
αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα ρεαλιστικά, να βλέπουμε το πρόβλημα κατάματα, ομως η παντελής
ελλειψη συναισθήματος, δεν είναι δυνατόν να οδηγήσει σε νεύρωση???? κάποιες φορές δεν
έχουμε ολοι την ανάγκη κάποιας συναισθηματικής εκφόρτωσης.....

Σχετικά με τον ηρωισμό, φυσικά και δεν επιδιώκουμε τα εύσημα απο κανέναν, ομως δεν μπορούμε
να δεχτούμε, οτι απλά επιβιώνουμε, οπως ο απλός κόσμος, ολοι μας και ο καθένας ξεχωριστά,
αναλόγως της κατάστασής του, νομίζω οτι είμαστε ήρωες του εαυτού μας και μόνο.....αφου
υποχρεωνόμαστε να δίνουμε καθημερινή μάχη μ'αυτό το θηρίο....
 #52776  από pelopidas
 Δευ Μάιος 16, 2011 1:12 pm
κανεις μας δεν ειναι ηρωας μονος του
ολοι μαζι ομως, ειμαστε

καθε μερα χαιρομαι που ειστε εκει και μπορουμε να μιλησουμε
 #52790  από mariakod
 Δευ Μάιος 16, 2011 6:44 pm
το κακο ειναι να μη μπορει να καταλαβει κανεις απο το περιβαλλον σου κ να σε καταλαβαινουν ολοι απ'εξω.πικρα ειναι αυτο
respect :handgestures-salute:
 #52793  από soulla
 Δευ Μάιος 16, 2011 7:52 pm
μην περιμενεις ποτέ συμπαράσταση από μέσα,στο λέω απλα να το βγαλεις τελείος από το μυαλό για να μην πληγώνεσαι ..γιατι η ζωή είναι μεγάλη και τα δικα μας προβληματα πολλα ...λιγοι μπορούν να αντεξουν...
 #52794  από pepy
 Δευ Μάιος 16, 2011 8:25 pm
συμφωνω απολυτως μαζι σου soulla.....