• 2η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5272  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Σάβ Ιουν 06, 2009 7:40 pm
ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ..... :oops: .

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ, ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ....... ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ :o :o . ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ. (ΑΚΟΜΗ) :!: :!: .

ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ 8-) :D ;) :roll: .

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ............ΚΑΛΥΤΕΡΑ :!: :!: :!: .
 #5275  από Lena
 Σάβ Ιουν 06, 2009 8:22 pm
ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΥΤΟ Μ ΤΟ ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ 2ΡΗ ΩΣΗ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΑΓΧΟΣ.
ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Σ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ.
 #5316  από elena
 Δευ Ιουν 08, 2009 12:25 am
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ!!!! :D
έλα μωρέ ,μην κάνεις έτσι!!!
εξάλου ,τι σημασία έχει ,που ο γαλαξίας της Ανδρομέδας ,έχει ΜΟΝΟ 1 τρισεκατομμύριο αστέρες!!!
χαλάρωσε ,ηρέμησε,και όλα καλά θα πάνε :D
 #5317  από LL--MM
 Δευ Ιουν 08, 2009 12:55 am
Kαλά, με τα σωστά του είναι; Όσο κι άν οι υπαρχουσες βλάβες είναι σαφώς ευπαθέστερες,
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΩΣΗΣ! :o :shock: (εκτός άν έχεις καμιά προϊούσα μορφή (πρωτευόντως/δευτερευόντως). Πάρε δεύερη συμβουλή, τουλάχιστον :| !!! Κατά τη γνώμη μου, θα' πρεπε να του πάρουν το δίπλωμα ειδικότητας το λίγο-λίγο :evil: Δε θα'πρεπε να σου' χει πεί πρώτα άν είσαι σε ωση ή όχι; :?: :?: :?:
 #5326  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Δευ Ιουν 08, 2009 11:15 am
ΚΟΙΤΑΞΤΕ......

ΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ :!: :!: . ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ :D :D . ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ;) ;) . Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ :twisted: :roll: .

ΤΟ <<ΑΚΟΜΗ>> ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.... ΚΑΙ ΗΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ :oops: :oops: .
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ :lol: . ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ :?: :!: .

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;).
 #12622  από Lena
 Παρ Δεκ 04, 2009 9:11 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙ 8 ΝΕΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΤΟΣΗ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ???