• ειπα να συστηθω...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #52619  από Alpha Tough
 Πέμ Μάιος 12, 2011 4:11 pm
Με λένε Alpha. Διαγνώσθηκα το καλοκαίρι του 2010.Είμαι 42.Σήμερα, μετά από την οπτική νευρίτιδα που έφυγε όπως ήρθε, δεν έχω κάτι να μου θυμίζει πως πάσχω.Μόνο οι 10 εστίες στη μαγνητική.Είστε όλοι ήρωες και θέλω να σας μοιάσω.Δεν φοβάμαι, ούτε ανησυχώ.Μου φτάνει να μην είμαι μόνη όταν κοιτάζω τον αντίπαλο στα μάτια.Θα τα λέμε...
 #52622  από ahilleas
 Πέμ Μάιος 12, 2011 4:22 pm
Γειά σου Alpha,καλως ηρθες στη παρέα.Εδώ μέσα ,μόνο μόνη δε θα νιώσεις !
 #52625  από maestro
 Πέμ Μάιος 12, 2011 4:33 pm
Καλώς ηρθες στη παρέα μας..!
Πάντα γερή - Δυνατή
 #52626  από elenipir
 Πέμ Μάιος 12, 2011 6:49 pm
καλως ηρθες !!!
 #52628  από pelopidas
 Πέμ Μάιος 12, 2011 7:46 pm
να εισαι παντα καλα!
 #52630  από kate2002
 Πέμ Μάιος 12, 2011 8:54 pm
γεια σου αλφα! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
να μεινεις οπως εισαι ευχομαι!
 #52634  από mariakod
 Πέμ Μάιος 12, 2011 10:23 pm
σχεδον καθε μερα καλωσοριζουμε με ολη τη ψυχη μας και ολη τη καρδια μας ενα καινουργιο μελος.κακο αυτο,με στεναχωρει.μακαρι να εισαι παντα καλα κ ολοι μας να ειμαστε καλα κ να τη παλευουμε οσο κ οπως μπορουμε. :romance-heartsthree:
respect :handgestures-salute:
 #52639  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 12, 2011 11:10 pm
Alpha Tough έγραψε:Με λένε Alpha. Kαλώς την!
Διαγνώσθηκα το καλοκαίρι του 2010. Είμαι 42. Σήμερα, μετά από την οπτική νευρίτιδα που έφυγε όπως ήρθε, δεν έχω κάτι να μου θυμίζει πως πάσχω. Μόνο οι 10 εστίες στη μαγνητική.
Να είσαι καλά και να τις ξεχάσεις εντελώς!
Είστε όλοι ήρωες και θέλω να σας μοιάσω. :oops: :oops: :oops: Ηρωες ΔΕΝ είμαστε, κανένας μας (ούτε εσύ, φαντάζομαι) δεν επέλεξε τη σκπ, διότι κανείς δεν ξύπνησε μια ωραια πρωΐα να πεί: "βαριέμαι, άς πάθω και μια σκλήρυνση". :P Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση σύμπτωμα το σύμπτωμα (οι περισσότεροι) αφού σε ασθένεια δεν υπάρχει επιλογή. Όσο για να "μας" μοιάσεις, σωματικά βέβαια σου το ΑΠ-ευχόμαστε όλοι, αλλά και για τα υπόλοιπα, είμαστε όλοι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ διαφορετικοί, που σε ποιόν θα πρωτομοιάσεις;;; :eusa-dance: :-D ;) :( :lol: :x :| :hand: :geek: :clap: :pray: :doh: :snooty: :( :twisted: :evil: (αυτή εδώ είμαι εγώ) :roll:
:confusion-seeingstars:
Δυστυχώς, μερικοί μερικοί αποφασίζουν να επιβάλλουν τον "ηρωϊκό" χαρακτηρισμό (που εσύ χρησιμοποίησες καλοπροαίρετα) σε όποιον έχει την οποιαδηποτε σωματική δυσκολία, και ενώ γνωρίζουν (και εξ επαγγέλματος καμιά φορά) ότι δε χρειαζόμαστε παρά μια απειροελάχιστη βοήθεια για να είμστε "σαν όλο τον κόσμο" (και ΑΝ τη χρειζόμαστε και αυτήν) αποφαίνονται ότι δεν είμαστε "σαν αυτούς", ότι φταίμε για τό όποιο προβλημα, και ότι είμαστε δυσλειτουργικοί στην καθημερινότητα.
Και κάτι τέτοιους, όταν εξαρτάσαι από την απόφασή τους για πράγματα που σου προκαλούν μεγάλα και αναπόφευκτα προβλήματα στην καθημερινότητα, πραγματικά, χρειάζεται ηρωϊσμό για να τους αντιμετωπίσεις.

Δεν φοβάμαι, ούτε ανησυχώ. Μου φτάνει να μην είμαι μόνη όταν κοιτάζω τον αντίπαλο στα μάτια.
Μόνη δεν είσαι εδώ, μα οι αντίπαλοι αυτοί δε σε κοιτάν ΠΟΤΕ στα μάτια...
Θα τα λέμε...Ευχαρίστως, όποτε θέλεις!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #52662  από Μιμικαμ
 Παρ Μάιος 13, 2011 11:59 am
Γειά σου ALFHA, καλώς ήρθες στην παρέα, εύχομαι να είσαι πάντα καλά!!!! :greetings-waveyellow: