• Μεθοτρεξάτη

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #52553  από GeorgiaB
 Τετ Μάιος 11, 2011 1:53 pm
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν δοκίμασε κανείς την μεθοτρεξάτη.
 #52557  από pelopidas
 Τετ Μάιος 11, 2011 4:13 pm
ειναι ενα χημειοθεραπευτικο (αντικαρκινικο )φαρμακο
ανηκει στην κατηγορια των αντιμεταβολιτων , αν σας ενδιαφερει αυτο
 #52560  από FANTOMAS
 Τετ Μάιος 11, 2011 4:18 pm
pelopidas έγραψε:ειναι ενα χημειοθεραπευτικο (αντικαρκινικο )φαρμακο
ανηκει στην κατηγορια των αντιμεταβολιτων , αν σας ενδιαφερει αυτο
Τι σχέση έχουν τα φάρμακα για τον καρκίνο με την Π.Σ ;
 #52575  από nowhere
 Τετ Μάιος 11, 2011 8:45 pm
sou έγραψε:Τα κακά Τ κύτταρα πρέπει να πολλαπλασιαστούν για να εξαπολύσουν (πςςςςςςςςς!!!) την επίθεση στην καλή και αθώα μυελίνη.
Στην οποία υγιέστατη μυελίνη εκτός των άλλων κακών αντισωμάτων επιτίθενται και οι πολύ κακοί παράγοντες νέκρωσης όγκων. Τώρα τι δουλειά έχουν αυτοί να επιτεθούν στη μυελίνη και τα ολιγοδενδροκύτταρα, λέτε λόγω υποξίας και τοξίνωσης να έχουν αρχίσει να μοιάζουν με προκαρκινικά κύτταρα; :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: μπααα, είπαμε η ΣΚΠ είναι αυτοάνοση, βλακεύει το ανοσοποιητικό και ενω βλέπει κύτταρα που σφίζουν από υγεία, τα θεωρεί προκαρκινικά και φωνάζει τους παράγοντες νέκρωσης όγκων για τα καταστρέψουν.
 #52582  από nowhere
 Τετ Μάιος 11, 2011 11:29 pm
sou έγραψε:Καινούριο φρούτο ο TNF;
Παλιό πρέπει να είναι, γιατί την εμπλοκή του TNF στην παθογένεση της ΣΚΠ μου την είχε αναφέρει πριν κάποια χρόνια ένας νευρολόγος θέλοντας να μου δείξει πόσο βλαμμένο και ανώμαλο είναι το ανοσοποιητικό μου.

Ήξερα ότι τα αντιγόνα προηγούνται των αντισωμάτων χρονολογικά και αιτιολογικά
οπότε τον ρώτησα τι είναι πιο λογικό
να βλέπει το ανοσοποιητικό αντιγόνα εκεί που υπάρχουν υγιή κύτταρα
ή
κάποια κύτταρα σε συνθήκες χρόνιας ασφυξίας και δηλητηρίασης (τυπικές συνθήκες καρκινογένεσης), να έχουν αρρωστήσει τόσο κι έτσι που να αρχίσουν να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται σαν αντιγόνα, τα ολιγοδενδροκύτταρα ας πούμε και γι αυτό να παράγουν “κακής ποιότητας” μυελίνη
κι' αν μια “κακής ποιότητας” μυελίνη μπορεί από μόνη της να εξηγήσει το κλασσικό σύμπτωμα της ΣΚΠ, την εύκολη κούραση, σαν πρόβλημα στην μετάδοση του νευρικού σήματος.
Μου απάντησε με την πρωτότυπη για γιατρό ερώτηση, αν είμαι γιατρός...
 #52586  από nowhere
 Τετ Μάιος 11, 2011 11:50 pm
sou έγραψε: Αν θέλουν να κάνουν πειράματα, παιδιά έχουν. Ας αισθανθούν ελεύθεροι να δοκιμάσουν τις θεωρίες πάνω τους.
χαχα, μη τους βάζεις ιδέες
 #52590  από GeorgiaB
 Πέμ Μάιος 12, 2011 10:30 am
Στα παιδιά τους αυτοί διστάζουν να δώσουν κι ασπιρίνη. Το ήξερα ότι είναι χημειοθεραπεία. Άραγε δεν το οκίμασε κανείς.
 #52591  από pelopidas
 Πέμ Μάιος 12, 2011 10:45 am
nowhere έγραψε:
sou έγραψε:Καινούριο φρούτο ο TNF;
Παλιό πρέπει να είναι, γιατί την εμπλοκή του TNF στην παθογένεση της ΣΚΠ μου την είχε αναφέρει πριν κάποια χρόνια ένας νευρολόγος θέλοντας να μου δείξει πόσο βλαμμένο και ανώμαλο είναι το ανοσοποιητικό μου.

Ήξερα ότι τα αντιγόνα προηγούνται των αντισωμάτων χρονολογικά και αιτιολογικά
οπότε τον ρώτησα τι είναι πιο λογικό
να βλέπει το ανοσοποιητικό αντιγόνα εκεί που υπάρχουν υγιή κύτταρα
ή
κάποια κύτταρα σε συνθήκες χρόνιας ασφυξίας και δηλητηρίασης (τυπικές συνθήκες καρκινογένεσης), να έχουν αρρωστήσει τόσο κι έτσι που να αρχίσουν να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται σαν αντιγόνα, τα ολιγοδενδροκύτταρα ας πούμε και γι αυτό να παράγουν “κακής ποιότητας” μυελίνη
κι' αν μια “κακής ποιότητας” μυελίνη μπορεί από μόνη της να εξηγήσει το κλασσικό σύμπτωμα της ΣΚΠ, την εύκολη κούραση, σαν πρόβλημα στην μετάδοση του νευρικού σήματος.
Μου απάντησε με την πρωτότυπη για γιατρό ερώτηση, αν είμαι γιατρός...
ψηφιζω nowhere!
καπως ετσι πρεπει να ειναι η παθογενεση ολων των "αυτοανοσων"
περιμενετε σε λιγο να δουμε και με ολα τα υπολοιπα αυτοανοσα τι γινεται
 #52596  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 12, 2011 11:28 am
Πάντως η μητέρα μου την παιρνει ακόμα για λύκο, μετά την κορτιζόνη, όταν κατάλαβαν μερικοί ότι τα οστά της θα μετατρέπονταν σε σκόνη αλλιώς :chores-vacuum: Σε αντίθεση με την κορτιζόνη, άρχισαν κάπως να πέφτουν τα μαλλιά της, ευτυχώς όχι σε ανησυχητικά επίπεδα. Γεγονός είναι ότι υπάρχει δυσκολία σε ίαση πληγών...
 #52599  από panos59
 Πέμ Μάιος 12, 2011 12:24 pm
:oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Πέμ Μάιος 12, 2011 2:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.