• και ομως μου προτεινε βιταμινες...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #52184  από billios
 Δευ Μάιος 02, 2011 9:11 pm
Επισκεψη σε νευρολογο γενους θυληκου απεφερε ηρεμη συζητηση και προσεγγιση με βιταμινες συγκεκριμενα μαγνησιο βιταμινη ε και νεβρομπιον,ηρεμια και ηρεμιιιιιιιιια.μεγαλη περιεργεια μου προξενησε η μη αναφορα της σε ιντερφερονη β .Δεν αλλαξα γνωμη βεβαια στο θεμα εμπιστοσυνης προς αυτους απλα μου γεννηθηκε καινουργια απορια,μηπως τελικα δεν φορανε ολοι παροπιδες? μηπως με γλυκανε για αρχη? [2 αποριες τελικα]
 #52213  από LL--MM
 Τρί Μάιος 03, 2011 2:15 pm
Διχως να θέλω επ'ουδενί να αντιπαρατεθώ με το Σταύρο, πιστεύω ότι ίσως να μην ήταν άχρηστο να ερωτηθεί ο νευρολόγος του απαυτου :shifty: γένους, (και στι οποίο ανήκουν και τα δύο τρίτα ημών, αλλά, όπως έχουμε δεί, άσχετα τα "ανθρώπινα χαρακτηριστικά" των αναπήρων με αυτά των γιατρών) επί των ιντερφερονών, αν μη τι άλλο, διότι θεωρούνται, καλώς ή κακώς, τα πιό αποδεκτά από την "επιστημονική" κοινότητα σήμερα...

Ας μην ξεχνάμε ότι, μεχρι να γίνουν αυτές αποδεκτές, πολεμήθηκαν ως άχρηστες ακόμα και από τους ακολούθους της αυτοάνοσης θεωρίας... :liar: Τι να πεί κανείς; Γιατροί.... (προσπαθώ εδώ να βρώ μια απάντηση/εξήγηση στη δεύτερη ερώτηση)

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Μάιος 03, 2011 2:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #52215  από LL--MM
 Τρί Μάιος 03, 2011 2:34 pm
Πραγματικά, μακάρι η κοπέλα... Αλλού άλλοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συνταγογτραφήσουν για να μην τους βαράνε τα ταμεία...
 #52216  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 03, 2011 2:47 pm
Πήγα πρόσφατα και εγώ σε μια γειτόνησα Νευρολόγο - είχα χρόνο και όρεξη για ''τσακωμό'' - και ήθελα να ξεκινήσω με την ερώτηση:

- αν μετά απο τόσα χρόνια την καλύπτει η αυτοάνοση θεωρία για την Π.Σ.

Και η απάντηση της ,
- φυσικά και όχι .... :scared-eek:

αμέσως μαλάκωσα και συνεχίσαμε την κουβέντα για βιταμίνες , διατροφή , άσκηση και φυσικά για ΧΕΝΦΑ, όπου με κοίταγε σαν μαθήτρια, και αν δεν είχε τα επόμενα ραντεβού να πιέζουν ακόμα θα τα λέγαμε...(ναι, ήταν αρκετά συμπαθητική για νευρολόγος)

Τέλος με παρακάλεσε να της δώσω ότι υλικό έχω σε υπερήχους , φλεβογραφίες κλπ
 #52218  από LL--MM
 Τρί Μάιος 03, 2011 3:21 pm
billios έγραψε:Δεν αλλαξα γνωμη βεβαια στο θεμα εμπιστοσυνης προς αυτους απλα μου γεννηθηκε καινουργια απορια, μηπως τελικα δεν φορανε ολοι παροπιδες? μηπως με γλυκανε για αρχη? [2 αποριες τελικα]
Απορία 1η:Παροπίδες μπορεί να μη φοράνε τη μια μέρα μα την άλλη να φορέσουν... Το απορίας άξιο είναι πως δε θέλουν καν να το θυμούνται, και να φταίμε εμέις γι αυτό...
Απορία 2:Από προσωπικής πείρας, άμα ξέρεις να ζητιανεύεις, θα κοιτάξουν και αυτοί να γλυκάνουν τα ύφη τους... Αλλά, απλά θα σου πουν ότι νομίζουν ότι θές ν'ακούσεις..

Οφθαλμίατρος, άλλοτε πολύ καλοπροαίρετος (οποτε τον χάζευα και σαν απο μηχανής θεό) βλέποντας ότι συνάδελφός του και κολλητός δεν ήθελε να μου δώσει χαρτιά, μου είπε ότι "όοοχι, μη νομίζετε, κολλητός μου ΔΕΝ είναι..." Και τελικά, χαρτί δε μου έδωσε ούτε αυτός, ούτε το αφεντικό του, πόσο μάλλον ο εν λόγω κολλητός... Ρε παιδιά, αυτοί γράφουν αρθρα μαζί, πιό πολύ μετράει το ανάπηρο, ή οι καλές τους σχέσεις, ακόμα και με "μη κολλητούς"; Οπως θα έλεγε μια ολυμπιονίκης "για τα άρθρα μου, ρε γαμώτο"...

Αυτά για τα σορόπια... Καλά θα ήταν να είχε γίνει και η δουλειά μας... :cry:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Νοέμ 05, 2011 8:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #52221  από billios
 Τρί Μάιος 03, 2011 3:39 pm
το σιγουρο ειναι πως δεν ζητιανεψα τιποτα ισα ισα που δεν πηγα με φιλικες διαθεσεις απεναντι της,προς θεου [σουπερμαν] δεν λεω οτι υπονοεις κατι τετοιο απλα ξεκαθαριζομαι εγω.Δεν μου εφτασε ο χρονος για ολες τις ερωτησεις που μας απασχολουν,επειδει ομως εχω σκοπο να τη ξαναδω σε κανα 2μηνο i'll be back.θα εχει μελλον η δουλεια και θα ακουσω-εται πολλα,θα παραθεσω στο φορουμ και αλλες επισκεψεις που θα κανω σε ασπροπουκαμισαδες
 #52235  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 03, 2011 6:04 pm
podiki έγραψε: Τελικά το συμπέρασμα είναι και πάλι , είμαι μόνη μου σ' αυτό !

Ποιος σου είπε οτι είσαι μόνη ; Και εμείς εδώ τι κάνουμε ;

Δυστυχώς σ αυτόν τον αγώνα έχουμε ελάχιστους συμμάχους, για τον απλούστατο λόγο οτι δεν συμφέρουμε αν θεραπευτούμε.....
 #52240  από nowhere
 Τρί Μάιος 03, 2011 7:46 pm
podiki έγραψε:....Αν δεν ήσασταν εσείς εγώ δεν θα ήξερα τίποτα από ολα αυτά ...
Και τώρα που τα ξέρεις, τι;
Θέλω να πω, έχεις εσύ 10 δεδομένα για την αρρώστεια, εγώ άλλα 10, κάποιος άλλος άλλα 10, τα παραθέτουμε εδώ στο forum και έχουμε 30 δεδομένα. Και μετά; μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε πρακτικά; αν μπορούμε γιατί δε το κάνουμε;
 #52242  από Gorge
 Τρί Μάιος 03, 2011 8:28 pm
Βοηθάνε και οι βιταμίνες εγω εχω δει μεγάλη βελτίωση και με την ομοιοπαθητική , καντε μια προσπάθεια! Εύχομαι να πάνε ολα καλά . :clap: