• ΤΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!! ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5070  από LL--MM
 Τετ Ιουν 03, 2009 2:07 am
Ψέματα, βρέ Λιτσάκι; Κι εγώ η χαζή την περιμένω ακόμα τη βοήθεια αυτήν... Άσε που άν δεν υπηρχαμε εμείς, που θα έβρισκαν να την κάνουν την έρευνά τους :P ; Καλή μας νύχτα :lol:
 #5155  από pinelopi
 Πέμ Ιουν 04, 2009 11:41 am
EPIIKOS APARATHEHTO :twisted: :twisted: gia onoma tou theou ego tromaxa me tis erotisis an mou tis ekane kapios tha arxiza na amfibalo an prepi na xanafgo apo to spiti mou ke na amfibalo gia tous dikous mou anthropous oxi pedia min mpenete se auti ti diadikasia :twisted:
 #5185  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Ιουν 04, 2009 5:09 pm
Παιδιά συμφωνώ με την προλαλήσασα και ευχαριστώ τον θεό που τότε που είχα δώσει για αξιωματικός ήμουν τεμπέλης στο διάβασμα και δεν είχα περάσει .
 #5187  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιουν 04, 2009 6:06 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Παιδιά συμφωνώ με την προλαλήσασα και ευχαριστώ τον θεό που τότε που είχα δώσει για αξιωματικός ήμουν τεμπέλης στο διάβασμα και δεν είχα περάσει .
Μα γιατί το λές αυτό βρέ γιώργο; Μπορεί να σε είχα διοικητή και να μου έδινες και καμία άδεια παραπάνω.
 #5191  από thanasis
 Πέμ Ιουν 04, 2009 8:18 pm
Παιδιά πρέπει να κατάλαβε η γεωργία ότι σε αυτό το form γράφουν άτομα με Σ.Κ.Π και δεν επιτρεπιτρεπουμε κανέναν να χρησιμοποίηση τα προσωπικά δεδομένα για προσωπικό όφελος και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να προστατέψουμε αυτό το πολύ ωραίο form από απειλές σαν τις γεωργίας και δεν ξέρω αν σε αυτό το form υπάρχουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την σκπ και θέλουν να κερδίσουν κάτι παντός η αντίδραση της LL—MM και τον άλλων παιδιών ήταν οπός έπρεπε
 #5199  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 05, 2009 8:22 am
Σ' αυτό το... σεντόνι υπάρχει περίπτωση να βγει άκρη; :o Ούτε κατά διάνοια :o Αρχίζω να μπαίνω στο νόημα LL-MM ;) Tην καλημέρα μου :P
 #5202  από elena
 Παρ Ιουν 05, 2009 9:59 am
Επειδή βλέπω ότι μπερδευτήκατε,εγώ θα σας ξεμπερδέψω!!!O γέρο-θείος Επαμεινώνδας και
η ξαδερφούλα μου...η <Πιπίτσα>...μεγαλοδικηγόρος (ο θείος Επαμεινώνδας) μου είπε κάτι που μου άρεσε πολύ:
O Aη-Βασίλης κάποτε είπε: Αναγνώσσσα ,αλλ' ουκ γνώσσα,ει γαρ γνώσσα,ουκ αν καταγνώσσα...

και κάτι που μαθαίνουν στα χρόνια των σπουδών: Causa non data,causa secuta nec facere nec prodere potest... ;)
δηλαδή:Αιτίας μη δοθείσης,αποτέλεσμα ουκ εφικτόν ουκ βοηθηθέν εστί... ;)
(συγχωρέστε τυχόν λάθη ποτέ δεν ήμουν καλή στα αρχαία και τα λατινικά,και αυτά σκονάκι τα έκανα)

από τον θείο Επαμεινώνδα, στην Γεωργία και την Καθηγήτριά της με πολλή Αγάπη ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Σάβ Ιουν 06, 2009 12:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5233  από LL--MM
 Παρ Ιουν 05, 2009 4:03 pm
thanasis έγραψε:Παιδιά πρέπει να κατάλαβε η γεωργία ότι σε αυτό το form γράφουν άτομα με Σ.Κ.Π και δεν επιτρεπιτρεπουμε κανέναν να χρησιμοποίηση τα προσωπικά δεδομένα για προσωπικό όφελος και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να προστατέψουμε αυτό το πολύ ωραίο form από απειλές σαν τις γεωργίας και δεν ξέρω αν σε αυτό το form υπάρχουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την σκπ και θέλουν να κερδίσουν κάτι... Nα είσαι, (να είμαστε) πάντα καλά, Θανάση! (όσο καλά γίνεται...)
Μα γενικά, μόνο οι ειδικοί της υγείας (ή οι πολιτικοί πριν τις εκλογές) είναι αυτοί που έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝ να το κάνουν, όπως έχουμε δει και αλλού, μερικά ούφο, πάλι, μπορεί να τό κάνουν επειδή εντυπωσιάστηκαν απο τις ωραίες φωτογραφίες... Και όχι, δόξα τω Θεω, δεν μας προσεγγίζουν και πολύ συχνά παρά μόνο όταν θέλουν και μόνο τόσο, όσο να επωφεληθούνοι ίδιοι, δηλαδή, σπάνια. Εδώ πρόκειται για δυό απ' τα ίδια πράγματα, κι εμείς μόνο είμαστε που νομίζουμε ότι θ' αλλάξουν νοοτροπία...

ΔΕΝ Θ'ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ: ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ", ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ. ΚΙ ΟΣΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...