Καλησπέρα σε όλους! Μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψα την ύπαρξη του site και σήμερα αποφάσισα να συστηθώ κ'εγώ. Με λένε Μαρία και το καλοκαίρι θα κλείσω τα 25. Εγώ απ'ότι έχω καταλάβει από τους γιατρούς δεν 'εχω την διάγνωση σκπ ακόμα,απλά περιμένουμε μήπως εξελιχθεί....Ή απλά έχει να κάνει με το Ηashimoto που έχω. Για να σας δώσω να καταλάβετε τον Σεπτέμβρη σε μαγνητική φάνηκαν 4 απομυελινωτικές εστίες στον εγκέφαλο και τίποτα άλλο. Ακόμα και η παρακέντηση βγήκε αρνητική. Τί έχω?? Η κλινική μου εικόνα απ'την άλλη είναι καθημερινά πονοκέφαλος,ζαλάδες,μικρή αστάθεια και δυσκολεύομαι να διαβάσω κάποιες φορές. Συχνά νιώθω ότι περπατάω στον αέρα και κάποια ψιλομουδιάσματα. ΕΥΤΥΧΩΣ τίποτα άλλο!
Δεν έχω κινητικό πρόβλημα. έχω κάνει συνολικά 5 μεγάλα επεισόδια τρομερού ιλίγγου,δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι,είναι το χειρότερο αίσθημα,για μένα τουλάχιστον. Έκανα μια φορά ένα τριήμερο με κορτιζόνη ενδοφλέβια,δεν είδα καμία βελτίωση (λογικό με μία μόνο φορά) και σερνόμουν από κούραση κυριολεκτικά! Τον Ιούνιο θα ξανακάνω mri και βλέπουμε. Συγνώμη αν σας κούρασα! Απλά χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύω οτι μπορούν να με καταλάβουν!