• Θα χρειστώ νοσηλευτρια

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51855  από Ειρήνη Κοκκίνου
 Τρί Απρ 26, 2011 6:32 pm
Καλησπέρα παιδιά!

Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Από το 2006 εως τώρα είχα το άτομο που είχε μάθει να κάνει την ένεση και τώρα δυστυχώς δεν θα μπορεί να γίνεται αυτό πλέον. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια νοσοκόμα που θα μπορεί να έρχεται κάθε εβδομάδα για την ένεση ? και περίπου πόσο είναι η χρέωση μιας και είναι περίοδος κρίσης να ξέρω τι μου γίνεται!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος μπορεί να με βοηθήσει :text-thankyouyellow:
 #51910  από Thor
 Τετ Απρ 27, 2011 6:42 pm
Εγω λεω να αρχησεις να την κανεις μονη σου
ειναι παρα πολυ απλο μαλιστα θα μπορουσες με το ειδικο μηχανημα
που προσφερουν οι εταιρειες
 #51913  από Ειρήνη Κοκκίνου
 Τετ Απρ 27, 2011 7:42 pm
Τι εστι μηχάνημα ? Μόνη μου μόνο μια φορά το κατάφερα στην αρχή και πραγματικά δυσκολεύτηκα απίστευτα μετά από αρκετες ώρες προσπάθειας, οπότε χαμένη είχε πάει. Σταματάει βλέπεις το χέρι από αντίδραση και δεν μου βγάινει με τίποτα όμως. Τι είναι το μηχάνημα ? Μπας και μπορώ με αυτό τον τρόπο να τα καταφέρω ? Από που το παίρνεις, είναι πολύ ακριβό ?

Σε ευχαριστώ
 #51918  από tom80
 Τετ Απρ 27, 2011 9:41 pm
το μηχάνημα Δωρεάν είναι.

Θα έπρεπε να σε είχε ενημερώσει ο γιατρός σου γι΄αυτά.

Τηληφωνείς στην εταιρία που σου παρέχει το φάρμακο και σου στέλνουν μια νοσοκόμα (δωρεαν και αυτή) και σε εκπαιδεύει πως να κανείς την ένεση με το μηχάνημα

Ολοι μονοι μας την κάνουμε την ένεση, ειναι πανέυκολο

να είσαι καλα
 #51919  από litsa
 Τετ Απρ 27, 2011 10:03 pm
αν κάνεις ρεμπιφ, κοπαξον ή μπεταφερόν την κάνεις μόνος σου, με το δωρεάν μηχανάκι..

τώρα για την άβονεξ ... δεν ξέρω...
 #51922  από efi
 Τετ Απρ 27, 2011 10:34 pm
Ειρήνη Κοκκίνου έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!

Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Από το 2006 εως τώρα είχα το άτομο που είχε μάθει να κάνει την ένεση και τώρα δυστυχώς δεν θα μπορεί να γίνεται αυτό πλέον. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια νοσοκόμα που θα μπορεί να έρχεται κάθε εβδομάδα για την ένεση ? και περίπου πόσο είναι η χρέωση μιας και είναι περίοδος κρίσης να ξέρω τι μου γίνεται!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος μπορεί να με βοηθήσει :text-thankyouyellow:
profanws tha kaneis ayth pou einai mia fora th bdomada e?se kana farmakeio rwta kalutera an mporoun na se e3hphrethsoun...
 #51925  από ΜΑΤΙΝΑ
 Τετ Απρ 27, 2011 11:16 pm
Ειρήνη μου,ονομάζομαι Ματίνα,παρακολουθώ καιρό το forum καθώς με ''ψάχνουν'' εδώ και 4 χρόνια για την ''φίλη'' μας.Είμαι νοσηλεύτρια και εργάζομαι 11 χρόνια σε νοσοκομείο.Σε ποια περιοχή μένεις?Θα μπορούσα να αναλάβω να σου κάνω την ένεση ή να σε βοηθήσω να μάθεις να την κάνεις μόνη σου.Και εννοείται αφιλοκερδώς...
 #51965  από Thor
 Πέμ Απρ 28, 2011 9:31 pm
Κοιταξε προφανως δεν κανεις υποδοριες αλλα ενδομυικη η οποια γινεται με το χερι

Μπορεις να πηγαινεις στο φαρμακειο αν μπορεις και να κοινωνικοποιησε κιολας
Ετσι εκανα ενα μεγαλο διαστημα μεχρι που εμαθα να τις κανω μονος μου

Τωρα αν εισαι καμια ομορφη κοπελα κατω των 30 ελευθερη προς βορεια προαστεια ερχομουν και γω να σου δειξω δωρεαν παντα απλα καλο θα ειναι να μαθεις μονη σου

Στο τελος οτι μαθαινεις χρησιμο ειναι μπορει να σου χρειαστει να σωσεις μια ζωη αυριο