Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!
Ξύπνησα νωρίς να στείλω στο γιατρό μου κάτι αιματολογικές και να κάνω κανένα κουλουράκι
Είναι κάποια πράγματα που ζουζουνίζουν στο μυαλό μου και θέλω τη γνώμη σας...
Έχω 2γιατρούς που με βλέπουν,γιατί η ζωή μου είναι μοιρασμένη σε δύο πόλεις. Ο ένας είναι νευρολόγος και ο άλλος..ειδικευόμενος. Είναι σωστό? Είναι το ίδιο??????
Το σκέφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρά να σταματήσω το ταισάμπρυ. Γιατί λέγατε οτι πρέπει να διακόπτεται σιγά σιγά??? δηλαδή? (βέβαια θα ρωτήσω και το γιατρό)
Λοιπόν....συμβαίνει κάτι παράξενο και κουραστικό. Δε θυμάμαι από πότε. τελευταία. Όποτε τρώω λίγο παραπάνω, χτυπάει πιο γρήγορα η καρδιά μου και νιώθω και κανένα τσιμπηματάκι. Όπως όταν έχουμε πολύ άγχος και αγωνία! δεν εννοώ να φάω του σκασμού,απλά δεύτερο πιάτο αργότερα μες στη μέρα!πχ τώρα το έπαθα επειδή έφαγα ολόκληρο το πορτοκάλι! δεν το πάθαινα ποτέ,δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το στομάχι. Ούτε είμαι υπέρβαρη κάθε άλλο. Μετά πέφτω να κοιμηθώ και δε γίνεται από τη μεριά της καρδιάς,πονάει.Ούτε από την άλλη αν πέφτει το χέρι στην καρδιά...Άρχισα να μη θέλω να τρώω....
Ξύπνησα νωρίς να στείλω στο γιατρό μου κάτι αιματολογικές και να κάνω κανένα κουλουράκι

Είναι κάποια πράγματα που ζουζουνίζουν στο μυαλό μου και θέλω τη γνώμη σας...