Τώρα αυτό με την 1η Ιούλη, να δούμε αν θα ισχύσει...
Θα καπνίζουμε στα κρυφά μου φαίνεται, αλλά δε νομίζω να απαγορευτεί πλήρως από τα μαγαζιά.
Φανταστείτε μπουζούκια και όλα τα ξενυχτάδικα, πάει θα κλείσουν... Σιγά μην πάω εγώ μπουζούκια χωρίς να καπνίσω, ποτό & τσιγάρο είναι "must"!
Τώρα τα κάνει αυτά ο Καραμανλής, όχι γιατί είμαστε στην ΕΕ, αλλά για να αρπάξει και από εκεί ότι μπορεί. Διότι θα μας πιάσει στερητικό σύνδρομο και πάνω που θα ανάβουμε το τσιγαράκι, θα 'ναι ο policeman πιο κάτω για να κόβει κλήσεις (λέτε να γίνει έτσι; κλήσεις θα μας κόβουν;

)
Στο δε αυτοκίνητο πάντως το έχουν απαγορέψει για τον οδηγό, δε με ενοχλεί ωστόσο γιατί δεν μπορώ να οδηγώ και να καπνίζω ταυτόχρονα. ΑΛλά κι εκεί κλήσεις νομίζω κόβουν, αν ο τροχονόμος είναι "γκάου μπίου".
Τα δε μαγαζιά (μπουζούκια, καφετέριες, clubs) θα βγάλουν λογικά άδειες και θα είναι χώροι καπνιστών. Θα βγάλει και από εκεί το κράτος.
Να δούμε τι άλλο θα μας απαγορέψουν και για τι άλλο θα σκαρφιστούν να κόβουν πρόστιμα. Α, ναι μόλις θυμήθηκα και το νέο νόμο για τα κινητά. Να φορολογήσουν κι εκεί ακόμα, γελοίοι όλοι τους! Ούτε πλάκες δεν θα μπορούμε να κάνουμε, αφού ακόμα και τα καρτοκινητά θα είναι δηλωμένα με ονοματεπώνυμο...
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!