• 6os ΜΗΝΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #51327  από Giota
 Παρ Απρ 15, 2011 10:00 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΑΒΟΝΕΧ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ. ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΕΡΟ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ. ΦΙΛΙΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
 #51330  από kate2002
 Παρ Απρ 15, 2011 11:05 pm
κι άλλη διαψευση περι της μη-ωσης στην εγκυμοσύνη...

και το σημαντικοτερο τωρα: να σαι καλυτερα εσυ, και να κανεις ευκολα εναν γερό μπεμπη! το πολυ αγχος βλαπτει. άλλωστε, γιαυτο γινονται και όοοολες αυτες οι εξετασεις στην εγκυμοσύνη. ολα να παν καλα!
και επισης, απο την εμπειρια μου σε πολυ-πολυ-πολυωρους τοκετους, σου ευχομαι να γεννησεις μεναν πονο ενα γερο αντράκι!
 #51337  από maraki12
 Παρ Απρ 15, 2011 11:43 pm
Ό,τι έγινε, έγινε. Ξέχνα το και άμα μπορείς χαλάρωσε..
Α! Και κοιμήσου τώρα όσο περισσότερο μπορείς! ;) ;) ;)

Με το καλό να έρθει ο κούκλος σου!!!
Φιλιά!
 #51496  από Μαρία
 Δευ Απρ 18, 2011 5:13 pm
Να σου πάνε όλα καλά και να φέρεις ενα υγιέστατο μωράκι που θα σου δίνει δύναμη και αισιοδοξία μ ένα το χαμόγελο!
 #51498  από mariakod
 Δευ Απρ 18, 2011 5:18 pm
Ολα καλα θα σου πανε.να κοιμασαι ,οπως προαναφερανε,γιατι μετα...... :confusion-seeingstars: με το καλο να γεννησεις το παιδαρο.να ειστε κ οι ΔΥΟ ΓΕΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!
 #51568  από Katrin
 Τρί Απρ 19, 2011 2:40 pm
Γιωτούλα μην σκέφτεσαι τίποτα παρα μόνο ότι θα φέρεις στο κόσμο ένα κούκλο. Να είναι υγιέστατο και πάνω απο όλα ΚΟΥΚΛΟΣ ααααααααααααααααα!
 #51570  από FANTOMAS
 Τρί Απρ 19, 2011 2:44 pm
maraki12 έγραψε:Α! Και κοιμήσου τώρα όσο περισσότερο μπορείς! ;) ;) ;)
θα συμφωνήσω με αυτό για όλα τα άλλα μην ανησυχείς, ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ !!!
 #51584  από Giota
 Τρί Απρ 19, 2011 6:47 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΜΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΡΘΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
 #51585  από manos81
 Τρί Απρ 19, 2011 7:01 pm
mia xara tha einai!tha pane ola kala! emena o kouklos mou einnai sxedon 7 minon !me ksepatonei ala xalali tou!treksimo thelw mou fenete gia na ginw kala!

kai min ksexniomaste eimai o manos kai grafw greeklish!panta! :techie-studyingbrown: