• ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51550  από manoula 2
 Τρί Απρ 19, 2011 12:02 pm
Καλημερα φιλοι μου!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα.Τα μαθατε τα νεα?Εκτος απτο εμβολιο που κυκλοφορει ηδη στην Αμερική εφτιαξαν κι εδω ενα το οποιο λεγεται "ελμυελινη".Μηπωσ ηρθε η ωρα να σωθουμε?????Γιατι για να παμε Αμερικη χλωμο το βλεπω......
 #51551  από passenger
 Τρί Απρ 19, 2011 12:24 pm
manoula 2 έγραψε:Καλημερα φιλοι μου!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα.Τα μαθατε τα νεα?Εκτος απτο εμβολιο που κυκλοφορει ηδη στην Αμερική εφτιαξαν κι εδω ενα το οποιο λεγεται "ελμυελινη".Μηπωσ ηρθε η ωρα να σωθουμε?????Γιατι για να παμε Αμερικη χλωμο το βλεπω......

Κι αλλο πρωταπριλιατικο??? :confusion-seeingstars:
 #51558  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Απρ 19, 2011 1:52 pm
Καλημέεερα!!!
Να ρωτήσω κάτι manoula 2?Αυτό το εμβόλιο που λές οτι βγήκε στην Αμερική,ποιό είναι?Αυτό που περιμένουμε τόσο καιρο?Αν μπορεί δηλ. κάποιος,μπορεί να πάει να το πάρει ας πούμε?Αν μπορείς θα ήθελα να μου πεις τι γνωρίζεις.Αυτό στην Αμερικη και αυτό που λέγεται ελμυελίνη είναι το ίδιο πράγμα?
(με συνχωρείς αν σε ζάλισα) :confusion-seeingstars:
 #51561  από Isolexion
 Τρί Απρ 19, 2011 2:04 pm
Το "ελμυελίνη" κατάγεται απο την Πάτρα και χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως δεν έχει κυκλοφορήσει εκτός εργαστηρίων
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4595852
Το άλλο το "καλό" το Αμερικάνικο δεν ξέρω ποιό είναι, ίσως να είναι ένα απο τα πολλά που περιμένουμε...
 #51562  από FANTOMAS
 Τρί Απρ 19, 2011 2:12 pm
Isolexion έγραψε:Το "ελμυελίνη" κατάγεται απο την Πάτρα και χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως δεν έχει κυκλοφορήσει εκτός εργαστηρίων
Το άλλο το "καλό" το Αμερικάνικο δεν ξέρω ποιό είναι, ίσως να είναι ένα απο τα πολλά που περιμένουμε...

μέσα στα σχόλια τις παραπάνω ιστοσελίδας βρήκα και αυτο:

''Μην τσιμπάτε. Ξέρετε πόσα φάρμακα έχουν βρεθεί για τον καρκίνο? Δεν συμφέρει όμως τις εταιρείες να τα παράγουν και να τα πουλάνε γιατί για ένα απλό φαρμακάκι που θα πωλούν θα πρέπει να αχρηστευτούν δεκάδες άλλα! Έπειτα είναι και το ασφαλιστικό: αν δεν υπήρχε η επάρατος θα είχε βουλιάξει το ασφαλιστικό. Λοιπόν, αφήστε ήσυχους τους ανθρώπους στην Πάτρα να κάνουν ό, τι κάνουν, να παράγουν μεταπτυχιακούς φοιτητές, λέκτορες κτλ, να πάρουν και τα κονδύλια τους, και μην έχετε φρούδες ελπίδες!''
 #51563  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Απρ 19, 2011 2:16 pm
ΟΚ Isolexion.Σε ευχαριστώ πολυ.Θα ρωτήσω γιατί έχω κάτι ξαδέρφια εκεί να μάθω κι άλλα.Νόμιζα πως δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ακόμα.Ούτε καν στο εξωτερικό.
:text-thankyouyellow:
 #51565  από manoula 2
 Τρί Απρ 19, 2011 2:32 pm
Ας μην ειμαστε αρνητικοι!!!!!Το εμβολιο που υπαρχει στην Αμερικη λεγεται neurovax αλλα δεν ειμαι απολυτως σθγουρη!Δεν ειμαι εδω για να κοροιδεψω κανεναν!Εγω θελω να ζησω και να γινω καλα και θα ψαξω σε ολη τη γη μεχρι να τα καταφερω.....οποιος θελει ας κανει αναζητηση με τη λεξη neurovax και ελμυελινη.....
 #67673  από GIANNHS
 Δευ Φεβ 13, 2012 12:52 pm
FANTOMAS έγραψε:
Isolexion έγραψε:Το "ελμυελίνη" κατάγεται απο την Πάτρα και χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως δεν έχει κυκλοφορήσει εκτός εργαστηρίων

μέσα στα σχόλια τις παραπάνω ιστοσελίδας βρήκα και αυτο:

''Μην τσιμπάτε. Ξέρετε πόσα φάρμακα έχουν βρεθεί για τον καρκίνο? Δεν συμφέρει όμως τις εταιρείες να τα παράγουν και να τα πουλάνε γιατί για ένα απλό φαρμακάκι που θα πωλούν θα πρέπει να αχρηστευτούν δεκάδες άλλα! Έπειτα είναι και το ασφαλιστικό: αν δεν υπήρχε η επάρατος θα είχε βουλιάξει το ασφαλιστικό. Λοιπόν, αφήστε ήσυχους τους ανθρώπους στην Πάτρα να κάνουν ό, τι κάνουν, να παράγουν μεταπτυχιακούς φοιτητές, λέκτορες κτλ, να πάρουν και τα κονδύλια τους, και μην έχετε φρούδες ελπίδες!''

Πες τα FANTOMA γιατι απο το 1997 μου λεγαν οτι το βρηκαν το εμβολιο για την ΣΚΠ ΑΠΟ ΤΟ 1997 συμφωνω με τα λεγομενα σου