• ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #50410  από LL--MM
 Παρ Απρ 01, 2011 9:34 pm
podiki έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε:Ναι ποντικάκι μου ετσι οπως το λες ειναι, μούφα αλλά δική μου ενα αθώο πρωταπριλιάτικο ψεματάκι!!!!!

Αφησα την φαντασία μου να καλπάσει και να σκεφτεί κάτι το οποίο θα ήταν ιδανικό για
την περίπτωσή μας!!!!
Μακάρι να το σκεφτόντουσαν αυτο οι μεγάλοι εγκέφαλοι, αλλά ποιόν θα συνέφερε αυτό
άραγε εάν ηταν εφικτό????
Και όμως, φαίνεται ότι υπάρχει κάποια αλήθεια... Ίσως, βέβαια, το ότι "σωθήκαμε" απλά είναι ακόμα κάπως πρόωρο...
ΡΙΤΣΑ έγραψε: ( κ αλλωστε με τετοια πράγματα δεν κανουν αστεία..ουτε πρωταπριλιατικα..)
Βρέ, δε θα το πίστευα ποτέ, να συμφωνήσω με ...γιατρό; Απίστευτο, ε;;;! :laughing-rolling:
έλα ρε Μιμικαμ, μην παίζεις με το πόνο μας και το δικό σου παρέα! Εδώ για μια ελπίδα ζούμε...
Έχει γίνει "must", πλέον, το παίξιμο (η εσκεμμένη άγνοια, μάλλον) με τον πόνο αυτόν, Ποντικάκι... δεν το είδες ακόμα; βρίθει το σάιτ όλο... :twisted: όποιον προσπαθεί να θίξει τα προβλήματα καθ'αυτά, του καταλογίζουν "μιζέριασμα". Ποιόν πόνο; έχουμε τέτοιο πράμα; Κοντζάμ "δύναμη της ψυχής" τι την έχουμε; μας φάγαν τα χειροκροτήματα :clap:
Της Μιμίκαμ μας είναι και "σοφτ", να το καλοσκεφτέις...
 #50734  από Biskoto10
 Παρ Απρ 08, 2011 12:51 am
Μιμικαμ έγραψε:Οπως διάβασα σ'ενα Αμερικανικο περιοδικό, οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, ανακάλυψαν
ενα θαυματουργό εμβόλιο, το οποίο θα εφαρμόζεται μόλις γεννιέται το βρέφος και
εχει την δινατότητα να καταστέλει την οποια προδιάθεση εχει το άτομο στο να δημιουργήσει
στην πορεία του ms
Κακο αστειο
και γιατι αν ποτε βρουν καποιο εμβολιο εμεις θα το δοκιμασουμε πρωτοι και μετα τα βρεφη
αλλα και γιατι δεν ειναι τοσο αστεια η σκλ.
Του χρονου ας που κανενα ψεμα οτι πεθανε καποιος πολιτικος. :sad-roulette:
 #51121  από LL--MM
 Τετ Απρ 13, 2011 6:00 pm
Μάλλον απίθανο, γιατί, ώς γνωστόν, κακό σκυλί ψόφο δεν έχει...
Ελα και πιό κοντά στη σκπ να δείς ποιανών θάνατο ΔΕΝ προλέγουν, π.χ., κάποιων που κομπάζουν "πόσο κακοί είναι", κιόλας...

Το ξέρω ότι δεν ξέρουν όλοι γαλλικά εδώ (βάλτε τα παρακάτω στα μεταφραστικά μηχανήματα) αλλα ο αρμενικής καταγωγής τραγουδιστής ογδονταεξάχρονος C. Aznavour ανακοινώνεται τακτικά για νεκρός... Απαυδισμένος, είπε ότι όποιοι το ανακοινώνουν θ'απογοητευτούν, διότι θα ζει ακόμα όταν θα έχουν φύγει αυτοί...
Μερικοί είπαν ότι ο ίδιος το προκάλεσε, για λόγους διαφήμησης: Έχοντας όμως πουλήσει πάνω από 100 εκατομύρια δίσκους, τι να την κάνει τη "διαφήμηση" αυτήν;
http://www.deadoraliveinfo.com/dead.nsf ... ur+Charles

Και δε μπορώ να μη σας βάλω ένα γνωστο παλιό τραγούδι του, γεμάτο νόημα...[youtube]m1BrSn83Jxw[/youtube] Ελληνικά θα λέγαμε: "γνώθει σαυτόν"
 #51544  από Μιμικαμ
 Τρί Απρ 19, 2011 10:08 am
Μ' αφορμή τα τελευταία σχόλια, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ταπεινά συγνώμη,
απο Ριτσα, biskoto 10 και οσους αλλους ενδεχομένως αναστάτωσε το πρωταπριλιάτικο
ψέμα μου, για το οποίο ομολογώ οτι εκ των υστέρων εχω μετανιώσει!!!

Απλα πίστευα οτι θα το καταλαβαίνατε αμέσως, αφου ηταν τοσο ιδανικο, για να ειναι
αληθινό, ολλα δεν υπολόγισα και τον παράγοντα ψυχολογία του καθενός, πάντως
δεν μου αρέσει να παίζω με τον πόνο του αλλου γενικώς, και παλι ΣΥΓΝΩΜΗ!!!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #51553  από passenger
 Τρί Απρ 19, 2011 12:41 pm
Μιμικαμ έγραψε:Μ' αφορμή τα τελευταία σχόλια, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ταπεινά συγνώμη,
απο Ριτσα, biskoto 10 και οσους αλλους ενδεχομένως αναστάτωσε το πρωταπριλιάτικο
ψέμα μου, για το οποίο ομολογώ οτι εκ των υστέρων εχω μετανιώσει!!!

Απλα πίστευα οτι θα το καταλαβαίνατε αμέσως, αφου ηταν τοσο ιδανικο, για να ειναι
αληθινό, ολλα δεν υπολόγισα και τον παράγοντα ψυχολογία του καθενός, πάντως
δεν μου αρέσει να παίζω με τον πόνο του αλλου γενικώς, και παλι ΣΥΓΝΩΜΗ!!!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη :violence-pistoldouble: , ενα αστειο πηγες να κανεις λογω της ημερας :liar: . Η αληθεια ειναι οτι και γω στην αρχη το πιστεψα γιατι δεν ειδα την ημερομηνια, αλλα μετα..... :crying-blue: :crying-blue: