• Δηλαδή ΕΛΕΟΣ ορισμένοι!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51535  από Biskoto10
 Δευ Απρ 18, 2011 11:50 pm
Βασικα εγω τετοια μακριναρια σαν το παρα πανω αλλα και αλλα δεν τα διαβαζω.
Εδω δεν τα διαβαζα για την σχολη! :romance-caress:
Τεσπα ειναι φορουμ και ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες!
Κανενας δεν βαζει τον αλλον να διαβασει αυτα που γραφει, ολοι εχουμε επιλογη στο να μην διαβαζουμε αυτα που δεν γουσταρουμε.
manos81 έγραψε: kai na eise kai kathigitis agglikon
Και λατινικων για να διαβαζουμε τα greeklish! :techie-studyingbrown:
 #51539  από manos81
 Τρί Απρ 19, 2011 8:01 am
eime o manos 81 kai grafw greekglish! san alvanos..etsi volevome . kamia sxesi omos i kathe ereuna me orismous kai orologies gramenes sta agglika pou kai kathigitis aglikon na eisoun pianeis leksiko gia na katalaveis tis orologies autes :techie-studyingbrown:
 #51545  από Π.Μ79
 Τρί Απρ 19, 2011 10:08 am
Έχουν παρατεθεί επιστημονικά άρθρα σε αγγλικά, ιταλικά κλπ. Κάποια μεταφράστηκαν, άλλα όχι.
Έχουν παρατεθεί επιστημονικές απόψεις για αυτά τα άρθρα, όπως και για άλλα.

Αυτά όλα όμως έχουν γίνει σε συγκεκριμένα θέματα του φόρουμ, τα οποία δημιουργήθηκαν ακριβώς για να παρατεθούν / συζητηθούν όλα αυτά.

Η δουλειά που έχουν κάνει κάποια παιδιά, είναι άξια συγχαρητηρίων και όχι κατακεραύνωσης.

Όποιος νομίζει ότι αυτά γίνανε για αυτοπροβολή, απλά ας μη τα διαβάζει.

Τα παιδιά αυτά, προσπάθησαν να δώσουν την άλλη πλευρά του νομίσματος, η οποία αποκρύπτεται ή πολεμάται από τους νευρολόγους.

Ιωάννα-Μελίνα, εκτός και αν είσαι νευρολόγος και θίγεσαι, ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σε ενοχλεί.
Αν δε τα δέχεσαι ή διαφωνείς, μπορείς να παραθέσεις τα αντι-επιχειρήματά σου.
Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις, εννοείται ότι μπορείς να το ρωτήσεις.

Αν πάλι πιστεύεις ότι τα παιδιά είναι ψώνια και το κάνουν για αυτοπροβολή, τι να πω...

Κρίμα...
 #51546  από panos59
 Τρί Απρ 19, 2011 10:18 am
Biskoto10 έγραψε:Βασικα εγω τετοια μακριναρια σαν το παρα πανω .. δεν τα διαβαζω.
Κανενας δεν "βαζει" τον αλλον να διαβασει αυτα που γραφει , ολοι εχουμε επιλογη στο να μην διαβαζουμε αυτα που δεν γουσταρουμε.
οπότε ???
ποιό το πρόβλημα ???
 #51548  από elenipir
 Τρί Απρ 19, 2011 11:45 am
panos59 έγραψε:
Biskoto10 έγραψε:Βασικα εγω τετοια μακριναρια σαν το παρα πανω .. δεν τα διαβαζω.
Κανενας δεν "βαζει" τον αλλον να διαβασει αυτα που γραφει , ολοι εχουμε επιλογη στο να μην διαβαζουμε αυτα που δεν γουσταρουμε.
οπότε ???
ποιό το πρόβλημα ???
:text-+1:
 #51552  από passenger
 Τρί Απρ 19, 2011 12:31 pm
[quote="manos81"]eime o manos 81 kai grafw greekglish! san alvanos..etsi volevome .

Manos81 οι Αλβανοι δεν γραφουν greekglish, αλλα Albanglish !!!!!
:teasing-neener:
 #51583  από Thor
 Τρί Απρ 19, 2011 5:41 pm
Συμφωνώ με την Ιωαννα Μελίνα και το δηλώνω δημοσίως

Όπως εξελίχθηκε το θέμα πχ της χενφα ειδικά να βάζει ο καθένας
ένα μακροσκελές κείμενο στα αγγλικά ή σε άλλη γλωσσά
το βρίσκω κουραστικό και ανακόλουθο για το φόρουμ.
Γιατί να μην εισάγει έναν σύνδεσμο και να φορτώνεται το φόρουμ με μακρινάρια.
Ένας βασικός λόγος που δεν το παρακολούθησα το θέμα.

Τώρα για αυτό που λέγεται για το website της χενφα και αυτό με ενόχλησε είναι μεν δωρεάν η ανάγνωση του σαιτ και χωρίς διαφημίσεις αλλά η όλη διαδικασία τελικά στοιχίζει δεν καλύπτεται από τα ταμία και είναι συγκεκριμένοι γιατροί που την αποδέχονται και την εφαρμόζουν.

Μακάρι η ιστορία αυτή να βγει σε καλό για τους ασθενείς αν και μέχρι τώρα δεν με έχει πείσει.

Αυτό που πιστεύω είναι η αλήθεια. Και εγώ έχω γνώσεις μηχανικής ρευστών από το πολυτεχνείο αλλά δεν κάθισα να κάνω βαρύγδουπα άρθρα πχ για τη χενφα άρα κάποιοι πλατειάζουν κατά μη αποδεκτό τρόπο που δεν απευθύνεται σε φόρουμ ασθενών.
 #51589  από Γιάννης
 Τρί Απρ 19, 2011 7:32 pm
Τελικά ο Albert Camus είχε δίκιο όταν είπε
Αυτοί που γράφουν ξεκάθαρα έχουν αναγνώστες. Αυτοί που γράφουν δυσνόητα, έχουν σχολιαστές.

Δεν το παραθέτω με σκοπό να κριτικάρω, όλοι πρέπει να το έχουμε υπ' όψιν.
 #51603  από mortal_engine
 Τρί Απρ 19, 2011 11:43 pm
Πολύς κόσμος θα γλύτωνε πολύ χρόνο, εάν κατονομάζονταν εξαρχής οι κάποιοι-ορισμένοι που οφείλουν ΕΛΕΟΣ στους υπόλοιπους. Έτσι τουλάχιστον κάνουν οι μεγάλοι.
Thor έγραψε:Τώρα για αυτό που λέγεται για το website της χενφα και αυτό με ενόχλησε
Τί το ενοχλητικό λέγεται εδώ για (ή μήπως στο) website της χενφα;
Thor έγραψε:Μακάρι η ιστορία αυτή να βγει σε καλό για τους ασθενείς αν και μέχρι τώρα δεν με έχει πείσει.
Μακάρι να γράφανε οι διαφωνούντες τις αντιρρήσεις τους. Όλοι θα ωφελούνταν.
Thor έγραψε:Και εγώ έχω γνώσεις μηχανικής ρευστών από το πολυτεχνείο αλλά δεν κάθισα να κάνω βαρύγδουπα άρθρα πχ για τη χενφα άρα κάποιοι πλατειάζουν κατά μη αποδεκτό τρόπο που δεν απευθύνεται σε φόρουμ ασθενών.
Γράφτηκε εδώ άρθρο για τη μηχανική ρευστών;
Κάποιος πλατειάζει επειδή έγραψε κάτι που κάποιος άλλος δεν θα έγραφε;
Για τί άλλο είναι ένοχος ο πλατειάζων, πέρα από την πλήξη που μας προκαλεί;
Υπάρχουν και υποχρεωτικά φόρουμ;

Εάν διαφωνούμε με ένα άρθρο στα "Νέα" δε στέλνουμε τη διαμαρτυρία στην "Καθημερινή". Εάν πάλι δεν διαφωνούμε, αλλά απλά απορρίπτουμε, τότε δε στέλνουμε πουθενά γιατί είμαστε εκτός θέματος.
 #51605  από Biskoto10
 Τετ Απρ 20, 2011 4:54 am
panos59 έγραψε: οπότε ???
ποιό το πρόβλημα ???
Εγω δεν εξεφρασα καποιο προβλημα. Απλα οτι δεν θελω να το διαβασω δεν το διαβασω και τελειωσε η ιστορια.
manos81 έγραψε:etsi volevome .
Ετσι λοιπον, αφου δεν υπαρχουν κανονες εδω μεσα, θα γραφει και ο αλλον στα Αγγλικα γιατι ισως να τον βολευει.
Ειπαμε ειναι απλο, οτι δεν σας αρεσει μην το διαβαζετε.