• Κάπνισμα και σκλήρυνση κατα πλάκας

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #50825  από maraki12
 Κυρ Απρ 10, 2011 12:49 am
Το κοψε ο πατέρας μου που καπνιζε 4 πακετα την ημέρα. Που αναβε το ένα με την ακρη του άλλου. Που ειχε αποκοιμηθει με τσιγαρο στο χερι. Που κάπνιζε στο αυτοκινητο με κλειστα παραθυρα. Που σου μιλούσε πολύ αποτομα ετσι και αναφεροσουν στη συνηθεια του. Που, που, που...

Μαχαίρι. Τη μέρα που του διαγνωσαν τον καρκίνο. 11 χρόνια τωρα. Όλα κοβονται.

mariakod συγγνώμη που θα στο πω έτσι, αλλά την άλλη αρρώστια δε θα τη νοιαξει αν έχεις και σκλήρυνση.
 #50860  από mariakod
 Κυρ Απρ 10, 2011 10:39 pm
λοιπον ,με πεισατε ολοι σας.σημερα εκανα μονο 3 τσιγαρα!!!!θα το κοψω κ μαζι με αυτο θα κοψω κ το καφε :eusa-dance: καλο θα μου κανει.
 #50951  από passenger
 Τρί Απρ 12, 2011 12:22 am
Εγώ λέω όσοι το έχετε κόψει εδώ μέσα να μας πείτε ο καθένας τον τρόπο που το έκανε :character-oldtimer: , ώστε να πάρουμε και εμείς που προσπαθούμε να το κόψουμε καμιά ιδέα , και κυριως….κουραγιο ότι μπορούμε να το κόψουμε.
:text-thankyouyellow:
 #51015  από passenger
 Τρί Απρ 12, 2011 7:31 pm
podiki έγραψε:Διάβασε το βιβλίο που ανέβασα , θα σε βοηθήσει πολύ

Mouse Το βιβλίο το κατέβασα , σε βοηθά πολύ να πάρεις την απόφαση να το κόψεις (το γ….νο) . Εγώ από χθες ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια να το κόψω, θα δούμε….
 #51056  από kate2002
 Τρί Απρ 12, 2011 11:36 pm
passenger έγραψε:

Mouse Το βιβλίο το κατέβασα , σε βοηθά πολύ να πάρεις την απόφαση να το κόψεις (το γ….νο) . Εγώ από χθες ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια να το κόψω, θα δούμε….
καλη επιτυχια! ολα ειναι στο μυαλο μας! ( :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: κυριολεκτικα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: )
 #51520  από passenger
 Δευ Απρ 18, 2011 6:56 pm
kate2002 έγραψε:
passenger έγραψε:

καλη επιτυχια! ολα ειναι στο μυαλο μας! ( :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: κυριολεκτικα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: )

Το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα 7μη μερα χωρις τσιγαρο και ειμαι σιγουρος οτι αυτη τη φορα θα το κοψω. Το νιωθω. Αρχισα και taekwondo εκει που παω την κορη μου για να εχω και ενα επιπλεων κινητρο. Βεβαια μωλις αρχισουν οι ζεστες θα το σταματησω γιατι με τη φιλη μας τη ΣΚΠ εχω ενα θεμα με τη ζεστη :teasing-nutkick:
 #51522  από billios
 Δευ Απρ 18, 2011 7:41 pm
Δυναμη.. :teasing-nutkick: θα κερδισεις ευκολα φιλε μου αυτη τη μαχη γιατι αν το θελεις....θα γινει
 #51538  από kate2002
 Τρί Απρ 19, 2011 1:50 am
passenger αν εσυ το θελεις, οπως προειπαν άλλοι, τότε ετσι θα γίνει.
αυτο ομως μονο εσυ μπορεις να το κανεις.
μην επαναπαυεσαι και μη κανεις πισω.

και κατι απο μια βαρια καπνιστρια: μπράβο ρε!
 #51554  από passenger
 Τρί Απρ 19, 2011 12:46 pm
Μετα απο αυτα που μου ειπατε λεω να κανω και ενα τσιγαρο για να το γιορτασω :banana-stoner:
Πλακα κανω!!!! :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: