• ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51357  από billios
 Σάβ Απρ 16, 2011 2:31 pm
ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΕΕΙ''ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΔΟΜΥΕΛΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΜΑΓΝ.ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΝΙΚΟ ΜΥΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΜΥΕΛΟ''. ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΥΠΕΡ M/S Η' ΟΧΙ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
 #51368  από billios
 Σάβ Απρ 16, 2011 4:31 pm
ok σου, σιγουρα πρεπει να περιμενω και απ τη παρακεντηση αλλα αναρωτιεμαι κανενες αλλος δεν εχει τετοιου τυπου εστιες στον αυχενα τι στο καλο ο μονος ειμαι.. :!: αν και απο το ψαξιμο στο δυκτιο που εκανα αυτα που βρηκα ειναι για :obscene-hanged:
 #51374  από pelopidas
 Σάβ Απρ 16, 2011 4:59 pm
φιλε μου ηρεμησε
εγω ειχα περυσι περιπου τριαντα στον εγκεφαλο, 10 στον αυχενα και αλλες τοσες στον θωρακα
(φετος δεν γνωριζω ποσες)
δουλευω κανονικα και ειμαι ετσι χρονια
δεν εχω κανει κανενα αλλο φαρμακο εκτος απο κορτιζονη στις ωσεις

οι εστιες, ο αριθμος τους, δεν εχουν σχεση με την κλινικη εικονα
υπαρχουν ατομα με λιγες εστιες και δυσκολη κινητικη κατασταση

δεν ειναι το τελος του κοσμου

μην κανεις τιποτα βιαστικα απο αυτα που θα σου προτεινουν

και κυριως μην τρομοκρατεισαι απο το ονομα μιας ασθενειας!
 #51375  από billios
 Σάβ Απρ 16, 2011 5:15 pm
να εισαι καλα πελοπιδα..ευχαριστω
 #51385  από billios
 Σάβ Απρ 16, 2011 8:26 pm
sour, εισαι καλος ομιλιτης και νομιζω οτι την αποψη σου την τεκμιριωνεις παντα,μου δινεις την αισθηση οτι γνωριζεις αρκετα καλα το ζητημα και θα αρκεστω στη συμβουλη σου.Ξερεις ειναι τα πρωτα μου βηματα σε αυτη τη στενοπο και βιωνω ισως τη πιο ζορικη και αδιεξοδη φαση στη ζωη μου .. :sad-roulette:
 #51392  από maraki12
 Σάβ Απρ 16, 2011 11:30 pm
billio το χουμε πει και στο είπαν και τα παιδια παραπάνω και θα το ξαναπουμε για να το διαβάζουν και οι τυχόν καινουργιοι.

ΜΗ μετράτε εστίες και ασπράκια. Καμία αντιστοιχία δεν έχουν με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας. Πέραν της πρώτης διάγνωσης οι μαγνητικές είναι άχρηστες. Μπορεί να είσαι σουρωτήρι, όπως ειπε και ο sou, και να χοροπηδάς. Ή μπορεί και να χεις μια δυο μόνο εστίες και να μη μπορείς να περπατήσεις. It's as simple as that..
 #51397  από billios
 Σάβ Απρ 16, 2011 11:54 pm
βρε παιδια αν δεν υπηρχε αυτο το site αναρωτιεμαι που θα λεγαμε το μακρυ και το κοντο μας?Ειναι θεμα να μοιραζεσαι την αγωνια σου και να ξερεις οτι καπιοι πραγματικα [οχι περιπου] σε νιωθουν..σε αφουγκραζονται και μοιραζονται πραγματα.Δεν ξερω τι αλλο να πω,να ειστε ολοι καλα αντε και θα τραβηξω ενα κοκοροζουμο :obscene-drinkingchug: μπας και κλεισω κανα γλομπο γιατι τα ρολλα εχουν να πεσουν μερες παραπανω απο 3ωρο.
 #51399  από Μιμικαμ
 Κυρ Απρ 17, 2011 12:07 am
Γειά σου Βασίλη, σίγουρα εδω θα βρείς πολλους που να μπορουν να σε αφουγκραστούν,
πιές το κοκοροζουμό σου, χαλάρωσαι και θα δείς οτι το τρίωρο σιγα-σιγα θα γίνεται
και τετράωρο.....
Είναι πολλοί που αισθάνονται οπως εσυ, τι να κάνουμε το παλεύουμε οπως μπορεί
ο καθένας μας, υπομονη και καλή δύναμη :romance-caress: :romance-caress:
 #51430  από LL--MM
 Κυρ Απρ 17, 2011 5:03 pm
billios έγραψε:ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΕΕΙ ''ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΔΟΜΥΕΛΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΜΑΓΝ.ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΜΥΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΜΥΕΛΟ''. ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΥΠΕΡ M/S Η' ΟΧΙ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Με κάθε επιφύλλαξη, νομίζω ότι λένε πως είσαι σε ώση καραμπινάτη... μήπως να πας στην εφημερεύουσα νευρολογία για κορτιζόνη;;; Το θέμα δεν είναι άν έχεις σκπ ή όχι, αλλά να κατασταλεί η φλεγμονή το ταχύτερο... όπως μου είπε κάποιος ιπποκρατικός είνια χρόνια και ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, "Κοιτάξτε, σκπ είναι μια λέξη..." Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω το πιο μακροπρόθεσμο νόημα...
Καλό κουράγιο, ηρέμησε, αφού κάνεις ότι μπορείς, η ανησυχια δεν προσφέρει τίποτα! ;)

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #51438  από LL--MM
 Κυρ Απρ 17, 2011 6:49 pm
sou έγραψε:Ποια φλεγμονή; Όλες οι εστίες, ενεργές και μη, νέες ή παλιές, είναι "εστίες υψηλού σήματος". Φλεγμονή υπάρχει μόνο σε όσες έχουν πιο υψηλό σήμα στις εικόνες που λαμβάνονται με τη χρήση σκιαγραφικού.

* Υψηλό σήμα = λευκό χρώμα στην εικόνα
:text-imsorry: :text-imsorry: Συγγνώμη, ξαναείδα τις αναφορές των μαγνητικών μου, οι οποίες έγιναν όλες στήν ίδια μηχανή, και συντάχτηκαν από, άν όχι το ίδιο άτομο, την ίδια ομάδα... Δε μιλάνε παρά για "τις παλιές ουλές" και ποτέ για εστίες υψηλού σήματος, εκτός από την πολύ πρώτη μαγνητική... και "καμία βλάβη δεν "αναδεικνύεται" μετά τη λήψη σκιαγραφικού" Εξ ού και η παρανόηση...