• ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #51197  από kate2002
 Πέμ Απρ 14, 2011 2:58 pm
manoula 2 έγραψε:aporia.... giati den kanoyn wseis oi egkyes?...
Να σου απαντησω εγω;;;; μηπως λυθει η δικη μου απορια... εγω 2 μηνων εγκυος εκανα "ωση".
ξεραθηκα εξ΄αριστερων για κανα διμηνο. ειμαι στο "amerikaniko" ή " to eyrwpaiko prwtokollo";

... :whistle: συγνωμη που πεταχτηκα σαν... :obscene-buttmoon:
 #51200  από manoula 2
 Πέμ Απρ 14, 2011 3:18 pm
kala ekanes k petaxtikes!!egw poy akoyw tis parlapipes moy eipan k to allo....ximeiotherapeia.....kalo?aytoi asxoloyntai me tin noso mas i theloyn na mas valoyn sto treladiko?
 #51203  από kate2002
 Πέμ Απρ 14, 2011 3:27 pm
ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑς ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, λεω πως ασχολουνται βεβαιως με την παθηση μας, χωρις να ειναι η θεραπεια μας ο κεντρικος ή τελικος στοχος. μεσα σε ενα ευρυ πεδιο "αποτελεσματων και στοχευσεων" δεν υπαρχει καν το "να κανουμε τη ζωη των ασθενων "ευκολοτερη-πιο ανετη".
ασχετο ισως:γιατι ο γιατρος που συνταγογραφει την καθε "θεραπεια" παιρνει το ενα τριτο της αμοιβης αυτης;
 #51208  από elenipir
 Πέμ Απρ 14, 2011 3:40 pm
μανουλα μηπως σου ειναι ευκολο να γραφεις ελληνικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :scared-eek:
εντω ειναι ελλαντα !!!!!! :scared-shocked:
sorry αλλα θα μας βγουνε τα ματακια μας !!!!
:greetings-waveyellow:
 #51210  από Π.Μ79
 Πέμ Απρ 14, 2011 3:54 pm
Από τη μία καταλαβαίνεις ότι πάνε για τα λεφτά συνταγογραφώντας τις ιντερφερόνες, από την άλλη ψάχνεις ''κορυφαίο'' νευρολόγο, από την άλλη μες τον κύκλο σου, σου λένε διάφορα.

Κάτσε μόνη σου και ανάλυσε τα λεγόμενα του καθενός και δες τα επιχειρήματα.
Όποιος λέει ότι 1+1=3 επειδή είναι ''κορυφή'', εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα.

Το ότι κάποιοι γράφουν άλλες προσεγγίσεις με επιχειρήματα και έρευνες, δε χρειάζεται νομίζω κάποιος να είναι κορυφή ή γιατρός για να καταλάβει ότι το απτό είναι το σωστό και όχι το φανταστικό.

ΥΓ: Γράφε αν θες με μικρά γράμματα.
 #51212  από manoula 2
 Πέμ Απρ 14, 2011 3:58 pm
Το ξαναειπα το μόνο που με απασχολεί είναι όσο μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου για τα μωρά μου....σίγουρα παίζονται διάφορα αλλά γιατρός δεν είμαι και να το καταφέρω αυτό πρέπει να με αναλάβει κάποιος γιατρός!!!