• ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #50817  από youla
 Σάβ Απρ 09, 2011 8:14 pm
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι στη διαδικασία που τρέχω από επιτροπή σε επιτροπή. Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει στα εξής:
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και μέχρι στιγμής έχω έγγραφα για φοροαπαλλαγή κλπ με 67% αναπηρία. Δικαιούμαι κάποιο επίδομα από το ΙΚΑ;
Δικαιούμαι απαλλαγής από τυχόν οικονομική μου συμμετοχή στην αγορά φαρμάκων;
Δικαιούμαι επιπλέον μέρες άδειας το χρόνο;

Σας ευχαριστώ, παιδιά, εκ των προτέρων :text-thankyouyellow:
(Ελπίζω να μάθω σύντομα να χρησιμοποιώ σωστά το forum)
 #50875  από gioulaki
 Δευ Απρ 11, 2011 9:29 am
kalhmera :greetings-waveyellow: .mporw na sou apanthsw sta farmaka gt eimai farmakopoios :techie-studyingbrown: .dikaiousai dwrean mono se oti sxetizetai me thn pathish sou kai epiplokes ths...px ama kollhseis gripph tha plhhrwseis kanonika symmetoxh 25% :violence-pistoldouble: .alliws tha ta pairneis dwrean.ayta! :handgestures-salute:
 #50903  από elenipir
 Δευ Απρ 11, 2011 2:44 pm
gioulaki έγραψε:kalhmera :greetings-waveyellow: .mporw na sou apanthsw sta farmaka gt eimai farmakopoios :techie-studyingbrown: .dikaiousai dwrean mono se oti sxetizetai me thn pathish sou kai epiplokes ths...px ama kollhseis gripph tha plhhrwseis kanonika symmetoxh 25% :violence-pistoldouble: .alliws tha ta pairneis dwrean.ayta! :handgestures-salute:
Γιουλακι καλησπερα εγω δεν πληρωνω κανενα φαρμακο σε ολα εχω 0% και το ταμειο μου ειναι το ικα .
 #50911  από FANTOMAS
 Δευ Απρ 11, 2011 3:56 pm
χωρίς να ξέρω απο ΙΚΑ , σε εμένα (δημόσιο) γράφει επάνω '' χρόνια νόσος θεραπεία μηνός'' , και τα παίρνω όλα με 0 % συμμετοχή , πρέπει όμως να αναγράφει πρώτα ms- .... και μετα τα υπολοιπα, πχ ms- hasimoto , ms - υπερλιπιδεμία , ms- διαταραχές ύπνου κλπ
 #50926  από elenipir
 Δευ Απρ 11, 2011 8:59 pm
youla έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι στη διαδικασία που τρέχω από επιτροπή σε επιτροπή. Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει στα εξής:
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και μέχρι στιγμής έχω έγγραφα για φοροαπαλλαγή κλπ με 67% αναπηρία. Δικαιούμαι κάποιο επίδομα από το ΙΚΑ;
Δικαιούμαι απαλλαγής από τυχόν οικονομική μου συμμετοχή στην αγορά φαρμάκων;
Δικαιούμαι επιπλέον μέρες άδειας το χρόνο;

Σας ευχαριστώ, παιδιά, εκ των προτέρων :text-thankyouyellow:
(Ελπίζω να μάθω σύντομα να χρησιμοποιώ σωστά το forum)
Γιουλα καλησπερα .
Το τρεξιμο αυτο το εχουμε κανει σχεδον ολοι μας ,
αλλοι με καλα αποτελεσματα και αλλοι με *$&^#@ ......... αποτελεσματα .
Απο την πρόνοια μπορεις να παρεις τις παραπανω μερες αδειας
αφου πρωτα περασεις επιτροπη.
Βεβαια στον ιδιωτικο τομεα τα πραγματα ειναι δυσκολα με αυτες τις αδειες .
Το επιδομα απο το ικα ειναι το παραπληγικο επιδομα που αν δεν κανω λαθος ειναι περιπου 600 ευρω τον μηνα ασχετα αμα δουλευεις ή οχι και για αυτο πρεπει να περασεις παλι επιτροπη απο το ικα .
ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ :
Δεδομενου οτι εχουν διαπιστωθει απο τα αρμοδια ελεγκτικα οργανα των ασφαλιστικων ταμειων πληθωρα περιπτωσεων που αφορουν στη λανθασμενη αναγραφη ποσοστου συμμετοχης απο συνταγογραφους ιατρους , το ικα εξεδωσε οδηγια (Αριθ. Πρωτ. Γ55/749/26-3-2010 ), συμφωνα με την οποια οι πασχοντες απο ΣΚΠ δικαιουνται ΓΙΑ ΟΛΑ ανεξαιρετως τα φαρμακα ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .
Αυτα αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο ας μας πει :eusa-dance:
 #50932  από kate2002
 Δευ Απρ 11, 2011 9:51 pm
ευτυχως δηλαδη που εισαι ιδιωτικος υπαλληλος...γιατι σημερα πηγα εγω σε γιατρο, ειμαι απο τους τυχερους με ΟΠΑΔ, και πληρωσα κανονικοτατα γιατρο και φαρμακα. το ιδιο και για τα εμβολια των παιδιων... εβαλα δις τον οβολο μου (και οχι μονο εναν) να βουλωσω την τρυπα της ελλαδας. και ναι, η ελλαδα θα σωθει! οι έλληνες ομως;.... :bow-yellow:
 #50948  από youla
 Τρί Απρ 12, 2011 12:01 am
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μόλις πέρασα από Πρόνοια για φοροαπαλλαγή, δεν ήξερα ότι εκεί έπρεπε να ζητήσω τις ημέρες άδειας. Μάλλον πρέπει να ξαναπάω. Οσον αφορά το ΙΚΑ, έχω παέι δυο φορές και μου είπαν ότι δε δίνουν επίδομα αυτοί και να πάω στην Πρόνοια. :evil:
 #51004  από elenipir
 Τρί Απρ 12, 2011 4:38 pm
Οπως τα λεει ο φιλος Γιαννης ειναι τα πραγματα αυτοι ειναι αληταραδες !!!!!!!!
Αλλα εσυ δεν εχεις να χασεις κατι αν πας και κανεις τα χαρτια σου .
Φυσικα να μην πας συναμενη κουναμενη και με τακουνακι :banana-stoner: και τους πεις γεια σας ηρθα για το παραπληγικο ...... :obscene-hanged:
Καλη επιτυχια !!!! :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #51071  από mariakod
 Τετ Απρ 13, 2011 9:53 am
καλημερα σας.κ εμενα στο ΙΚΑ μου τα πρηξανε :x λες κ τα λεφτα τα δεινουν οι ιδιοι απο τη τσεπη τους.αι σιχτηρι.καθονται εκει ολη τη μερα κ αμα τους μιλας το παιζουν καπως οι γελοιοι :violence-uzi: