• 24 ΩΡΕΣ ΑΚΑΠΝΟΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5041  από manos81
 Τρί Ιουν 02, 2009 1:36 pm
KALIMERA.MOLIS EKLISA 24 ORES AKAPNOS.EIPA NA TO KOPSW PRIN ME KOPSEI EKINO.APO TIS FORES POU TO EXW KOPSEI AUTI TI FORA NIOTHW PIO SIGOUROS....AFOY EDOSA KAI 29 EURO GIA MPEGLERI KAI 4 EURO GIA TSIXLES....OXI RE POUSTI THA TO KOPSW TELOS ;)
 #5049  από LL--MM
 Τρί Ιουν 02, 2009 4:19 pm
Σαφώς, και δε θα σου κάνει παρά καλό. Αλλά η δικτατορία των αντικαπνιστών έχει αρχίσει να μου τη δίνει, παρ' όλο που εγώ η ίδια δεν καπνίζω παρά μια στις τόσες και από τρακα... :lol: :P Καλό κουράγιο :!:
 #5053  από litsa
 Τρί Ιουν 02, 2009 6:58 pm
παιδιά το κάπνισμα βλάπτει!!!!!!

:geek: :geek: για σκεφτείτε: ο οργανισμός έχει το πρόβλημα του, και εμείς καπνίζοντας του βάζουμε να παλέψει όχι μόνο με την ασθένεια αλλά και με το να μας προστατεύσει απο το δηλητήριο του τσιγάρου!!

ΑΜΑΡΤΊΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τετ Ιουν 03, 2009 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5062  από manos81
 Τρί Ιουν 02, 2009 10:45 pm
aaa ton kaimeno..... ton lipame... :o
 #5075  από theoni
 Τετ Ιουν 03, 2009 10:42 am
Παιδιά το τσιγάρο είναι ένα θέμα σοβάρό...Εγώ πάντως καπνίζω από 14 χρονών και είμαι 28....Δεν μπορώ να το κόψω με τίποτα...
 #5077  από litsaM
 Τετ Ιουν 03, 2009 10:52 am
καλημερα κι απο εμενα.Κι εγω καπνιζω πολυ.Εχω ξαναπει νομιζω(δε θυμαμαι) οτι ο γιατρος μου ειπε οπωσδηποτε να το ελλατωσω αλλα μην δοκιμασω να το κοψω αποτομα γιατι το στερητικο συνδρομο μπορει να δημιουργησει περισσοτερα προβληματα.Τωρα δεν ξερω αν ισχυει ετσι ακριβως αλλα εμενα με βολεψε :D
 #5078  από elena
 Τετ Ιουν 03, 2009 10:58 am
LitsaM και μένα αυτό ακριβώς που είπες με βόλεψε :D
βέβαια έχω υποσχεθεί στον άντρα μου,ότι θα καπνίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη,μετά ...ε κάτι θα σκεφτώ :D βέβαια μέχρι τώρα δεν έχω σκεφτεί να το ελατώσω :!:

πάντως εσύ Μάνο συνέχισε έτσι ,καλά το πας!!!είμαστε δίπλα σου!!!
 #5080  από litsaM
 Τετ Ιουν 03, 2009 11:03 am
παντως οφειλω να ομολογησω οτι 3 γιατροι μου ειπαν το ιδιο.Οτι σαφως το τσιγαρο πειραζει αλλα ενταξει απλως να το ελλατωσω.Και στους 2 γιατρους ειχα παει με τον αντρα μου για να εχω και μαρτυρα να μη μου λενε μετα οτι λεω οτι με συμφερει :) στον 3ο μονη μου ,το μονο που μου ειπε αυτος ειναι για τον καφε.οχι καφε μετα τις 18.00 και να ελλατωσω το νες καφε.καλυτερα να μου κοψεουν το τσιγαρο παρα τον καφε :)
 #5081  από manos81
 Τετ Ιουν 03, 2009 11:11 am
kiegw elega na to kopsw meta to gamo diladi apo septemvri ala eipa na to kopsw apo monos mou ena mina prin tin apagoreusi stous dimosious xorous.. vlepeis eime se dimosio xoro kai kapniza sxedon miso paketo to oktaoro.... to ekopsa apo monos mou giati den goustarw na mou epivaloun kati me to zori me xalaei...thelw na kserw oti to ekana monos mou kiegw apo 1 gumnasiou kapniza gia magia ...
 #5084  από litsaM
 Τετ Ιουν 03, 2009 11:23 am
καλα κανεις Μανο.Εδω που τα λεμε οταν το αποφασιζεις μονος σου ειναι πιστευω πιο ευκολο.ολοι απο χαζομαρα το αρχισαμε.τωρα απο 1η Ιουλιου ειναι σκουρα τα πραγματα γιατι κι εγω εδω που ειμαι νομιζω οτι θα απαγορευεται(ξενοδοχειο).θα δουμε τοτε :lol: