• 3 Απριλίου 2011...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #49806  από elenipir
 Τετ Μαρ 23, 2011 2:57 pm
Georgia για να εχει επιτυχια η συναντηση αυτη ....
το τραπεζι σιγουρα δεν θα πρεπει να εχει ΜΠΑΜΙΕΣ :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #49848  από geor.gia
 Τετ Μαρ 23, 2011 7:49 pm
:o .... μπαμιες....................δε θα χει? :doh: και εγω που παρήγγειλα menu αυστηρα και μονο με λαχανικα στον ατμο και καροτακια βουτυρου + λαχανακια βρυξελων???????????????????? :sad-roulette:

ελενηηηηηη :teasing-tease: :teasing-tease: :romance-kisscheek:
 #50171  από elenipir
 Δευ Μαρ 28, 2011 6:47 pm
Παιδιά μη σπρώχνετε ένας ένας στην σειρά για να χωρέσουμε όλοι !!!! :teasing-neener: :teasing-neener:

Τι θα γινει τελικα :angry-tappingfoot: θα :romance-grouphug: για να :obscene-drinkingcheers: τιποτα ?????
 #50294  από geor.gia
 Τετ Μαρ 30, 2011 4:26 pm
:oops: παιδια εχω να ζητησω μια πολυ μεγαλη χαρη... :oops: και μια συγνωμη :oops: δυστυχως θα πρεπει να αναβαλλουμε για μερικες μερες τη συναντηση και να τη μεταφερουμε περιπου δυο εβδομαδες μετα. προεκυψε ενα θεμα που δεν εξαρταται απο μενα να το λυσω (οχι υγειας) και δυστυχως δε θα μπορω να ειμαι μαζι σας την κυριακη :oops:

συγνωμη και παλι απο ολους :oops:
 #50297  από Γιάννης
 Τετ Μαρ 30, 2011 5:26 pm
Όλα εντάξει, ούτως ή άλλως δε φάνηκε να έχουμε (κι εγώ) μεγάλη όρεξη, ίσως φταίει αυτός ο αρρωστόκαιρος. Θα το ξανασυζητήσουμε.
Με την Ελενίτσα τι θα κάνουμε που πετάει τη σκούφια της για εκδρομές και κοψίδια; :teasing-neener:
 #50317  από elenipir
 Πέμ Μαρ 31, 2011 9:48 am
Γιάννης έγραψε:Όλα εντάξει, ούτως ή άλλως δε φάνηκε να έχουμε (κι εγώ) μεγάλη όρεξη, ίσως φταίει αυτός ο αρρωστόκαιρος. Θα το ξανασυζητήσουμε.
Με την Ελενίτσα τι θα κάνουμε που πετάει τη σκούφια της για εκδρομές και κοψίδια; :teasing-neener:

Η Ελενιτσα θα παει μια ωραιοτατη εκδρομη !!!!
τι φοβασαι μη κατσω σπιτι ????? δεν παιζει αυτο με τιποτα !!!! :teasing-neener:
Υ.Γ. να ξερετε οτι για ολα φταινε οι ΜΠΑΜΙΕΣ ............ :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #50332  από Γιάννης
 Πέμ Μαρ 31, 2011 1:46 pm
Τώρα μ΄αυτές τις μπάμιες με βάζετε τόσο καιρό σε συνειρμούς...
...ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;

Αν σας άκουγε ο Βασίλης ο Ήρωας...
 #50342  από panos59
 Πέμ Μαρ 31, 2011 6:38 pm
αλήθεια ...
μιας και μιλάτε για μπάμιες και για λάμιες,
για άντρες και για χάντρες,
.... έχετε δει το λουλούδι της μπάμιας ?????

είναι πανέμορφο !
ίδια συνομοταξία με τον ιβίσκο!
Εικόνα

:o