• Φυσιοθεραπεία

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #49810  από marlena kaloudi
 Τετ Μαρ 23, 2011 3:06 pm
Καλησπέρα, είμαι ένα μέλος και γράφτηκα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω τον άντρα μου που πάσχει απο ΣΚΠ εδώ και δέκα χρόνια. Είναι 38 χρονών με μπαστούνι. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς από εσάς, η φυσιοθεραπεία βοηθάει και σε τι. Επίσης διαβάζω για νευρο-φυσιοθεραπευτές στο εξωτερικό, υπάρχουν κι εδώ ή πηγαίνετε σε κλασσικούς φυσιοθεραπευτές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
 #49826  από monachos
 Τετ Μαρ 23, 2011 4:46 pm
Γεια χαρα
ειμαι 53 χρονων και 9 χρονια τωρα ΣΚΠ αρρωστος.

Βαδιζω μονο με καροτσακι (rolator) .
To πιο βασικο ειναι
α. φυσιοθεραπια/κινισιοθεραπια β. Ηλιος =βιταμινη Δ
γ. διατροφη

Δεν χρειαζεται να κανετε σκεψεις εξωτερικου γιατι εδω βρησκεις καλους φισιοθεραπευτες. Ημουνα 20 χρονια στη Γερμανια και σας βεβαιω οτι και
εδω μπορεις να βρεις θεραπειες και φαρμακα.
ναστε καλα
γιαννης
 #49857  από geor.gia
 Τετ Μαρ 23, 2011 10:38 pm
παιδια ευχομαι να βρειτε και οι δυο σας εδω μεσα οτι αναζητατε :)

το σιγουρο ειναι οτι βρηκατε μια καλη παρεα :)
 #49884  από soulla
 Πέμ Μαρ 24, 2011 1:46 pm
γεια σας παιδιά κακώς ήρθατε αλλά τουλάχιστον είμαστε η καλύτερη παρέα :greetings-waveyellow: καλή συνέχεια
 #49891  από alexia
 Πέμ Μαρ 24, 2011 2:10 pm
Γεια σας κι από μένα.Εύχομαι ότι καλύτερο για σας και τους ανθρώπους σας και να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.Απ'όσο ξέρω υπάρχουν κι εδώ αρκετοί φυσιοθεραπευτές που κάνουν καλά και σωστά την δουλεία τους και σιγουρα είναι μια κίνηση που βοηθάει πολύ.
 #50053  από Genovefa®
 Σάβ Μαρ 26, 2011 2:50 pm
Καλως μας ηρθες...Ευχομαι τα καλυτερα για τον συζυγο!
 #50147  από marlena kaloudi
 Δευ Μαρ 28, 2011 11:54 am
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη ζεστή υποδοχή. Πέρα από τη φυσιοθεραπεία ψάχνουμε και για το Prokarin. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Εγώ το διάβασα μέσα από το msgroup της yahoo που είμαι μέλος.