• Πόνος με extavia...

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #49802  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Μαρ 23, 2011 2:43 pm
Γειά σας κι από μένα!!! :greetings-waveyellow:
Κάνω extavia εδώ και 4 μήνες περίπου μέρα παρά μέρα.Αυτό που έχω είναι πως με πονάει το σημείο που κανω την ένεση για 2 μέρες μετά.Επειδή όμως γίνονται συχνά οι ενέσεις,αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πονάνε όοοοολα τα σημεία μετά,δηλαδή ΠΑΝΤΟΥ σαν να με χτύπαγαν με σφυρί.
Είναι φυσιολογικό αυτό?Έτσι συμβαίνει και σε σας?
:greetings-waveyellow:
 #49870  από Νικος
 Πέμ Μαρ 24, 2011 8:54 am
Γεια σου Κατερίνα και από εμένα :greetings-waveyellow:
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Extavia , είχα όμως παρτίδες με Avonex :scared-shocked:

Όσο αφορά το σημείο της ένεσης πολλά παιδιά έχουν αναφέρει ότι χρησιμοποιηούν αλουμινονερο
για ανακούφισή από τα συμπτώματα
 #50870  από Thanos Thessaloniki
 Δευ Απρ 11, 2011 2:25 am
Καλημέρα ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Κάνω EXTAVIA εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και ναι θα συμφωνήσω ότι πονάει η περιοχή της ένεσης για κάποιες μέρες μετά. Πλέον μετά από τόσο καιρό πονάει και περισσότερο αφού έχω κάνει πια σε όλα τα πιθανά σημεία! Μερικές φορές είναι εκνευριστικό, αλλά το συνηθίζεις. Τώρα πια το διακωμωδώ και γελάω! Δεν είναι τίποτα!
Θα χαρώ να βοηθήσω με οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με το φάρμακο - αν φυσικά μπορώ!

Take care και φυσικά μη σταματάς να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!! :)

Θάνος
 #50887  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Απρ 11, 2011 12:26 pm
Σε ευχαριστω THANOS!!!!
Και να φανταστείς πως δεν είμαι και άτομο να φοβάμαι τις ενέσεις,βελόνες και όλα αυτά.Αλλά δεν υποφέρεται αυτό το πράγμα και δεν καλυτερεύει!!!!Με έχει κάνει να ανχώνομαι από το πρωί της κάθε ημέρας που είναι να την κάνω!!Βάζω πάγο πριν και μετά,βάζω αλοιφές....τίποτα.Να καταλάβεις αν για παραδειγμα ειναι να την κάνω στο χέρι,την επόμενη μέρα δεν μπορώ να το σηκώσω ούτε μέχρι τα μισά.Μετά από τόσο καιρο με ενέσεις,είναι η πρώτη φορά που δεν θέλω να τις κάνω καθόλου!!!!!!!! :eusa-naughty:
Άσε που έχω μελανιάσει ΠΑΝΤΟΥ. Έλεος πια...
 #50919  από mariakod
 Δευ Απρ 11, 2011 6:45 pm
Για τις μελανιες μολυβονερο κ κομπρεσες με χαμομηλο.ειναι πολυ καλο,ειδικα το πρωτο.θα βγουν τα χαπακια.κουραγιο κ .......τσαμπουκα σε κ για ολους μας
RESPECT :handgestures-salute: