• ΤΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!! ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4973  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 31, 2009 7:25 pm
Ώστε έτσι! Κρίμα! Κι εγώ που παραλίγο να σου ευχηθώ να φτάσεις στην Πόλη με το τανκ σου, προχτές, καταλαβαίνω τώρα ότι δε θα φτάσουμε ποτέ παραπέρα στη "γείτονα χώρα!"... Μη θυμώσουμε και κανεναν... :evil: Η Πελοπόνησος και καμιά Κρήτη, και πολλές μας είναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Μάιος 31, 2009 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #4976  από αλεξανδρος1
 Κυρ Μάιος 31, 2009 7:39 pm
Εδώ ευχαριστήσαμε τους φίλους μας τους αμερικάνους που μας ανάγκασαν να κατεβάσουμε την σημαία μας απο ελληνικό έδαφος περίμενες να πάμε και στην Πόλη;
 #4980  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 31, 2009 9:10 pm
Παρά τα φαινόμενα, έχω ανάγκη να κρατώ κάποιες ψευδαισθήσεις :shock:
 #4981  από Maria77
 Κυρ Μάιος 31, 2009 9:16 pm
Αυτό ήταν τελικά το πολύ απλό ερωτηματολόγιο???(!) Φοβερό...δεν το διάβασα όλο αλλά έμεινα στην ερώτηση 22) στα αρχικά, που λέει "θέλετε να τραυματίσετε κάποιον..." ΝΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Τώρα παρατήρησα την τελευταία έρώτηση..."αισθάνεστε ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά στο μυαλό σας?" Μου άρεσε πολύ που η Γεωργία ανάφερε πως με αυτή την έρευνα ήθελε να μας βοηθήσει :lol: :lol: :evil:
Μάλλον δεν αντιλήφθηκε ότι ναι είμαστε ασθενείς με ΣΚΠ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε χαζέψει κιόλας!!!
 #4983  από elena
 Κυρ Μάιος 31, 2009 9:28 pm
Εμένα πάλι μου έκανε εντύπωση και γέλασα πολύ με την ερώτηση που λέει:τρώτε παραπάνω από το κανονικό?
Τα διάβασα και στον άντρα μου,και φυσικά τρελάθηκε!!!μου έδωσε μία ωραία απάντηση για την παραπάνω ερώτηση,αλλά είναι λίγο...αισχρή!!!
την εξής:μου λέει γράψε:δεν τρώμε παραπάνω αλλά ......λίγο παραπάνω τους περίεργους!!! :D :D :D :D (παιδιά συγνώμη,ελπίζω να καταλάβατε :D )
 #4984  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 31, 2009 9:48 pm
Μαράκι, η τελευταία ερώτηση είναι, κλασικά, "Η" ερώτηση παγίδα: Αφου είναι δεδομένο, ότι, στη σκπ, αναλόγως με το που βρίσκονται οι βλάβες, οι δυνατότητες ανάκλησης του εγκεφάλου είναι μειωμένες... Και θά' πρεπε να :oops: εμείς γι αυτό; Κι επι τέλους, αφου ο Αλέξανδρος τις πέρασε, σημαινει ότι και οι άλλοι σκληρυντικοί θα μπορούσαν, ενδεχομένως... Βέβαια, δεν τα καταφέρνει όλος ο κόσμος σε αυτές τις σχολές...

Πάντως, βρέ κορίτσια ας μην είμαστε επιθετκοί: Χασάπηδες έχουμε δεί χειρότερους: :arrow: :arrow: βλ. απάνω-απάνω, στους μύθους του Χρήστου. Η ψυχολόγος απλώς βάζει αλάτι και καρυκεύματα στο κρέας για να συντηρείται περισσότερο και να έιναι ... νόστιμο... νομίζω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτοί όλοι περνάνε εμάς για κρέας...

Πιο σοβαρά τώρα, τι έγινες σήμερα, Μαράκι, με την κορτιζόνη; Ελπίζω οι άλλες φλέβες να μην είχαν πρόβλημα. All the best!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιούλ 20, 2009 2:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5013  από Στέφη
 Δευ Ιουν 01, 2009 11:45 pm
Καλά, τι μπούρδες είναι αυτές; Κουράστηκα και μόνο που το είδα, όχι να κάτσω να το διαβάσω κιόλας.Πόσο μάλλον και να απαντήσω.Μια γρήγορη ματιά έριξα και μου θύμισε κάτι ερωτήσεις που θέτουν σε κάποια τest σε διάφορα χαζοπεριοδικά. Νομίζω πως είναι ερωτήσεις που θα μπορούσαν να απευθύνονται στον οποιονδήποτε, υγιή ή μη. Εξάλλου, θεωρώ ότι λείπει η πιο σημαντική ερώτηση: αν αισθανόμαστε ότι, μέσα από αυτήν την περιπέτεια, γίναμε πιο σπουδαίοι άνθρωποι!Γιατί είμαι σίγουρη ότι γίναμε!Το διαπιστώνω, όχι μόνο από τον εαυτό μου (βλέποντας πόσο πολύ άλλαξε όλη μου η στάση απέναντι στο κάθετί)αλλά, και γνωρίζοντάς σας (βλέποντας με πόσο σημαντικούς ανθρώπους έχω να κάνω).
Πόσο ανόητοι είναι, που νομίζουν ότι είμαστε και υποδεέστεροι!
 #5033  από LL--MM
 Τρί Ιουν 02, 2009 11:39 am
Κάπου στο "δικό μας" μέρος ρωτάει άν θέλουμε ν' αυτοκτονήσουμε... Μου θυμίζει όλο και παραπάνω την ψυχίατρο που υπέστην τη μέρα (τη νύχτα, μαλλον) της διάγνωσης... "Με τα αντικαταθλιπτικά θέλουμε να σε βοηθήσουμε", αντί να καθήσει κάτω να μιλήσει περισσότερο για τη σκπ, έγραψε ότι βασιζόμουν υπερβολικά στις επαγγελματικές μου γνώσεις... (τι ιεροσυλία, να θέλουν οι σκπ να φαντάζονται ότι οι επαγγελματικές τους ικανοτητες θα τους σώσουν! Δενκατάλαβαν ότι δεν έχουν πια τέτοιο πράμα; :x )Δε σας θυμίζει τίποτα αυτή η εμμονή τους στη βοήθεια που φαντάζονται πως μας παρέχουν; μας έφαγε... Να τη δουμε και να μήν την πιστεψουμε :shock: :o

Α, και κάτι άλλο: Όταν είπα σε κάποιον ειδικό που είδα πρόσφατα για δυσκολίες ανάκλησης μνήμης, κ.ά. παρόμοια που περνάμε όλοι περίπου και που τα έχουμε σχολιάσει κι εδώ, με βεβαίωσε ότι αυτά είναι φυσικό αποκύημα της ασθένειας, και ότι δε γίνεται τίποτα :(
Κατά ποία λογική η σοφή αυτή έρευνα συγχέει ("τουρλού-τουρλού" που έλεγε και ο Βουτσάς στις "Θαλασσιές τις χάντρες") τα "φυσικά αυτά αποκυήματα" με την ψυχολογία μας και βγάνουν και φεφτάδες οι ψυχολόγοι και στελέχη του κέντρου πρόληψης εξαρτησιογόνων ουσιών ότι καθιστούν "ψυχοκοινωνικά χαρακτηριστικά" αντί να προσπαθήσουν να τα περιορίσουν με αυστηρά νευροψυχολογική υποστήριξη, κι αυτό, εφ' όσον το κρίνει ο καθένας μας απαραίτητο για τη δική του τη ζωή; :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιουν 03, 2009 2:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5069  από litsa
 Τετ Ιουν 03, 2009 2:03 am
απάντησα ευγενικά στο άλλο ποστ που έχετε αλλά θα επαναλάβω ότι εμένα στην κρήτη, οταν ανήσυχη ρώτησα τον καθηγητή τι έχω - με εμφανή την αγωνία μου- δεν μου απάντησε αλλά είπε στους παρατρεχάμενους του ότι : ας τις γράψουμε κάτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε ποια χώρα ζούμε!!!!!!!
σε χώρα φιλοδοξιών, υπεροπτών, αλαζόνων, εγωιστών και ότι άλλο θέλετε!
α! και στην χώρα της κλειδαρότρυπας....της ψευτιάς και άλλα που δεν θέλω να θυμάμαι!!!

εδώ αν δεν το έχετε καταλάβει, υποκαθιστούμε το κράτος - πρόνοια που θα έπρεπε να μας ενημερώσει και να μας βοηθήσει υποδεικνυοντας μας τρόπους διαφυγής και δημιουργικής επιβίωσης από την ασθένεια της σκπ.
και ο χώρος είναι ιερός, και με αρχές !! και ας είμαστε εν γνώση μας στο διαδίκτυο..
Ευχαριστούμε διαχειριστή και δημιουργέ του συστήματος για την ύπαρξη του φόρουμ...