• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #49658  από kate2002
 Δευ Μαρ 21, 2011 4:54 pm
Biskoto10 έγραψε:
podiki έγραψε:Εδώ γιατί κοιμόμαστε?
Γιατι εκει βλεπουν αποτελεσματα! :angelic-flying:
και ειναι τοσο μακρια η ιταλια, που αποδω τ αποτελεσματα δε φαινονται;;
ουτε και με το κυαλι;;;
...ειναι θεμα οφθαλμίατρου άρα! :romance-kisscheek:
 #49664  από soulla
 Δευ Μαρ 21, 2011 7:38 pm
η συνέχεια δηλαδή??????????θα πάμε όλοι ιταλία?????????τέλεια ή τελία :scared-eek:
 #49674  από Neutralis
 Δευ Μαρ 21, 2011 10:38 pm
Νομίζω πως ο Ζαμπόνι, ως μεγάλος μάστορας, δε χρησιμοποιoύσε μέχρι πρόσφατα IVUS. Όπως και να έχει, νομίζω πως ο Dr. Sclafani υπέδειξε και πρότεινε τη σημασία του IVUS.

Ακούστε πόσο μελετημένα γίνεται η εξέταση με IVUS, αξιοποιώντας και το ρυθμό της αναπνοής. Η εκπνοή μπορεί να αναδείξει στένωση που δε φαίνεται στην εισπνοή, για παράδειγμα.
 #49682  από Biskoto10
 Τρί Μαρ 22, 2011 12:33 am
kate2002 έγραψε: και ειναι τοσο μακρια η ιταλια, που αποδω τ αποτελεσματα δε φαινονται;;
ουτε και με το κυαλι;;;
...ειναι θεμα οφθαλμίατρου άρα! :romance-kisscheek:
Αρα να δωσουμε λεφτα στους Ιταλους οπου βλεπουμε τα αποτελεσματα τους! :teasing-neener:
 #50039  από maraki12
 Σάβ Μαρ 26, 2011 12:28 pm
podiki έγραψε:Παιδιά αν είναι να πάμε Ιταλία να συνενοηθούμε να πάμε όλοι μαζί , να πάμε και καμιά βόλτα , να μοιραστούμε και το ξενοδοχείο! Εγώ πάντως το έχω αποφασίσει , θα κλείσω ραντεβού αν γίνεται για το καλοκαίρι . :happy-bouncymulticolor:
Να μαζευτούμε να πάμε?
Μέσα κι εγώ. Πενταήμερη..
 #50046  από passenger
 Σάβ Μαρ 26, 2011 1:08 pm
maraki12 έγραψε:
podiki έγραψε:Παιδιά αν είναι να πάμε Ιταλία να συνενοηθούμε να πάμε όλοι μαζί , να πάμε και καμιά βόλτα , να μοιραστούμε και το ξενοδοχείο! Εγώ πάντως το έχω αποφασίσει , θα κλείσω ραντεβού αν γίνεται για το καλοκαίρι . :happy-bouncymulticolor:
Να μαζευτούμε να πάμε?
Μέσα κι εγώ. Πενταήμερη..
Λεω να ερθω και γω μια βολτα μαζι σας. Μηπως εχει κανει κανεις καποιο πρωχειρο υπολογισμο για το κοστος ολων μαζι? ταξιδια, επεμβασεις,κτλ
 #50048  από FANTOMAS
 Σάβ Μαρ 26, 2011 1:17 pm
Αν έχω καταλάβει σωστά μιλάμε για σωστή διάγνωση ΧΕΝΦΑ , όχι για επέμβαση σωστά ;
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 82