• Τι θα γίνει με τον Κεράσω??

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #49462  από pelopidas
 Τετ Μαρ 16, 2011 10:57 pm
εφαγα μια ολοκληρη ωρα να διαβασω ολο το θεμα του κερασω (δεν τον γνωριζα μεχρι πριν ενα μηνα) και εχω να πω τα εξης:
εχει τον πανικο του γιατρου που χανει το ποιμνιο του, για να απευθυνει τους λογους του καθε κυριακη κι αυτοι να τον κοιταζουν σαν θεο
εχει τον πανικο του νευρολογου που χανει μια μεγαλη ομαδα ασθενων που θα εμεναν και ασθενεις για πολλα πολλα χρονια (πολυ βασικο για τις "οικονομοτεχνικες μελετες" γιατρων και εταιρειων)
γινεται αγενης, πολυ αγενης

η γνωμη μου: αγνοηστε τον ΕΝΤΕΛΩΣ

στο μεταξυ, θεραπευουμε τη χενφα και παιρνουμε φλαβονοειδη

Υ.Γ. ολες οι απαντησεις απο μας ηταν σοβαρες, μπραβο σας
αυτος γελοιοποιηθηκε
 #49465  από Π.Μ79
 Τετ Μαρ 16, 2011 11:49 pm
Μη δίνεις σημασία podiki. Γράψαμε τα κέρατά μας αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Όπως τα είπε ο Πέλωψ είναι.

Ενας ειδικευόμενος 27χρονος νευρολογίσκος που αράδιασε ένα σωρό ορολογία και νόμισε ότι πάθαμε και κάτι.

Όσο για το σβήσιμο των post του Σταύρου, no comment!!!
 #49485  από Κατερίνα
 Πέμ Μαρ 17, 2011 11:56 am
podiki έγραψε:Και να σκεφτείς ότι έχει σβήσει όλα τα ποστ του Σταύρου που ήταν τα καλύτερα , τα πιο εμπεριστατωμένα, ο διάλογος αυτός είναι λειψός .Εγώ δεν είμαι τόσο καταρτισμένη , ο Σταύρος όμως του την έλεγε για τα καλά !
Μα γι'αυτό τα έσβησε ο γελοίος!Του κακοφάνηκε που του απαντούσε κάποιος
με τόσες γνώσεις!
Πάντως Πάρη κι εσύ μια χαρά του τα λες! :clap:
 #49494  από petros
 Πέμ Μαρ 17, 2011 2:12 pm
του σταυρου τα ποστ εσβησε ο τυπος? τωρα καταλαβα. Να εβρισε το θεωρω απιθανο.Να εχωσε για τα καλα πολυ πιθανο...ρε τον καραγκιοζακο...

Παντως για καποιον που καλειται να "χειριστει" μια τοσο πολυπλοκη παθηση χρησιμοποιει πολυ την εκφραση "τοσο απλο".

Παρη μπραβο και απο εμενα φιλε...
 #49501  από κωστας
 Πέμ Μαρ 17, 2011 4:09 pm
Απο τον Οκτωβριο αρχισα να τσανωνομαι με τον κ.Βεντουζιαρη παρολο που δεν εχω ιατρικες γνωσεις του πηγαινε σε ολα κοντρα με τις παπ.. που μου ελεγε!κανενα τριμηνο ασχοληθηκα με διαφορα σχολια αλλα μετα βαρεθηκα!Πολλοι ασθενης που εβαζαν like στις ανακοινωσεις του αρχισαν να καταλαβαινουν τι παιζει και τι σκοπο εχει ο καλος νευρολογος που θελει να μας βοηθησει και να μας ενημερωσει(δεχτηκα πανω απο 20 μνμ στο fb απο msites )!
 #49502  από κωστας
 Πέμ Μαρ 17, 2011 4:11 pm
petros έγραψε:...ρε τον καραγκιοζακο...

ο καραγκιοζης ειναι εθνικος μας ηρωας μην τον προσβαλεις...
 #49511  από petros
 Πέμ Μαρ 17, 2011 6:59 pm
...σωστο...ανακαλω ...