• μελος?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #49268  από maria E
 Σάβ Μαρ 12, 2011 6:07 pm
Καλε.......
Ειδα ενα περιεργο ονειρο χθες....
Ειμασταν,λεει,ολα τα μελη του φορουμ στον στρατο,και εγω με την elenipir ειμασταν φανταροι,και ερχεται ο ταξιαρχος και μας δινει 2 οδοντοβουρτσες και μας λεει "Με αυτες θα καθαρισετε ολο το στρατοπεδο..",και μου λεει η elenipir "Tι λεει αυτος ρε?" και της απανταω "Θα του λεγα τωρα τι να την κανει την οδοντοβουρτσα..",και πολυ συγχυστηκαμε και αποφασισαμε να πεταξουμε τις οδοντοβουρτσες και να παμε για καφε.
Και μετα μας ειδε ο ταξιαρχος και αρχισε να μας κυνηγαει με τις οδοντοβουρτσες και οταν μας επιασε του λεμε "Εμεις dear ταξιαρχε θα πεταχτουμε για καφεδακι",και αυτουνου του γυρισε το ματι και λεει "ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΟΟΟ!!...Θα ερθω κι εγω μαζι..",και εμεις του λεμε "Και δεν ερχεσαι?The more the merrier..."
Και μετα ξυπνησα γιατι με επιασε επιτακτικο κατουρημα...

(Υπενθυμιση προς τον εαυτο μου-ποτε ξανα στιφαδο το βραδυ) :teasing-neener:
 #49269  από elenipir
 Σάβ Μαρ 12, 2011 6:11 pm
maria E έγραψε:Καλε.......
Ειδα ενα περιεργο ονειρο χθες....
Ειμασταν,λεει,ολα τα μελη του φορουμ στον στρατο,και εγω με την elenipir ειμασταν φανταροι,και ερχεται ο ταξιαρχος και μας δινει 2 οδοντοβουρτσες και μας λεει "Με αυτες θα καθαρισετε ολο το στρατοπεδο..",και μου λεει η elenipir "Tι λεει αυτος ρε?" και της απανταω "Θα του λεγα τωρα τι να την κανει την οδοντοβουρτσα..",και πολυ συγχυστηκαμε και αποφασισαμε να πεταξουμε τις οδοντοβουρτσες και να παμε για καφε.
Και μετα μας ειδε ο ταξιαρχος και αρχισε να μας κυνηγαει με τις οδοντοβουρτσες και οταν μας επιασε του λεμε "Εμεις dear ταξιαρχε θα πεταχτουμε για καφεδακι",και αυτουνου του γυρισε το ματι και λεει "ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΟΟΟ!!...Θα ερθω κι εγω μαζι..",και εμεις του λεμε "Και δεν ερχεσαι?The more the merrier..."
Και μετα ξυπνησα γιατι με επιασε επιτακτικο κατουρημα...

(Υπενθυμιση προς τον εαυτο μου-ποτε ξανα στιφαδο το βραδυ) :teasing-neener:
τελικα ειδαμε το ιδιο ονειρο !!!!!!!!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #49271  από LL--MM
 Σάβ Μαρ 12, 2011 7:37 pm
Χαζούλης ο ταξίαρχός σας φαίνεται... Δεν επαληθεύτηκε άν ήταν όντως ταξίαρχος ή ...πραξικοπηματίας, αλλά ώς βαθμοφόρος θα έπρεπε να ξέρει ότι τα στρατόπεδα καθαρίζονται μόνα τους... με την "πίστη στον εαυτό του καθενός", κι άλλο έψαχνε;;;! Με αυτήν όλος ο κόσμος γίνεται καλά, όποιος δε γίνει φταίει ο ίδιος... Αλλά εμ, θα'ναι που γουσταρε και τον καφέ! Ίσως όμως να είχε προσφέρει τον καφέ κι αυτός: ένα κουταλάκι καφέ με ένα φλυτζάνι ζάχαρη κατ'άτομο :teasing-neener:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Απρ 15, 2011 1:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #49276  από panos59
 Σάβ Μαρ 12, 2011 8:45 pm
(βλέπω μια εμμονή στο συγκεκριμένο είδος στοματικής υγιεινής ή μου φαίνεται ?)
maria E έγραψε:..........Θα του λεγα τωρα τι να την κανει την οδοντοβουρτσα...
....και πολυ συγχυστηκαμε και αποφασισαμε να πεταξουμε τις οδοντοβουρτσες και να παμε για καφε...
... μετα μας ειδε ο ταξιαρχος και αρχισε να μας κυνηγαει με τις οδοντοβουρτσες και ............... (κλπ κλπ)
:think:
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,
ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΔΡΟ
ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ!

Εικόνα
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ...

Εικόνα
...ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΜΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ...

Βασικός Στρατιωτικός Κανόνας!
" ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ !!! "

Υπάρχει Κίνδυνος Σοβαρών Παρεξηγήσεων !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #49277  από Genovefa®
 Σάβ Μαρ 12, 2011 9:14 pm
Και επειδη εγω ειμαι κρυφοΒασιλικια (αλλη γκλαμουρια ρε παιδες μια Βασιλευομενη χωρα)...
Να γυρισει πισω του Αετου ο γιος!
 #49317  από Γιάννης
 Κυρ Μαρ 13, 2011 7:22 pm
Ο γνωστός Κοκός φιλενάδα;
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΆΝΑΚΤΑ !!!
Συνημμένα
happy_king-vasilias.png
happy_king-vasilias.png (101.53 KiB) Προβλήθηκε 757 φορές
 #49321  από panos59
 Κυρ Μαρ 13, 2011 9:05 pm
ΩΡΑΙΑ !!!
και τώρα που βρήκαμε ποιός θα κάνει τη Βασίλισσα,
Εικόνα
ας βρούμε και τα υπόλοιπα μέλη στη σκακιέρα ...

εγώ θα κάνω τον ίππο

----------------------Εικόνα
μπορείτε να με αποκαλείτε
panos59 the stallion !!!!!!!!!!!!!!

θέλει κανείς να κάνει τον πύργο ???
------Εικόνα

τον τρελλό ???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Κυρ Μαρ 13, 2011 11:45 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #49326  από Genovefa®
 Κυρ Μαρ 13, 2011 10:14 pm
Γιάννης έγραψε:Ο γνωστός Κοκός φιλενάδα;
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΆΝΑΚΤΑ !!!

Με πιανεις!
 #49346  από Γιάννης
 Δευ Μαρ 14, 2011 2:14 pm
Πάντα, έχω κληρονομικό χάρισμα :romance-kisscheek: