• AISIODOKSO TRAGOUDI !!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #49036  από NikoleScully
 Τρί Μαρ 08, 2011 5:19 pm
 #49039  από maraki12
 Τρί Μαρ 08, 2011 6:40 pm
Μιχάλη (michaelz21789) δικό σου είναι?

Πολύ ωραίο! :)
 #49040  από petros
 Τρί Μαρ 08, 2011 7:06 pm
:handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute:

admin...βαλτο στην θεση του "it's a beautiful day" στην αρχικη σελιδα...
 #49052  από NikoleScully
 Τρί Μαρ 08, 2011 10:59 pm
Πολυ ωραιο και πολυ αισιοδοξο τραγουδι βρε παιδια!!!!!
Δεν πιστευα οτι εχουν βγαλει και τραγουδι,αλλο εψαχνα εκει επεσα και χαιρομαι που το βρηκα γιατι μου φτιαχνει το κεφι και να φανταστειτε οτι ελληνικα δεν πολυ ακουω παρα μονο οταν ειμαι καψουρα αλλα και παλι επιλεγμενα!!
 #49056  από Biskoto10
 Τετ Μαρ 09, 2011 5:01 am
petros έγραψε::handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute:

admin...βαλτο στην θεση του "it's a beautiful day" στην αρχικη σελιδα...
+1 !!!
 #49086  από LL--MM
 Τετ Μαρ 09, 2011 11:07 pm
:pray: :pray: :pray: Παρακαλώ πολύ, μπορώ να εκφράσω μια τόοοση δα διαφωνία; Μου θυμίζει η φράση αυτή εμένα, κάτι τύπους σαν το Μέηντοφ, :liar: :liar: :liar: και όλος ο κόσμος ξέρει τί έκανε αυτός με την πίστη του στον εαυτό του για τις πλούσιες χήρες, το ορφανοτροφείο του Έλι βίζελ, ακόμα και το ... Στηβεν Σπήλμπεργκ... :twisted: :mrgreen: Το να ΜΗ μπορείς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ... :snooty: :snooty: :snooty:
Ο καθένας ας κάνει ότι μπορεί, όσο μπορεί, δίχως να βλάπτει τους άλλους...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #49088  από Στάθης
 Πέμ Μαρ 10, 2011 12:06 am
NikoleScully έγραψε:
Μέτρησες Nikole +1000 !! ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ είναι το βίντεο της πρώτης μας σελίδας !!

LL-MM Το να ΜΗ μπορείς εννοείται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...... ο καθένας μας διαλέγει και "χτίζει" τον κόσμο που θέλει.
 #49089  από LL--MM
 Πέμ Μαρ 10, 2011 1:30 am
Seven έγραψε:
NikoleScully έγραψε:
Μέτρησες Nikole +1000 !! ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ είναι το βίντεο της πρώτης μας σελίδας !!
LL-MM Το να ΜΗ μπορείς εννοείται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...... ο καθένας μας διαλέγει και "χτίζει" τον κόσμο που θέλει.

Πόσο αλήθεια μπορεί να είναι αυτό; :snooty: :snooty: :snooty: Δεν αμφισβητώ ότι το πιστεύεις... Μακάρι να ήταν έτσι... :evil: :roll:
Πίστη στον εαυτό μου έχω... Και κάθε άλλο παρά θαυμάζω τις φιλοσοφίες του Σάρτρ:("Την κόλαση, την κάνουν οι άλλοι")
:angelic-flying: Aλλά ...αν ήταν, φίλε μου, θα βρισκόμασταν όλοι στον προσωπικό του παράδεισο ο καθένας... :angelic-flying: :angelic-flying:

ΚΑΙ, ΑΣΦΑΛΩΣ, ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΎΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΟΤΙ ΕΊΧΑΜΕ... ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩ;

Πόσο λογική μπορεί να είναι η συνεχής απαίτηση του ξεπεράσματος του ευτού μας, ιδίως όπως τον χαζεύουν οι άλλοι;

Και πόσο αντιστοιχεί στο προσωπικό αλλά και στο γενικότερο καλό;;;

Η κοπέλα αυτή "ΞΑΝΑχτίζει" τα ερείπεια της ζωής των άλλων... ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ... ΟΧΙ;;;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ να της κόψουν το επίδομα... :evil: :evil: :evil: Σκεφτείτε, ρε παιδιά... :roll: please;
:pray: :pray: :pray:
http://www.guardian.co.uk/uk/video/2011 ... ce-suicide
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Μαρ 11, 2011 6:12 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #49090  από Νικος
 Πέμ Μαρ 10, 2011 2:37 am
Παρέμβαση από το πουθενά τώρα αλλά τεσπα, συγχωρέστε την

Η LL-MM όταν θέλει έχει απίστευτο χιούμορ και τελείως διαφορετική στάση

το κρύβει όμως , το θάβει 1000 μέτρα κάτω από το έδαφος, να μην το δει κανείς....