• ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #4897  από theoni
 Παρ Μάιος 29, 2009 11:09 pm
Από τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.8 του Ν.3194/2003 (ΦΕΚ 267/τ.Α΄/20-11-03) και τις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν.3402/2005 (ΦΕΚ 258/τ.Α΄/17-10-05) ορίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί που πά-σχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας προτάσσονται στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομί-σθιων εκπαιδευτικών αμέσως μετά τους υποψηφίους που είναι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας και τους υποψήφιους που πάσχουν από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία και δρεπανο-μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία.

Αναρωτιέμαι, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει..Προτασσόμαστε πάνω από όλους, ή ανάλογα τον πίνακα που ανήκουμε λόγω προϋπηρεσίας;
 #4899  από maria nikolaou
 Παρ Μάιος 29, 2009 11:27 pm
dn eimai sigourh alla nomizw(sumfwna m auta pou exw diavasei)oti protassesai ane3arthtws prouphresias logw as8enias.
 #4912  από Lena
 Σάβ Μάιος 30, 2009 12:45 am
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ? ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
 #4959  από katerina76s
 Κυρ Μάιος 31, 2009 3:50 pm
εχω πολυ θυμο μεσα μου γι'αυτο...εμεις δυσκολευομαστε να παρουμε την αποφαση να παραδεχτουμε οτι την εχουμε την ms...[σε ξενους] ενω οσοι τρεχουν πισω απο 'παπαγαλους'[καθε χρωματος] δεν ντρεπονται καθολου για τις θεσεις που διπλαρωνουν :evil: :evil: :evil: :evil:
 #4960  από Lena
 Κυρ Μάιος 31, 2009 5:27 pm
exeis dikaio Katerina ntrepomaste den ftaime emeis giafto i koinwnia mas anagkazei. Omws egw ama lavw ypopsi oti kaneis den kseri ti ja ksimerwsei i epimoni mera pernw koyrayio
 #4974  από theoni
 Κυρ Μάιος 31, 2009 7:29 pm
Κορίτσια έχω 10 χρόνια σκπ και δεν το έχω ποτέ "εκμεταλλευτεί" για σπουδές ή δουλειά ή επίδομα ή οτιδήποτε δικαιούμαστε....Πάντα διάβαζα για τους διαγωνισμούς, έτρεχα από δω και απο κεί, περίμενα σε ουρές κτλ. Δεν ξανακρύβομαι σε τίποτα και για κανένα, θα διεκδικήσω ότι μπορεί να μου παρέχει αυτό το κωλοκράτος μέχρι εκεί που δεν πάει...Δεν κατάλαβα...Άλλοι προφασίζονται ψεύτικες ασθένειες για βολέματα πάσης φύσεως...Κι εμείς που την έχουμε για τα καλά....Τίποτα??Ε όχι....
 #4975  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 31, 2009 7:35 pm
Απ΄το στόμα σου και στού Θεού τ' αυτί Θεώνη μου, αλλά θα προσπαθήσω να βρώ...

Λένα μου όχι, δυστυχώς δεν ξέρω για την Κύπρο, διότι αυτά γίνονται υπό τη μορφή Διοικητικών αποφάσεων, οι οποίες, κατα κανόνα, όταν βγαίνουν στον ιστο, είναι ενσωματωμένες σε κρατικές τράπεζες δεδομενων στις οποίες το κοινό δεν έχει πρόσβαση...
 #5067  από litsa
 Τετ Ιουν 03, 2009 1:26 am
theoni να διεκδικήσεις ότι σου ανήκει!! αν είμασταν καλά, ξέραμε τι θα κάναμε...
και να ξέρεις ότι υπάρχουν χίλιοι δυο - που έχουν καταφάει (κατασπαταλήσει το λενε κομψά) το χρήμα της ελλάδος....

για αυτό μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του..