maraki12 έγραψε:Θετική προς τα αιτηματα μας παρέμβαση από Περιφερειαρχη Υγείας θα έπαιζε καποιο ρόλο στη γνωμοδότηση/απόφαση του ΚΕΣΥ?
Νέα από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια (Κρήτης) στην οποία απευθύνθηκα (με ένα κάποιο θράσος η αλήθεια είναι

) ζητώντας να επέμβουν στην επιστημονική επιτροπή του ΠΑΓΝΗ και να επιτρέψουν τις απελευθερώσεις στα πλαίσια έρευνας.
Στις 28/2 με ενημέρωσαν ότι κατόπιν τηλεφωνικής τους επικοινωνίας πληροφορήθηκαν ότι το αιτημα μας βρίσκεται στην εκτελεστική επιτροπή του ΚΕΣΥ. Επίσης έχουν στείλει δικό τους έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου, που μου κοινοποίησαν, σχετικό με την υπόθεσή μας. Δεν έχω καταφέρει να τους βρω στο τηλέφωνο για να μάθω ακριβώς τι περιεχει αυτό το έγγραφο. Αν και τώρα που ξαναδιαβάζω την απάντηση τους, μάλλον διαβίβασαν και αυτοί την επιστολή μας.
Πάντως η απάντησή τους, που έχω στα χέρια μου στάλθηκε στο σύλλογο πασχόντων από ΣΚΠ. Εγώ δεν ανέφερα βέβαια ποτέ τέτοιο σύλλογο ούτε φυσικά ότι είμαστε διαδικτυακο φόρουμ. Είπα απλα ότι είμαστε πάρα πολλοί σε όλη την Ελλάδα που ενδιαφερόμαστε άμεσα.
Αντε να δουμε, μπας και....