• ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #48486  από maria E
 Παρ Φεβ 25, 2011 4:28 pm
Για Μυτιληνη???
Αχχ...βρε vik....εδω τρομαξαμε να κανονισουμε για καφε διπλα στα σπιτια μας!

Καλως ηρθες κι απο μενα,να εισαι παντα καλα! :greetings-waveyellow:
 #48487  από pelopidas
 Παρ Φεβ 25, 2011 4:40 pm
vik έγραψε:Καλό σας απόγευμα παιδιά, καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά. Σήμερα το κρύο στη Μυτιλήνη είναι αρκετά τσουχτερό κι έτσι άναψα το τζάκι και καθόμαστε απολαμβάνοντας τη φωτιά με την οικογένεια μου. Η μικρή μου αρρώστησε λίγο και φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να ρθώ στην Αθήνα για το καφέ, το ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά. Δεν πειράζει όμως την επόμενη φορά που θα προγραμματίσετε, φτάνει να το θέλουμε.
Βέβαια δεν θα ήταν άσχημα να κανονίζαμε εδώ ένα "ουζάκι", αλλά μέσα στο χειμώνα νομίζω ότι δεν είναι εφικτό. Όμως μπορεί να δρομολογηθεί άν υπάρχει θέληση και ανταπόκριση.

καλως ηρθες vik!
αν κι αυτο ειναι σχημα οξυμωρο...
ψυχραιμια, ο καθενας εδω εχει μια διαφορετικη ιστορια, αλλα αυτο που ειναι τρομερο ειναι ποσο συμπαραστεκεται ο ενας στον αλλο!
θα εισαι μια χαρα, οι στατιστικες ειναι μαζι σου
να χαιρεσαι την οικογενεια σου
και πιες κι ενα ουζο στην υγεια ολων μας

Υ.Γ. συμφωνω εντελως μ΄αυτα που ειπες για τον μανωλα
 #48488  από vik
 Παρ Φεβ 25, 2011 5:03 pm
Γειά σου Πελοπίδα και καλώς σε βρήκα. Το ουζάκι θα το πιώ και θα σας περιμένω να σας κεράσω όταν ανοίξει λίγο ο καιρός.
 #48544  από Δημητρα Αρτ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 4:02 pm
πίστευε και μη , ΕΡΕΥΝΑ

Επιτελους! ενας ανθρωπος που το λεει σωστα!!!!!!

vic, συγγνωμη για τον ανορθοδοξο τροπο που ξεκινησα το μηνυμα μου αλλα αυτο, το εχω αχτι!!!
Λοιπον, καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Να εισαι παντα καλα και ποτε να μην αλλαξεις μες την ψυχη σου αυτο το: ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ.!!! Ναι! θα την χτυπησουμε κατω σαν χταποδι - για να ταιριαζει και με τα ουζακια που λεγατε πριν!!!
Οσο για τις ενεσεις, οταν διαγνωστηκα και να ηθελα να τρυπηθω, δεν υπηρχαν...αλλα κι οταν κυκλοφορησαν δεν ηθελα να μπω σ' αυτη τη διαδικασια γιατι, δεν ειχα σοβαρα προβληματα. Καποτε, το πηρα αποφαση να ξεκινησω αγωγη. Τις αντεξα με πολυ δυσκολια 4,5 χρονια. Θετικη διαφορα, δεν ειδα οσο τις εκανα. Τον εαυτο μου μονο εχασα, μ'ολη αυτη την χημεια στο αιμα μου. Οποτε, νομιζω καλα κανεις που δεν ξεκινας ακομα, η πορεια θα σου δειξει...

Να εισαι παντα καλα και να χαιρεσε την κορουλα σου!
 #48566  από Μιμικαμ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 11:41 pm
Γειά σου νικ, καλως ηρθες στην παρέα μας, εδω θα ενημερωνεσαι, θα χαλαρώνεις
και θα νιώθεις οτι συνομιλείς με δικούς σου ανθρώπους!!!!!

Οσο για την αγωγή, νομίζω οτι ορθώς πράττεις, προσπάθησε να διατηρείς οσο
μπορείς καλή ψυχολογία κυρίως, και εάν προκύψει κάτι πιο σοβαρό αργότερα
το αντιμετωπίζεις, εαν αυτό βεβαίως είναι εφικτό με τά υπάρχοντα φάρμακα.

Ενημερώσου αν εχεις χρόνο, εδώ θα μάθεις πολλά, κι εγω αυτό το διάστημα
δεν παίρνω τίποτα και άισθάνομαι πολύ καλύτερα, απ'οταν έκανα διαφορες
ιντερφερόνες!!!!

Καλή συνέχεια και θα τα λέμε συχνά :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #48932  από Claire
 Σάβ Μαρ 05, 2011 1:10 am
Γεια σου και από μένα νik!!!
Να είσαι πάντα έτσι αισιόδοξη και κάθε εμπόδιο θα το προσπερνάς!
Και εγώ συμφωνώ ότι σωστά έπραξες και δεν άρχισες ιντερφερόνη έχοντας MΟΝΟ ένα επεισόδιο που πέρασε.
Να είσαι ευτυχισμένη -και πως να μην είσαι στο όμορφο νησί σου-, να μην ξεχνάς να χαμογελάς και να χαίρεσαι την κορούλα σου!!! :romance-kisscheek: