• ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ-ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ, ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #48875  από Lena
 Πέμ Μαρ 03, 2011 10:30 pm
Παιδια καλησπερα, ελπιζω να στε ολοι καλα! τΕΛΙΚΑ ειναι ωση. Εκανα σημερα την πρωτη ενδοφλεβια. Το μουδιασμα στα κατω ακρα ειναι τσουχτερο και βασανιστικο. Για οσους απο σας τοχουν περασει ΠΟΣΟ κανει η κορτιζονη να δρασει?
 #48889  από Claire
 Πέμ Μαρ 03, 2011 11:06 pm
Lena καταρχάς περαστικά σου!!
Καλύτερα να μην υπήρχαν οι ύπουλες οι ώσεις αλλά με αισιοδοξία και.. κορτιζόνη "βεβαίως βεβαίως" θα περάσει και θα είσαι μια χαρά!
Θα πρέπει να κανείς λίγο υπομονή σκοπός της ενδοφλέβιας κορτιζόνης είναι να κάνει επίπεδα στο αίμα άρα χρειάζεται λίγο χρόνο για να αρχίσει να δρα σωστά. Σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό το διάστημα. Η κορτιζόνη μειώνει τη βαρύτητα και τη διάρκεια των συμπτωμάτων σύντομα θα νιώσεις ανακούφιση. Τα μούδιασματα, έτσι όπως τα αναφέρεις, εμπίπτουν στην κατηγορία των αισθητικών διαταραχών που συνήθως παρουσιάζουν καλύτερη ανταπόκριση στην κορτιζόνη. Έχεις ξανακάνει σχήμα ενδοφλέβιας κορτιζόνης;
 #48893  από paraskevi
 Παρ Μαρ 04, 2011 12:01 am
Καλησπερα και απο μενα!!!!

Λενακι περαστικα σου!!!! Κανε λιγο υπομονη και θα δρασει η κορτιζονη. Εγω παντως κατεληξα στο οτι οσο αγωνιουσα να δρασει η κορτιζονη για να περασει ο γολογοθας, τοσο αργουσε το επιθυμητο αποτελεσμα και φυσικα ημουν σε μια φρικη...κακο....πολυ....Οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου και θα περασουν!!!!!!!!!!!!!
Να σε ρωτησω. Ηταν τα μουδιασματα και τα τσιμπηματα τοσο εντονα που σου δυσκολευαν την καθημερινοτητα???Σε ρωταω γιατι συνεχεια εχω μουδιασματα και τσιμπηματακια αλλα ποτε δεν μου εδωσαν κορτιζονη για αυτο, παρα μονο οταν δεν μπορουσα να γραψω η να περπατησω...
Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη απλα για να δω πως σκεφτονται και οι γιατροι...