• γιατρος αμεσα!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4858  από Angel
 Παρ Μάιος 29, 2009 12:13 pm
auta ta onoma tis sas lene:

Γ. Κούτσης, Νευρολόγος
Δ. Μαντέλλος, Νευρολόγος
Κ. Σφάγγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

mou klisan radevou gia aiginito.....

alla thelw psixologiki ypostirixh oxi na pesw xeirotera.ti lete?na paw?
 #4928  από princeofathens2004
 Σάβ Μάιος 30, 2009 12:34 pm
Καλημέρα Angel

Όπως έχω πει και σε άλλους που ήθελαν να τους προτείνουμε κάποιο γιατρό, αυτό το ζήτημα, της επιλογής δηλαδή του γιατρού, είναι λίγο "ιδιαίτερο".
Κάποιος γιατρός που "κάνει" σε μένα σε κάποιον άλλο μπορεί να μη λέει απολύτως τίποτα και να έχει να σου πει και διάφορα αρνητικά γι αυτόν.

Για μένα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα-δύο ή και τρεις γιατρούς που θα σου προταθούν, να τους επισκεφτείς και ύστερα από την επαφή που θα έχεις, να αποφασίσεις.
Απ' ότι έχω καταλάβει, η θεραπεία που προτείνεται σε πολλές από τις περιπτώσεις είναι λίγο-πολύ παρόμοια. Οπότε πρέπει να επιλέξεις ΕΣΥ τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νοιώθεις καλά μαζί του. Φυσικά να είναι αξιολόγος άνθρωπος και καλός επιστήμονας και όχι αλχημιστής.

Ο δικός μου είναι στο Αιγινήτειο, λέγεται Αντώνης ΡΟΜΠΟΣ και είναι Νευρολόγος-Ψυχίατρος. Δέχεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και μόνο πρωϊνές ώρες κατόπιν ραντεβού που κλείνεις καλώντας στο τηλέφωνο 210 7289222.

Εύχομαι να σε βοήθησα.
Καλή επιλογή. Να είσαι καλά.
 #4932  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 30, 2009 12:52 pm
Αγγελικούλα, γιατροί που κάνουν, κατά μέσο όρο, 26μισυ μήνες να σου δώσουν διάγνωση (το καυχιούνται στα συνέδρια και στην ιστοσελίδα τους), ακόμα και για άλλα θεματα μπορεί ν' αποδειχτούν... τι να πώ... Εγώ δεν τους ξέρω προσωπικά...

http://www.mscare.gr/index.php?option=c ... &Itemid=60

Στις πληροφορίες για :twisted: επαγγελματίες, Ανακοινώσεις - Δημοσιεύσεις αριστερή στηλη, διάβασέ τους με τα μάτια σου και κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός...
 #4939  από Lena
 Σάβ Μάιος 30, 2009 4:05 pm
paidia ti lete gia 26 mines? Emena stin Kypro moy tin ekanan rin idia stigmi thn diagnwsi. Egrapse o nevrologos pos.MS STO DIATAKTIKI POY MOY εδωσε για να παρω την θεραπεια. Τοτε δεν ηξερα τπτ Μετα που μου λεχθηκε η διαγνωση το προσεξα.
 #4995  από Μαρία
 Δευ Ιουν 01, 2009 12:37 pm
Θα συμφωνήσω με τον princeofathens2004 ότι το θέμα γιατρού είναι λίγο ιδιαίτερο.
Επειδή όμως βλέπω ότι είσαι ανάμεσα σε κάποια ονόματα θα σου πω ότι με παρακολουθεί 2 ½ χρόνια περίπου ο Κ Σφάγγος και είμαι πολύ ευχαριστημένη και πάνω απ όλα είναι άνθρωπος.
 #4998  από LL--MM
 Δευ Ιουν 01, 2009 1:49 pm
Nα τον δώ και να μήν το πιστέψω... Τους 26.5 μήνες τους καυχιέται αυτός! :ugeek: :twisted: Ψάχτε τους, ρε παιδιά, σας τα έχω δώσει από πάνω... :evil:

Λένα, αυτό μπορεί να συμβαίνει για δύο λόγους: είτε να είναι σαν τους προαναφερθέντες αλλά το κεφάλι σου να έχει τόσες εστίες που να' χει γίνει κουνουπίδι και να μην τολμάνε να σού αρνηθούνε διάγνωση στην Κύπρο :o :o :o , είτε να είναι λογικοί, κι αυτό συμβαίνει, βέβαια, αλλά είναι δυσεύρετο, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου... :x :P Ίσως όμως οι Κύπριοι γιατροί να έχουν ευρύτερες απόψεις, τι να πώ :?: :?: :?:
 #5014  από Lena
 Τρί Ιουν 02, 2009 12:02 am
ti les afto moy to upan πριν το ΜΡΙ ΕΝΝΟΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,
ΒΑΣΙΚΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΤΑΝ Η Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Π ΜΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ?