• ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ

• Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
 #38127  από kalliope
 Τρί Σεπ 07, 2010 7:20 pm
ebg έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ TYSABRI, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ?
ο γιος μου το πηρε για ενα χρονο.το σταματησε για καποιο λογο.6 μηνες μετα ευχομασταν ολοι να μην το ειχε σταματησει.υποτροπη.........το ξεκινησε παλι κ επανηλθε σχεδον οπως πριν.
προφανως ο καθε ενας πρεπει να παρει αυτο που του <<ταιριαζει>> ως θεραπεια.
εγω ξερω μονο αυτο που ειδα.ο γιος μου με το tysabri ειναι καλα..
καλα να σας εχει ολους ο Θεος.
 #42598  από Νικολέττα
 Τρί Νοέμ 02, 2010 2:28 pm
εγώ ξεκινάω σε ένα μήνα αυτή την θεραπεία γιατί δεν έχω άλλη λύση... έκανα αλλεργία τύπου αγγειίτιδας σε 2 από τις 3 ιντερφερόνες, το Copaxone φοβούνται να μου το δώσουν γιατί κάνει κυρίως αλλεργίες και έτσι μας έμεινε το Tysabri.... :violence-hammer:
ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! :teasing-tease:
 #42606  από Μαριάννα
 Τρί Νοέμ 02, 2010 3:35 pm
Ο άντρας μου το ξεκίνησε απο τον Απρίλιο και το σταματησε τον οκτώβρη γιατι απο τον Αύγουστο και μετα ειδε επιδεινωση

Ο καθε οργανισμός αντιδρα διαφορετικα

Ιντερφερόνη έκανε στις αρχες μετα το Τυσαμπρι και τώρα του προτεινουν την κορτιζονη καθε μηνα Το χαπι δεν του το δινουν
 #42679  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Νοέμ 04, 2010 12:11 pm
Λοιπόν παιδιά , εγώ έκανα το αναφερόμενο τρία χρόνια . Η γιατρός στο ΓΚ με σταμάτησε και μου έκανε όλες τις εξετάσεις και την υπέροχη παρακέντηση συμπεριλαμβανόμενη που μάλιστα την εξέταση του την έκανε οργανισμός πανεπιστημιακός . Το αποτέλεσμα είναι ότι καμιά παρενέργεια δεν έχω από την τριετή χορήγηση του . Μάλιστα στις 15/11 συνεχίζω την μηνιαία χορήγηση μέχρι τον Μάρτιο . Το μόνο που μου ζήτησε ήταν κάθε μήνα μετά την χορήγηση να κάνω μαγνητική εγκεφάλου . Αυτά και ο θεός βοηθός .
 #48301  από Blacksand
 Κυρ Φεβ 20, 2011 7:49 pm
Το διάβασα μόλις τώρα και έχω ψιλοφρικάρει....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Το μόνο που μου ζήτησε ήταν κάθε μήνα μετά την χορήγηση να κάνω μαγνητική εγκεφάλου
:scared-eek: :scared-eek:

κάθε μήνα μαγνητική;; μα απ'ότι ξέρω δεν είναι να γίνεται συντομότερα απο 6μηνο και όχι συνεχώς.Ξέρεις,δεν είναι φωτογραφία να την ανεβάζει κανείς στο facebook....