• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #48065  από Blacksand
 Δευ Φεβ 14, 2011 8:18 pm
Είπα να μην πώ τίποτα γιατί θα έκανα μπάχαλο την συζήτηση,αλλά μάλλον θα βρίσκομαι Αθήνα στις 27 του μηνός.Μου τρέχουνε πάντως οι καφέδες του φόρουμ,και την άλλη φορά κόλλησε ωραία η ημερομηνία.

Και που ειστε, μην αλλάξατε πάλι απόφαση!! μην τρέχω στου διαόλου τη μάνα και να μην δώ γνωστες φάτσες!

(να θυμηθώ να φέρω τις ρακές που σας είχα τάξει την άλλη φορά... :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: )
 #48067  από panos59
 Δευ Φεβ 14, 2011 8:27 pm
( :confusion-seeingstars: έχασα το μέτρημα ...)

ΟΚΤΩ

(τρέχω να τηλεφωνήσω και στη Χρύσα, την ΕλένηΠυρ, την Πόπη , την ΜαρίαΕ, ... όπου μπορέσω ...)

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Δευ Φεβ 14, 2011 8:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #48069  από panos59
 Δευ Φεβ 14, 2011 9:01 pm
γουστάρωωωωωωω .......... :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
Μαζευόμαστε και πάλι!!!!!!!!!!!!!
:-D :-D :-D :-D :-D

Εικόνα

Δηλώστε συμμετοχή !

:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

Γιάννη (μιλάμε αγόρι μου) ΕΓΡΑΨΕΣ!
(Διπλό το Μελεκούνι σου) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #48071  από Γιάννης
 Δευ Φεβ 14, 2011 9:08 pm
Blacksand έγραψε:(να θυμηθώ να φέρω τις ρακές που σας είχα τάξει την άλλη φορά... )
Σε ατομικές συσκευασίες των 5 lt έκαστη φαντάζομαι :happy-bouncymulticolor:
 #48073  από chryssa
 Δευ Φεβ 14, 2011 9:44 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

:banana-stoner: ΝΑΙ ....στις 27 θα ειμαι κι εγω εκει
(να φερω μεζεδακι για ρακη?) Εικόνα
 #48075  από Blacksand
 Δευ Φεβ 14, 2011 10:12 pm
Τελικά για καφέ θα πάμε ή για καζικομεθιές;;Συσκευασίες των 5 λίτρων ο ένας, μεζεδάκια η Χρύσσα..... και μετά λέω μόνο στο Ρέθυμνο είναι πάντα όλοι πρόσχαροι σε ρακοποσίες....

Να δούμε πως θα γυρίσουμε.....πατσά έχει στο Mall το απόγευμα; ή έστω μοσχαρόσουπα;;Κάτι μου λέει οτι θα ζεβλώσουμε στο τέλος.... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #48076  από Νικολέττα
 Δευ Φεβ 14, 2011 10:33 pm
κι εγώ θα προσπαθήσω.... με την Δανάη φυσικά!!!!
Ελπίζω να είμαστε Αθήνα και να τα καταφέρουμε αυτή την φορά....
Φιλίά σε όλους!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #48093  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 15, 2011 1:40 pm
Blacksand έγραψε:Τελικά για καφέ θα πάμε ή για καζικομεθιές;;Συσκευασίες των 5 λίτρων ο ένας, μεζεδάκια η Χρύσσα..... και μετά λέω μόνο στο Ρέθυμνο είναι πάντα όλοι πρόσχαροι σε ρακοποσίες....

Να δούμε πως θα γυρίσουμε.....πατσά έχει στο Mall το απόγευμα; ή έστω μοσχαρόσουπα;;Κάτι μου λέει οτι θα ζεβλώσουμε στο τέλος.... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
Εγώ πλάκα έκανα, σιγά μη βγάλουμε τη νταμουτζάνα και γίνουμε κουνουπίδι μέσα στο mall
 #48097  από geor.gia
 Τρί Φεβ 15, 2011 2:39 pm
Γιάννης έγραψε:
Blacksand έγραψε:Τελικά για καφέ θα πάμε ή για καζικομεθιές;;Συσκευασίες των 5 λίτρων ο ένας, μεζεδάκια η Χρύσσα..... και μετά λέω μόνο στο Ρέθυμνο είναι πάντα όλοι πρόσχαροι σε ρακοποσίες....

Εγώ πλάκα έκανα, σιγά μη βγάλουμε τη νταμουτζάνα και γίνουμε κουνουπίδι μέσα στο mall

εχεις κατι εναντια στα κουνουπιδια δηλαδη? :think: στελιο κανε εσυ δουλεια σου και σε παω και στοιχημα οτι δε θα αντισταθει ο mister no rakes :teasing-tease:

γιαννη :romance-caress:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 24