• ΧΑΠΙ ΤΟ 2010

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4268  από Giota
 Τετ Μάιος 20, 2009 5:58 pm
ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ 2010. ΟΙ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 30% ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Κ ΣΤΟ 50%. Κ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΕΣ
 #4269  από elena
 Τετ Μάιος 20, 2009 6:06 pm
ΜΠΡΑΒΟ GIOTA!!!!!
πολύ καλά νέα ,χαίρομαι για σένα,εύχομαι και σε ακόμα καλύτερα!!!!! :D
και για το χάπι χαίρομαι και μακάρι να είναι έτσι :D
Καλή συνέχεια με μεγαλύτερη δύναμη στον αγώνα!!!!
 #4270  από Giota
 Τετ Μάιος 20, 2009 6:08 pm
EIΠΕ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ Κ ΟΧΙ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΗΛΙΟ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ 100% ΑΛΛΑ ΘΟΛΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥ. Κ ΕΣΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
 #4283  από mary_d_ath
 Τετ Μάιος 20, 2009 8:59 pm
Δεν έχει και κανένα emoticon που να χοροπηδάει και να χτυπάει παλαμάκια για να το βάλω! :lol:
Να πας έξω να το γιορτάσεις αυτό με τη μαγνητική, πρώτο τραπέζι πίστα (αν είσαι των μπουζουκιών)!
Άντε να δω κι εγώ τι θα δείξει η δική μου μαγνητική με τη ζωή που κάνω... :lol:
Και άντε να βγουν τα χάπια γρήγορα γιατί δεν την παλεύει κανένας μας με τις κωλοενέσεις!
Και άντε να βγει και το μαγικό χάπι που θα το παίρνεις και θα σου επαναφέρει πλήρως τον εγκέφαλο! Πήρα φόρα τώρα!
"Όνειρα, όνειρα, δικαίωμά μου να έχω", που λέει και ο Μαζωνάκης! :lol:
 #4290  από butterfly-
 Τετ Μάιος 20, 2009 10:31 pm
Μπράβο Γιώτα. Καλά τα νέα σου.
Εύχαομαι καθε μέρα να νιώθεις και καλύτερα! ;)
 #4295  από Maria77
 Τετ Μάιος 20, 2009 10:51 pm
Mpravo Giota mou, poly euxarista ta nea sou :D
 #4301  από michaelz21789
 Πέμ Μάιος 21, 2009 2:40 am
Γεια σε ολους και απο μενα! Ηθελα να ενημερωσω απλα οτι τα χαπια που περιμενουμε ειναι 2 ειδων. Ενα "θεραπευτικο" (αυτο που ανεφερε η Γιωτα) αλλα και ενα ακομα το οποιο βελτιωνει σημαντικα την κινητηκοτητα. Το 2ο που αναφερω (Fampridine) εχει κατατεθει στον FDA (οργανισμος φαρμακων) τελη ιανουριου που περασε. Οπως μου ειπαν απο την εταιρεια το φαρμακο για να εγκριθει κανει περιπου 10 μηνες. Το θεραπευτικο (cladribine) η εταιρεια ανακοινωσε οτι τελη μαιου θα ζητουσε εγκριση απ τον FDA οποτε υπολογειστε ενα χρονο απο τωρα περιπου. Ελπιζω να βοηθησα. :D
 #4365  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Μάιος 22, 2009 12:51 am
Μπράβο Γιωτούλα !!!
 #4802  από Μιχαελα
 Πέμ Μάιος 28, 2009 6:25 pm
ναι το ακουσα και εγω στην τηλεοραση για το χαπι!!!!!αντε να δουμε ;)
 #4809  από Giota
 Πέμ Μάιος 28, 2009 6:32 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΧΑΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΧΑΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΝΤΟΜΑ